Mac Studio

Mac Studio M1 Max 32GB 512GB SSD (2022)
-36%
 • CPU: M1 Max met 10‑core CPU
 • GPU: 24‑core GPU en 16‑core Neural Engine
 • Modeljaar: 2022
 M1 Ultra 64GB 1TB SSD (2022)
-33%
 • CPU: M1 Ultra met 20-core CPU
 • GPU: 48‑core GPU en 32‑core Neural Engine
 • Modeljaar: 2022
 M2 Ultra 64GB 1TB SSD (2023)
-13%
 • CPU: M2 Ultra met 24-core CPU
 • GPU: 60-core GPU en 32-core Neural Engine
 • Modeljaar: 2023

Mac Studio kopen

De nieuwe Mac Studio werd in 2022 door Apple aan de wereld geïntroduceerd en was daarmee het begin van een geheel nieuwe productlijn. Hiermee is het mogelijk om de meest krachtige chips van Apple nu ook in een desktop te hebben. Combineer dit met de Studio Display en je hebt de perfecte setup! Mocht je al een mooi beeldscherm hebben, dan kan de Mac Studio een mooie manier zijn om je setup te upgraden naar topprestaties!

M1 Max en M1 Ultra

Tot voor kort waren dit nog ongekende prestaties. Sinds de introductie van de eigen chips voor de Mac van Apple, zijn de Mac modellen veel krachtiger, stiller en zuiniger. Met de komst van de Max en Ultra variant, leveren de Mac modellen prestaties die voorheen onmogelijk waren!

Vijf schermen tegelijk

Het is mogelijk om zelfs vier keer een Pro Display XDR (met 6K resolutie) aan te sluiten én nog een 4K beeldscherm via HMDI. Ja, dat zijn heel wat pixels!

Tweedehands Mac Studio bij Mac voor minder

Wil je een Mac Studio waarmee je de komende jaren goed zit, maar wil je niet de volle prijs betalen? Dat kan! Bij Mac voor minder kan je terecht voor de allernieuwste modellen. Zelfs de Mac Studio hebben wij al regelmatig op voorraad. Mac voor minder biedt als nieuwe modellen aan voor de laagste prijzen. Je ontvangt minimaal 24 maanden garantie op elke Mac. En als je langere garantie wilt, dan kan je dit zelfs verlengen met 12 maanden (voor totaal 36 maanden). Mocht de Mac onverhoopt toch niet aan je verwachtingen voldoen, dan kan je hem binnen 30 dagen kosteloos retour sturen. Altijd inclusief:
 • Nieuwe stroomkabel
 • Originele doos
 • Meest recente besturingsysteem van macOS
Een tweedehands Mac Studio moet in perfecte staat zijn. Bij Mac voor minder ben je hier zeker van. Twijfel je over welke er bij jou past? Je kan ons bereiken via de chat, mail of per telefoon.

Als je bij macvoorminder.nl een product aanschaft, is deze nieuw of als nieuw. Of je nu kiest voor een MacBook, Mac mini, iMac of iPad. We hanteren slechts 1 conditie: 5 sterren. Zo weet je zeker dat het áltijd exact is zoals het hoort.

Bij elk product tref je éen van deze condities:

Nieuw. Dit product is nieuw en zit in ongeopende verpakking.


Als nieuw. Dit  product wijkt – letterlijk – niet af van nieuw. Zowel optisch als technisch niet van nieuw te onderscheiden.


Als nieuw: verder toegelicht.

Als je een product kies met de conditie als nieuw, koop je een vrijwel nieuw product. Tóch lichten we graag per productgroep toe hoe we deze conditie omschrijven.

MacBook:

De gehele behuizing is als nieuw. Dat betekent dat er geen gebruikerssporen aanwezig zijn. Er wordt nauwkeurig gekeken naar de conditie van de MacBook. Deze moet perfect zijn, anders kopen we de MacBook niet in.

Dat betekent ook een perfect toetsenbord (als nieuw!) en beeldscherm. Ons uitgangspunt is dat wanneer je de MacBook voor je hebt, je niet het gevoel hebt dat deze ooit is gebruikt. We benaderen de conditie dus altijd vanuit het perspectief van de klant. Je ontvangt dus altijd een pérfect product.

De onderplaat/onderkant is het enige onderdeel waar wellicht lichte krasjes aanwezig zijn. Dit is haast niet te voorkomen.

Conclusie:


iMac

De gehele behuizing is als nieuw. Dat betekent dat er geen zichtbare gebruikerssporen aanwezig zijn. Deze moet perfect zijn, anders kopen we de iMac niet in. Ook hier kan je ervan uitgaan dat deze perfect is. Zal simpelweg niet afwijken van nieuw.

Conclusie:


iPad

De gehele behuizing is als nieuw. Dat betekent dat er geen zichtbare gebruikerssporen aanwezig zijn. Bij de iPad is het vooral belangrijk dat het beeldscherm krasvrij is. Hier kan je dus zeker van zijn! Zal simpelweg niet afwijken van nieuw.

Conclusie:

Labels: kies de Mac die bij jou past

Het kan lastig zijn om de juiste MacBook te kiezen. Zeker wanneer je eigenlijk niet precies weet waar je moet beginnen. Wat heb je nou precies nodig?

We hebben inmiddels zoveel verschillende klanten voorzien van een MacBook dat we weten voor welk gebruiksdoel een Mac geschikt is.

Op basis van echte klantervaringen tref je hier onze labels.

Onze favoriet

onze-favoriet

Dit model biedt het beste ‘all-round’ pakket binnen de categorie. Het is een Mac die zich heeft bewezen en waar – wij – er veel van hebben verkocht. Je kan er vrijwel niet de mist mee in gaan.

Ze zijn – in hun categorie – gewoon een rocksolid optie. Een voorbeeld hiervan is de MacBook Pro 16 inch van €1.649,00 . Perfect voor grafisch werk zoals foto- én videobewerking. IJzersterke prestaties voor vrijwel iedereen. Daarom is dit ‘onze favoriet’.

Je kiest hierbij voor ‘value for money‘ of ‘prijs/kwaliteitverhouding‘. Het is een MacBook die zodanig goed geprijsd is voor de prestaties die worden geleverd, dat wij dit adviseren als onze favoriet.

Bij de ‘onze favoriet’ is een vergelijkbaar alternatief vaak een stuk duurder.

Nieuw in doos

Dit product is nieuw. Dat betekent dat de doos ongeopend is. Het product is niet uit de verpakking geweest!

Open doos

Dit product is als nieuw. De doos van dit model is geopend, echter is het product nog nieuw in de verpakking. In veel gevallen van ‘open doos’, ontvang je een nieuwe Mac waar enkel de folie van de doos af is.