MacBook Pro 14 inch

Filters
Filters

MacBook Pro 14 inch M1 Pro 16GB 1TB SSD (2021)
2021 model
-9%

 • Processor: Apple M1 Pro met 10‑core CPU
 • Werkgeheugen: 16GB
 • Opslag: 1TB SSD
 • Kleur: Space Gray
 • Modeljaar: 2021
MacBook Pro 14 inch M1 Pro 16GB 512GB SSD (2021)
2021 model
-7%

 • Processor: Apple M1 Pro met 8‑core CPU
 • Werkgeheugen: 16GB
 • Opslag: 512GB SSD
 • Kleur: Space Gray
 • Modeljaar: 2021

MacBook Pro 14 inch kopen

Als je opzoek bent naar een recente MacBook Pro 14 inch, dan koop je die bij Mac voor minder. Dan weet je zeker dat je de beste prijs, geweldige service en bovendien een als nieuwe Mac ontvangt. De 14 inch MacBook Pro is een zeer krachtige machine. Misschien wel het meest belangrijke model dat Apple heeft geïntroduceerd tot nu toe.

MacBook Pro 14 inch 2021

Een écht nieuw model. Zo kan je de 14 inch wel noemen. Voor het eerst in de geschiedenis van Apple, kondigt het een MacBook Pro aan in het 14 inch formaat. In tegenstelling tot vorige jaren, is het gehele uiterlijk óók vernieuwd. De Apple MacBook Pro 14 inch is echt op alle vlakken een grote stap vooruit! Een geheel nieuw ontwerp waarbij duidelijk is dat Apple ditmaal kiest voor function over form. De Mac is iets dikker dan zijn voorganger, heeft betere luchtcirculatie en voelt meer solide aan.

Werkpaard zonder fratsen: M1 Pro & M1 Max

In 2020 kondigde Apple voor het eerst haar eigen chips aan in de MacBook Pro 13 inch modellen. Desondanks de zeer indrukwekkende prestaties, werd het nu tijd voor de échte Pro chips. De MacBook Pro 14 inch is beschikbaar met een M1 Pro of M1 Max chip. Dat betekent dat er minimaal een 8-core processor met een 14-core videoprocessor inzit! Als je voor de M1 Max kiest, dan kan je zelfs naar een 10-core processor met een 32-core videoprocessor. Hiermee kwalificeert de MacBook Pro 14 inch 2021 zich echt als ongekend werkpaard voor echt alle taken!

Nieuwe poorten: MagSafe en HDMI weer terug!

Jarenlang had de Mac een magnetische aansluiting voor het opladen. In 2016 is dit verdwenen tot ergernis van vele gebruikers. Nu, bij het 2021 model, is MagSafe weer geherintroduceerd. De laadkabel schiet dus automatisch los als je, bijvoorbeeld, over de kabel struikelt. Fijn! De HDMI aansluiting voor een extern beeldscherm, is de meestvoorkomende reden om een USB C adapter aan te schaffen. Nu, bij de 14 inch, is deze HDMI poort weer terug! Je kan dus een extern beeldscherm direct aan de MacBook 14 inch koppelen! MacBook Pro 14 inch poorten

Liquid Retina XDR display: wauw!

Apple MacBook Pro beeldschermen behoren al jaren tot een van de beste in de industrie. Bij de introductie van de MacBook Pro 14 inch, doet Apple daar nog een schepje bovenop. De 14 inch MacBook Pro is voorzien van een XDR beeldscherm met een resolutie van 3024 x 1964. Dat betekent een PPI (pixels per inch) van 254! Wat echter nog indrukwekkender is, is het kleurenpallet. Dit scherm kan 1 miljard (ja, echt!) kleuren weergeven en schakelt de pixels individueel uit wanneer nodig. Hierdoor is zwart dus ook echt diepzwart. Dit betekent dat als je een Netflix serie kijkt, de zwarte balken om het beeld niet eens zichtbaar zijn. Deze zijn net zo donker als de rand om het scherm. Wow! De refresh-rate van dit scherm is nu - voor het eerst ooit - 120 Hz. Dat betekent dat bij het scrollen door pagina's, het beeld veel soepeler en minder schokkerig zal zijn. Dit is vergelijkbaar met de nieuwste iPhone of iPad modellen.

Het toetsenbord: nieuwe look

Het toetsenbord is in een nieuw jasje gestoken. Apple heeft er, een primeur, voor gekozen om de behuizing rondom het toetsenbord zwart te maken. Hierdoor ziet het toetsenbord er geheel anders uit dan voorheen. Zo herken je de 14 inch ook direct als zijnde het nieuwe model! MacBook Pro 14 inch nieuwe toetsenbord look

Accuduur: Power for days (letterlijk!)

In 2020 bleek al dat Apple's eigen chips zorgen voor een extreem lange accuduur. Nu met de nieuwe 14 inch, is dit alleen nog maar meer geworden. Met een accuduur van 17 uur kan je er meerdere werkdagen tegenaan zonder te moeten opladen. Ongelooflijk!

