Mac Studio

Filters
Filters

Mac Studio M1 Max 32GB 512GB SSD (2022)
-7%

  • Processor: Apple M1 Max met 10‑core CPU
  • Werkgeheugen: 32GB
  • Opslag: 512GB SSD
  • Model: Mac Studio
  • Modeljaar: 2022

Mac Studio kopen

De nieuwe Mac Studio werd in 2022 door Apple aan de wereld geïntroduceerd en was daarmee het begin van een geheel nieuwe productlijn. Hiermee is het mogelijk om de meest krachtige chips van Apple nu ook in een desktop te hebben. Combineer dit met de Studio Display en je hebt de perfecte setup! Mocht je al een mooi beeldscherm hebben, dan kan de Mac Studio een mooie manier zijn om je setup te upgraden naar topprestaties!

M1 Max en M1 Ultra

Tot voor kort waren dit nog ongekende prestaties. Sinds de introductie van de eigen chips voor de Mac van Apple, zijn de Mac modellen veel krachtiger, stiller en zuiniger. Met de komst van de Max en Ultra variant, leveren de Mac modellen prestaties die voorheen onmogelijk waren!

Vijf schermen tegelijk

Het is mogelijk om zelfs vier keer een Pro Display XDR (met 6K resolutie) aan te sluiten én nog een 4K beeldscherm via HMDI. Ja, dat zijn heel wat pixels!

Tweedehands Mac Studio bij Mac voor minder

Wil je een Mac Studio waarmee je de komende jaren goed zit, maar wil je niet de volle prijs betalen? Dat kan! Bij Mac voor minder kan je terecht voor de allernieuwste modellen. Zelfs de Mac Studio hebben wij al regelmatig op voorraad. Mac voor minder biedt als nieuwe modellen aan voor de laagste prijzen. Je ontvangt minimaal 24 maanden garantie op elke Mac. En als je langere garantie wilt, dan kan je dit zelfs verlengen met 12 maanden (voor totaal 36 maanden). Mocht de Mac onverhoopt toch niet aan je verwachtingen voldoen, dan kan je hem binnen 30 dagen kosteloos retour sturen. Altijd inclusief:
  • Nieuwe stroomkabel
  • Originele doos
  • Meest recente besturingsysteem van macOS
Een tweedehands Mac Studio moet in perfecte staat zijn. Bij Mac voor minder ben je hier zeker van. Twijfel je over welke Mac Studio bij jou past? Je kan ons bereiken via de chat, mail of per telefoon.

Geen concessies in kwaliteit. Wél de tweedehands prijs.

Mac voor minder staat bekend om de perfecte product conditie. Ons aanbod biedt wél de tweedehands prijs, zonder concessies in kwaliteit. Dat is heel belangrijk. Daarom tref je bij ons – in tegenstelling tot andere aanbieders – enkel 5 sterren conditie producten aan.

Je kan er – altijd – dus vanuit gaan dat de gekozen MacBook altijd in perfecte staat is.

Waar betekent de 5 sterren conditie?

Kort gezegd: als nieuw. In veel gevallen wijkt de MacBook letterlijk 0,0 af van een splinternieuwe en ziet men niet eens het verschil. Maar om het toch nader toe te lichten, bespreken we hier een aantal aspecten waar elke 5 sterren conditie MacBook aan moet voldoen.

MacBook Pro:

De gehele behuizing is als nieuw. Dat betekent dat er geen gebruikerssporen aanwezig zijn. Er wordt nauwkeurig gekeken naar de conditie van de MacBook Pro. Deze moet perfect zijn (als nieuw), anders kopen we de MacBook niet in.

Dat betekent ook een perfect toetsenbord (zonder slijtage!) en beeldscherm. Ons uitgangspunt is dat wanneer je de Mac voor je hebt, je niet het gevoel hebt dat deze ooit is gebruikt. We benaderen de conditie dus altijd vanuit het perspectief van de klant. Je ontvangt dus altijd een pérfect product.

De onderplaat/onderkant is het enige onderdeel waar wellicht lichte krasjes aanwezig zijn. Dit is haast niet te voorkomen.

Conclusie:

MacBook Air:

De gehele behuizing is als nieuw. Dat betekent dat er geen zichtbare gebruikerssporen aanwezig zijn. Bij MacBook Air modellen wordt er ook nauwkeurig gekeken naar de conditie van de MacBook. Deze moet perfect zijn, anders kopen we de MacBook niet in. Ook hier kan je ervan uitgaan dat de MacBook perfect is.

De onderplaat/onderkant is het enige onderdeel waar wellicht lichte krasjes aanwezig zijn. Dit is haast niet te voorkomen.

Conclusie:

Labels: kies de MacBook die bij jou past

Het kan lastig zijn om de juiste MacBook te kiezen. Zeker wanneer je eigenlijk niet precies weet waar je moet beginnen. Wat heb je nou precies nodig?

We hebben inmiddels zoveel verschillende klanten voorzien van een MacBook dat we weten voor welk gebruiksdoel een Mac geschikt is.

Op basis van echte klantervaringen tref je hier onze labels.

Beste keuze

Je kiest hierbij voor ‘value for money‘ of ‘prijs/kwaliteitverhouding‘. Het is een MacBook die zodanig goed geprijsd is voor de prestaties die worden geleverd, dat wij dit adviseren als beste keuze.

Een voorbeeld is de MacBook Pro 13 inch (2020) met 16GB werkgeheugen en 512GB SSD.  Voorzien van 16GB aan werkgeheugen én een grote 512GB opslagschijf. Combineer dat met een recent modeljaar (2020) én een prijs van €1195,-. Hiermee is dit de beste keuze.

Bij de ‘beste keuze’ is een vergelijkbaar alternatief vaak een stuk duurder.

Onze favoriet

onze-favoriet

Dit model biedt het beste ‘all-round’ pakket binnen de categorie. Het is een Mac die zich heeft bewezen en waar – wij – er veel van hebben verkocht. Je kan er vrijwel niet de mist mee in gaan.

Ze zijn – in hun categorie – gewoon een rocksolid optie. Een voorbeeld hiervan is de MacBook Pro 16 inch van €1.995,00 . Perfect voor grafisch werk zoals foto- én videobewerking. IJzersterke prestaties voor vrijwel iedereen. Daarom is dit ‘onze favoriet’.

Studietip

Dit is onze ‘tip‘ voor de studie. Een MacBook met dit label is vaak een goed alternatief voor de ‘typische’ student. Daarmee houden we rekening dat de MacBook zich staande moet houden met taken zoals internetten, mail en tekstverwerking. Maar ook perfect is voor Netflix-en, Spotify of een statistisch programma zoals SPSS.