Email

support@macvoorminder.nl
www.macvoorminder.nl

Bellen

Telefoon
085 060 6664

Chat

Klik op de chatbox rechtsonder om met ons te chatten.

Bezoekadres


Bezoekadres (alleen op afspraak):
Kaasjeskruidstraat 48
1032LS Amsterdam
Nederland

Contactgegevens:
085 060 6664
support@macvoorminder.nl

Mac voor minder B.V.
KVK: 75973987
BTW: NL860463825B01

Openingstijden
Telefonisch bereikbaar:
Maandag t/m vrijdag : 09.30 – 18.00
Zaterdag: 11.00 – 16.00
Zondag: Gesloten

Stel ons je vraag of neem contact met ons op

  Geen concessies in kwaliteit. Wél de tweedehands prijs.

  Mac voor minder staat bekend om de perfecte product conditie. Ons aanbod biedt wél de tweedehands prijs, zonder concessies in kwaliteit. Dat is heel belangrijk. Daarom tref je bij ons – in tegenstelling tot andere aanbieders – enkel 5 sterren conditie producten aan.

  Je kan er – altijd – dus vanuit gaan dat de gekozen MacBook altijd in perfecte staat is.

  Waar betekent de 5 sterren conditie?

  Kort gezegd: als nieuw. In veel gevallen wijkt de MacBook letterlijk 0,0 af van een splinternieuwe en ziet men niet eens het verschil. Maar om het toch nader toe te lichten, bespreken we hier een aantal aspecten waar elke 5 sterren conditie MacBook aan moet voldoen.

  MacBook Pro:

  De gehele behuizing is als nieuw. Dat betekent dat er geen gebruikerssporen aanwezig zijn. Er wordt nauwkeurig gekeken naar de conditie van de MacBook Pro. Deze moet perfect zijn (als nieuw), anders kopen we de MacBook niet in.

  Dat betekent ook een perfect toetsenbord (zonder slijtage!) en beeldscherm. Ons uitgangspunt is dat wanneer je de Mac voor je hebt, je niet het gevoel hebt dat deze ooit is gebruikt. We benaderen de conditie dus altijd vanuit het perspectief van de klant. Je ontvangt dus altijd een pérfect product.

  De onderplaat/onderkant is het enige onderdeel waar wellicht lichte krasjes aanwezig zijn. Dit is haast niet te voorkomen.

  Conclusie:

  MacBook Air:

  De gehele behuizing is als nieuw. Dat betekent dat er geen zichtbare gebruikerssporen aanwezig zijn. Bij MacBook Air modellen wordt er ook nauwkeurig gekeken naar de conditie van de MacBook. Deze moet perfect zijn, anders kopen we de MacBook niet in. Ook hier kan je ervan uitgaan dat de MacBook perfect is.

  De onderplaat/onderkant is het enige onderdeel waar wellicht lichte krasjes aanwezig zijn. Dit is haast niet te voorkomen.

  Conclusie:

  Labels: kies de MacBook die bij jou past

  Het kan lastig zijn om de juiste MacBook te kiezen. Zeker wanneer je eigenlijk niet precies weet waar je moet beginnen. Wat heb je nou precies nodig?

  We hebben inmiddels zoveel verschillende klanten voorzien van een MacBook dat we weten voor welk gebruiksdoel een Mac geschikt is.

  Op basis van echte klantervaringen tref je hier onze labels.

  Beste keuze

  Je kiest hierbij voor ‘value for money‘ of ‘prijs/kwaliteitverhouding‘. Het is een MacBook die zodanig goed geprijsd is voor de prestaties die worden geleverd, dat wij dit adviseren als beste keuze.

  Een voorbeeld is de MacBook Pro 13 inch (2020) met 16GB werkgeheugen en 512GB SSD.  Voorzien van 16GB aan werkgeheugen én een grote 512GB opslagschijf. Combineer dat met een recent modeljaar (2020) én een prijs van €1250. Hiermee is dit de beste keuze.

  Bij de ‘beste keuze’ is een vergelijkbaar alternatief vaak een stuk duurder.

  Onze favoriet

  onze-favoriet

  Dit model biedt het beste ‘all-round’ pakket binnen de categorie. Het is een Mac die zich heeft bewezen en waar – wij – er veel van hebben verkocht. Je kan er vrijwel niet de mist mee in gaan.

  Ze zijn – in hun categorie – gewoon een rocksolid optie. Een voorbeeld hiervan is de MacBook Pro 16 inch van €2195,00 . Perfect voor grafisch werk zoals foto- én videobewerking. IJzersterke prestaties voor vrijwel iedereen. Daarom is dit ‘onze favoriet’.

  Studietip

  Dit is onze ‘tip‘ voor de studie. Een MacBook met dit label is vaak een goed alternatief voor de ‘typische’ student. Daarmee houden we rekening dat de MacBook zich staande moet houden met taken zoals internetten, mail en tekstverwerking. Maar ook perfect is voor Netflix-en, Spotify of een statistisch programma zoals SPSS.