MacBook Air

Filters
Filters

MacBook Air 13 inch 1.1GHz i3 8GB 256GB SSD (2020)
-29%

  • Processor: 1.1GHz i3
  • Werkgeheugen: 8GB
  • Opslag: 256GB SSD
  • Kleur: Space Gray

Tweedehands MacBook Air kopen

Een tweedehands MacBook Air is dun, licht en super handzaam. De MacBook Air kan je in allerlei configuraties kopen maar met de standaard versie zit je goed voor normale taken. De snelle SSD schijf zorgt ervoor dat administratief werk (tekstverwerking, internetten, Netflix en YouTube) snel en soepel gaat. Herken jij jezelf in dit gebruik en zoek je een snelle, lichte laptop? Dan is een Air model écht juiste keuze!

MacBook Air 2020

De MacBook Air heeft al enkele jaren een superscherp Retina beeldscherm. Dit mooie design kan je ook in meerdere kleuren krijgen. Tevens heb je Touch ID op de Air, waardoor je dus snel en gemakkelijk met de afdruk van je vinger een wachtwoord kan invoeren. Sinds 2020, heeft de MacBook Air het nieuwe Magic Keyboard. Dat typt aanzienlijker fijner en zorgt ervoor dat het toetsenbord minder gevoelig is voor vuiligheid. Fijn!
  • Originele USB C oplader
  • Meest recente besturingsysteem (macOS Big Sur)
  • Gratis sleeve (hoes) en microvezel poetsdoek
  • 24 maanden garantie
Ook een tweedehands MacBook Air moet in perfecte staat zijn. Daarom hanteren we enkel een vijf sterren conditie. Hiermee ben je zeker van het feit dat de MacBook Air die niet afwijkt van nieuw. Twijfel je over welk model bij jou past? Je kan ons bereiken via de chat, mail of per telefoon.

Geen concessies in kwaliteit. Wél de tweedehands prijs.

Mac voor minder staat bekend om de perfecte product conditie. Ons aanbod biedt wél de tweedehands prijs, zonder concessies in kwaliteit. Dat is heel belangrijk. Daarom tref je bij ons – in tegenstelling tot andere aanbieders – enkel 5 sterren conditie producten aan.

Je kan er – altijd – dus vanuit gaan dat de gekozen MacBook altijd in perfecte staat is.

Waar betekent de 5 sterren conditie?

Kort gezegd: als nieuw. In veel gevallen wijkt de MacBook letterlijk 0,0 af van een splinternieuwe en ziet men niet eens het verschil. Maar om het toch nader toe te lichten, bespreken we hier een aantal aspecten waar elke 5 sterren conditie MacBook aan moet voldoen.

MacBook Pro:

De gehele behuizing is als nieuw. Dat betekent dat er geen gebruikerssporen aanwezig zijn. Er wordt nauwkeurig gekeken naar de conditie van de MacBook Pro. Deze moet perfect zijn (als nieuw), anders kopen we de MacBook niet in.

Dat betekent ook een perfect toetsenbord (zonder slijtage!) en beeldscherm. Ons uitgangspunt is dat wanneer je de Mac voor je hebt, je niet het gevoel hebt dat deze ooit is gebruikt. We benaderen de conditie dus altijd vanuit het perspectief van de klant. Je ontvangt dus altijd een pérfect product.

De onderplaat/onderkant is het enige onderdeel waar wellicht lichte krasjes aanwezig zijn. Dit is haast niet te voorkomen.

Conclusie:

MacBook Air:

De gehele behuizing is als nieuw. Dat betekent dat er geen zichtbare gebruikerssporen aanwezig zijn. Bij MacBook Air modellen wordt er ook nauwkeurig gekeken naar de conditie van de MacBook. Deze moet perfect zijn, anders kopen we de MacBook niet in. Ook hier kan je ervan uitgaan dat de MacBook perfect is.

De onderplaat/onderkant is het enige onderdeel waar wellicht lichte krasjes aanwezig zijn. Dit is haast niet te voorkomen.

Conclusie: