MacBook Air

Filters
Filters

-34%

 • Processor: 1.1Ghz i5
 • Werkgeheugen: 8GB
 • Opslag: 512GB SSD
 • Kleur: Gold
-14%

 • Chip: Apple M1-Chip
 • Werkgeheugen: 8GB
 • Opslag: 512GB SSD
 • Kleur: Silver

Tweedehands MacBook Air kopen

Een tweedehands MacBook Air is dun, licht en super handzaam. De MacBook Air kan je in allerlei configuraties kopen maar met de standaard versie zit je goed voor normale taken. De snelle SSD schijf zorgt ervoor dat administratief werk (tekstverwerking, internetten, Netflix. YouTube) snel en soepel gaat. Herken jij jezelf in dit gebruik en zoek je een snelle, lichte laptop? Dan is een Air model de juiste keuze! Bij Mac voor minder heb je keuze uit: Er is volop keuze! Het hangt van jouw specifieke doeleinden af voor welk model je kiest.

MacBook Air 2015 en 2017

De MacBook Air is al een aantal jaren vrijwel ongewijzigd. Dat betekent dat een MacBook Air uit 2015, 2016 of 2017 nagenoeg identiek zijn. Processor, videokaart en design zijn hetzelfde gebleven. Een Early 2015 model is dus een hele goede keuze als je nagenoeg identiek performance wilt maar een nóg scherpere prijs! Altijd inclusief:
 • MagSafe oplader
 • Meest recente besturingsysteem
 • Ingebouwde SSD schijf (fabrieksaf)
 • Gratis sleeve (hoes) en microvezel poetsdoek
Ook een tweedehands MacBook Air moet in perfecte staat zijn. Daarom hanteren we enkel een vijf sterren conditie. Hiermee ben je zeker van het feit dat de MacBook Air geen tot zeer lichte gebruikerssporen heeft. Bij elke tweedehands MacBook van Mac voor minder ontvang je een nieuwe oplader en het meeste recente besturingssysteem voorgeïnstalleerd. Twijfel je over welk model bij jou past? Je kan ons bereiken via de chat, mail of per telefoon.

Conditie van het Apple product

Geen concessies in kwaliteit. Wél de tweedehands prijs.

Mac voor minder staat bekend om de perfecte product conditie. Ons aanbod biedt wél de tweedehands prijs, zonder concessies in kwaliteit. Dat is heel belangrijk. Daarom tref je bij ons – in tegenstelling tot andere aanbieders – enkel 5 sterren conditie producten aan.

Je kan er dus – altijd – vanuit gaan dat de gekozen MacBook altijd in perfecte staat is.

Waar betekent de 5 sterren conditie?

Kort gezegd: als nieuw. In veel gevallen wijkt de MacBook letterlijk 0,0 af van een splinternieuwe en ziet men niet eens het verschil. Maar om het toch nader toe te lichten, bespreken we hier een aantal aspecten waar elke 5 sterren conditie MacBook aan moet voldoen.

MacBook Pro:

De gehele behuizing is als nieuw. Dat betekent dat er geen gebruikerssporen aanwezig zijn. Er wordt nauwkeurig gekeken naar de conditie van de MacBook Pro. Deze moet perfect zijn (als nieuw), anders kopen we de MacBook niet in.

De topcase is het onderdeel dat het toetsenbord, trackpad, speakers en batterij omvat. Doordat deze regelmatig vervangen is, ontvang je effectief écht een vrijwel nieuwe Mac.

Uiteraard is de topcase (behuizing incl toetsenbord, trackpad en batterij) lang niet altijd vervangen. Deze is vaak nog in absolute nieuwstaat!  Je ontvangt dus altijd een pérfect product.

De onderplaat/onderkant is het enige onderdeel waar wellicht lichte krasjes aanwezig zijn. Dit is haast niet te voorkomen.

Conclusie:

MacBook Air:

De gehele behuizing is als nieuw. Dat betekent dat er geen zichtbare gebruikerssporen aanwezig zijn. Bij MacBook Air modellen wordt er extra nauwkeurig gekeken naar de conditie van de MacBook. Deze moet perfect zijn, anders kopen we de MacBook niet in. Ook hier kan je ervan uitgaan dat de MacBook perfect is.

De onderplaat/onderkant is het enige onderdeel waar wellicht lichte krasjes aanwezig zijn. Dit is haast niet te voorkomen.

Conclusie: