Betalen

Online bestellen: iDeal, Bancontact of PayPal

Als je een product besteld en laat versturen, dan kan je gemakkelijk betalen. Het is mogelijk om via iDeal te betalen. Hierdoor is betaling mogelijk met elke Nederlandse bank. Onze Belgische klanten kunnen met gemak betalen middels Bancontact. De verzendkosten bedragen €12.10 naar België.

Het is ook geen probleem om met PayPal te betalen. Dit zorgt ervoor dat je met een – aan je PayPal gekoppelde – creditcard kan betalen. Voor een PayPal betaling wordt een 2,5% fee gerekend.

Bij het zelf afhalen van de bestelling (tijdelijk niet mogelijk)

Als je een MacBook besteld en ervoor kiest om deze zelf af te halen, dan kan je het makkelijkst online via iDeal of PayPal betalen bij het afrekenen. Wanneer je een product besteld maar ervoor kiest om deze pas met enkele dagen af te halen, is dit de enige mogelijkheid.

Pinnen bij ophalen: dezelfde dag (tijdelijk niet mogelijk)

Heb je een MacBook gezien die je graag dezelfde dag wilt ophalen? Dan kan deze ook per pin betaald worden bij het ophalen zelf. Maak hiervoor dan even telefonisch een afspraak.

Omdat we geen reserveringen doen voor enkele dagen, kan er enkel per PIN betaald worden als de ophaalafspraak dezelfde dag plaatsvindt. In elk ander geval kan de Mac online besteld worden (via iDeal) en opgehaald worden wanneer het jou schikt.

Conditie van het Apple product

Geen concessies in kwaliteit. Wél de tweedehands prijs.

Mac voor minder staat bekend om de perfecte product conditie. Ons aanbod biedt wél de tweedehands prijs, zonder concessies in kwaliteit. Dat is heel belangrijk. Daarom tref je bij ons – in tegenstelling tot andere aanbieders – enkel 5 sterren conditie producten aan.

Je kan er dus – altijd – vanuit gaan dat de gekozen MacBook altijd in perfecte staat is.

Waar betekent de 5 sterren conditie?

Kort gezegd: als nieuw. In veel gevallen wijkt de MacBook letterlijk 0,0 af van een splinternieuwe en ziet men niet eens het verschil. Maar om het toch nader toe te lichten, bespreken we hier een aantal aspecten waar elke 5 sterren conditie MacBook aan moet voldoen.

MacBook Pro:

De gehele behuizing is als nieuw. Dat betekent dat er geen gebruikerssporen aanwezig zijn. Er wordt nauwkeurig gekeken naar de conditie van de MacBook Pro. Deze moet perfect zijn (als nieuw), anders kopen we de MacBook niet in.

De topcase is het onderdeel dat het toetsenbord, trackpad, speakers en batterij omvat. Doordat deze regelmatig vervangen is, ontvang je effectief écht een vrijwel nieuwe Mac.

Uiteraard is de topcase (behuizing incl toetsenbord, trackpad en batterij) lang niet altijd vervangen. Deze is vaak nog in absolute nieuwstaat!  Je ontvangt dus altijd een pérfect product.

De onderplaat/onderkant is het enige onderdeel waar wellicht lichte krasjes aanwezig zijn. Dit is haast niet te voorkomen.

Conclusie:

MacBook Air:

De gehele behuizing is als nieuw. Dat betekent dat er geen zichtbare gebruikerssporen aanwezig zijn. Bij MacBook Air modellen wordt er extra nauwkeurig gekeken naar de conditie van de MacBook. Deze moet perfect zijn, anders kopen we de MacBook niet in. Ook hier kan je ervan uitgaan dat de MacBook perfect is.

De onderplaat/onderkant is het enige onderdeel waar wellicht lichte krasjes aanwezig zijn. Dit is haast niet te voorkomen.

Conclusie: