iPhone

Op zoek naar een als nieuwe iPhone voor de beste prijs? Dan ben je bij Mac voor minder aan het juiste adres. Wij verkopen de nieuwste modellen met minimaal 24 maanden garantie. Bekijk ons aanbod hieronder:

 128GB (2022)
-32%
 • Modeljaar: 2022
 • Kleur: Space Black
 • Opslag: 128GB
 • Connectiviteit: 5G, 4G, Wifi
 256GB (2022)
-31%
 • Modeljaar: 2022
 • Kleur: Space Black
 • Opslag: 256GB
 • Connectiviteit: 5G, 4G, Wifi
 128GB (2023)
-15%
 • Modeljaar: 2023
 • Kleur: Black Titanium
 • Opslag: 128GB
 • Connectiviteit: 5G, 4G, Wifi
 256GB (2023)
-15%
 • Modeljaar: 2023
 • Kleur: Black Titanium
 • Opslag: 256GB
 • Connectiviteit: 5G, 4G, Wifi

Tweedehands iPhone kopen?

Bij ons hoef je niet bang te zijn dat je niet-originele onderdelen in de iPhone ontvangt. Elke iPhone betreft een volledig originele telefoon. Al onze modellen worden uitsluitend door een Apple Service Provider voorzien van nieuwe onderdelen indien noodzakelijk. Daarnaast is elke iPhone volledig nagekeken en bovendien krasvrij. De kwaliteit waar Mac voor minder bekend om staat. Je ontvangt een iPhone die zo goed als nieuw is, maar tegen een veel voordeligere prijs dan een gloednieuwe.

iPhone kopen bij Mac voor minder

Wij bieden enkel en alleen de nieuwste en beste iPhone-modellen aan. Zoals de: Hierdoor kunnen we de kwaliteit waarborgen waar Mac voor minder voor staat. Een als nieuwe iPhone voor de beste prijs met minimaal 24 maanden garantie.

Als je bij macvoorminder.nl een product aanschaft, is deze nieuw of als nieuw. Of je nu kiest voor een MacBook, Mac mini, iMac of iPad. We hanteren slechts 1 conditie: 5 sterren. Zo weet je zeker dat het áltijd exact is zoals het hoort.

Bij elk product tref je éen van deze condities:

Nieuw. Dit product is nieuw en zit in ongeopende verpakking.


Als nieuw. Dit  product wijkt – letterlijk – niet af van nieuw. Zowel optisch als technisch niet van nieuw te onderscheiden.


Als nieuw: verder toegelicht.

Als je een product kies met de conditie als nieuw, koop je een vrijwel nieuw product. Tóch lichten we graag per productgroep toe hoe we deze conditie omschrijven.

MacBook:

De gehele behuizing is als nieuw. Dat betekent dat er geen gebruikerssporen aanwezig zijn. Er wordt nauwkeurig gekeken naar de conditie van de MacBook. Deze moet perfect zijn, anders kopen we de MacBook niet in.

Dat betekent ook een perfect toetsenbord (als nieuw!) en beeldscherm. Ons uitgangspunt is dat wanneer je de MacBook voor je hebt, je niet het gevoel hebt dat deze ooit is gebruikt. We benaderen de conditie dus altijd vanuit het perspectief van de klant. Je ontvangt dus altijd een pérfect product.

De onderplaat/onderkant is het enige onderdeel waar wellicht lichte krasjes aanwezig zijn. Dit is haast niet te voorkomen.

Conclusie:


iMac

De gehele behuizing is als nieuw. Dat betekent dat er geen zichtbare gebruikerssporen aanwezig zijn. Deze moet perfect zijn, anders kopen we de iMac niet in. Ook hier kan je ervan uitgaan dat deze perfect is. Zal simpelweg niet afwijken van nieuw.

Conclusie:


iPad

De gehele behuizing is als nieuw. Dat betekent dat er geen zichtbare gebruikerssporen aanwezig zijn. Bij de iPad is het vooral belangrijk dat het beeldscherm krasvrij is. Hier kan je dus zeker van zijn! Zal simpelweg niet afwijken van nieuw.

Conclusie:

Labels: kies de Mac die bij jou past

Het kan lastig zijn om de juiste MacBook te kiezen. Zeker wanneer je eigenlijk niet precies weet waar je moet beginnen. Wat heb je nou precies nodig?

We hebben inmiddels zoveel verschillende klanten voorzien van een MacBook dat we weten voor welk gebruiksdoel een Mac geschikt is.

Op basis van echte klantervaringen tref je hier onze labels.

Onze favoriet

onze-favoriet

Dit model biedt het beste ‘all-round’ pakket binnen de categorie. Het is een Mac die zich heeft bewezen en waar – wij – er veel van hebben verkocht. Je kan er vrijwel niet de mist mee in gaan.

Ze zijn – in hun categorie – gewoon een rocksolid optie. Een voorbeeld hiervan is de MacBook Pro 16 inch van €1.649,00 . Perfect voor grafisch werk zoals foto- én videobewerking. IJzersterke prestaties voor vrijwel iedereen. Daarom is dit ‘onze favoriet’.

Je kiest hierbij voor ‘value for money‘ of ‘prijs/kwaliteitverhouding‘. Het is een MacBook die zodanig goed geprijsd is voor de prestaties die worden geleverd, dat wij dit adviseren als onze favoriet.

Bij de ‘onze favoriet’ is een vergelijkbaar alternatief vaak een stuk duurder.

Nieuw in doos

Dit product is nieuw. Dat betekent dat de doos ongeopend is. Het product is niet uit de verpakking geweest!

Open doos

Dit product is als nieuw. De doos van dit model is geopend, echter is het product nog nieuw in de verpakking. In veel gevallen van ‘open doos’, ontvang je een nieuwe Mac waar enkel de folie van de doos af is.