Tweedehands bij Macvoorminder: de beste kwaliteit voor de beste deal

Kijk eens tussen alle refurbished 14 inch modellen die we aanbieden. We bieden de volgende modellen aan mét een flinke besparing vergelijken met de nieuwprijs:
 • 2021 (nieuwste model)
Bij ons hoef je niet bang te zijn dat je je garantie kwijt bent. Elke MacBook Pro is voorzien van minimaal 24 maanden garantie. Je ontvangt je MacBook Pro altijd met het nieuwste besturingssysteem (macOS Monterey), een nieuwe oplader én gratis sleeve. Weet je nog niet zo goed welk model je wilt of tussen welke edities je moet kiezen? We helpen je graag via de chat, mail en via een belletje.

Geen concessies in kwaliteit. Wél de tweedehands prijs.

Mac voor minder staat bekend om de perfecte product conditie. Ons aanbod biedt wél de tweedehands prijs, zonder concessies in kwaliteit. Dat is heel belangrijk. Daarom tref je bij ons – in tegenstelling tot andere aanbieders – enkel 5 sterren conditie producten aan.

Je kan er – altijd – dus vanuit gaan dat de gekozen MacBook altijd in perfecte staat is.

Waar betekent de 5 sterren conditie?

Kort gezegd: als nieuw. In veel gevallen wijkt de MacBook letterlijk 0,0 af van een splinternieuwe en ziet men niet eens het verschil. Maar om het toch nader toe te lichten, bespreken we hier een aantal aspecten waar elke 5 sterren conditie MacBook aan moet voldoen.

MacBook Pro:

De gehele behuizing is als nieuw. Dat betekent dat er geen gebruikerssporen aanwezig zijn. Er wordt nauwkeurig gekeken naar de conditie van de MacBook Pro. Deze moet perfect zijn (als nieuw), anders kopen we de MacBook niet in.

Dat betekent ook een perfect toetsenbord (zonder slijtage!) en beeldscherm. Ons uitgangspunt is dat wanneer je de Mac voor je hebt, je niet het gevoel hebt dat deze ooit is gebruikt. We benaderen de conditie dus altijd vanuit het perspectief van de klant. Je ontvangt dus altijd een pérfect product.

De onderplaat/onderkant is het enige onderdeel waar wellicht lichte krasjes aanwezig zijn. Dit is haast niet te voorkomen.

Conclusie:

MacBook Air:

De gehele behuizing is als nieuw. Dat betekent dat er geen zichtbare gebruikerssporen aanwezig zijn. Bij MacBook Air modellen wordt er ook nauwkeurig gekeken naar de conditie van de MacBook. Deze moet perfect zijn, anders kopen we de MacBook niet in. Ook hier kan je ervan uitgaan dat de MacBook perfect is.

De onderplaat/onderkant is het enige onderdeel waar wellicht lichte krasjes aanwezig zijn. Dit is haast niet te voorkomen.

Conclusie:

Labels: kies de MacBook die bij jou past

Het kan lastig zijn om de juiste MacBook te kiezen. Zeker wanneer je eigenlijk niet precies weet waar je moet beginnen. Wat heb je nou precies nodig?

We hebben inmiddels zoveel verschillende klanten voorzien van een MacBook dat we weten voor welk gebruiksdoel een Mac geschikt is.

Op basis van echte klantervaringen tref je hier onze labels.

Beste keuze

Je kiest hierbij voor ‘value for money‘ of ‘prijs/kwaliteitverhouding‘. Het is een MacBook die zodanig goed geprijsd is voor de prestaties die worden geleverd, dat wij dit adviseren als beste keuze.

Een voorbeeld is de MacBook Pro 13 inch (2020) met 16GB werkgeheugen en 512GB SSD.  Voorzien van 16GB aan werkgeheugen én een grote 512GB opslagschijf. Combineer dat met een recent modeljaar (2020) én een prijs van €1250. Hiermee is dit de beste keuze.

Bij de ‘beste keuze’ is een vergelijkbaar alternatief vaak een stuk duurder.

Onze favoriet

onze-favoriet

Dit model biedt het beste ‘all-round’ pakket binnen de categorie. Het is een Mac die zich heeft bewezen en waar – wij – er veel van hebben verkocht. Je kan er vrijwel niet de mist mee in gaan.

Ze zijn – in hun categorie – gewoon een rocksolid optie. Een voorbeeld hiervan is de MacBook Pro 16 inch van €2195,00 . Perfect voor grafisch werk zoals foto- én videobewerking. IJzersterke prestaties voor vrijwel iedereen. Daarom is dit ‘onze favoriet’.

Studietip

Dit is onze ‘tip‘ voor de studie. Een MacBook met dit label is vaak een goed alternatief voor de ‘typische’ student. Daarmee houden we rekening dat de MacBook zich staande moet houden met taken zoals internetten, mail en tekstverwerking. Maar ook perfect is voor Netflix-en, Spotify of een statistisch programma zoals SPSS.