Waarom kopen bij macvoorminder.nl?

Wij onderscheiden ons écht van de rest.

Een tweedehands Mac kan je bij veel verschillende aanbieders kopen. Hierdoor kan het lastig zijn om een keuze te maken. Er zijn echter een aantal zaken die ons écht onderscheidt van de rest.

Meest diverse aanbod: voor de student én de professional

Bij ons koop je de nieuwste MacBook Pro 13 inch met 32GB RAM of de nieuwste MacBook Pro 16 inch met 64GB RAM.  Maar voor de nieuwste MacBook Air kan je ook bij ons terecht.  We hebben het allemaal. Maar danflink – goedkoper!

Hierdoor onderscheiden we ons van andere aanbieders, waar je vaak maar een paar (standaard) configuraties kan kopen.

Geen refurbished Mac. Maar wel altijd als nieuw.

In tegenstelling tot veel andere aanbieders, bieden we geen refurbished Mac modellen aan. Maar al onze producten verkeren wel in absolute nieuwstaat. Bij ons vind je geen krassen of deuken en elke Mac oogt gewoon als nieuw. Elke MacBook komt ook altijd met originele lader, gratis sleeve (hoes) en microvezel doek. Dit is éen van onze sterkste kanten en dit nemen we dan ook heel, heel serieus.

Veel van onze modellen zijn nog zodanig jong, dat ze nog voorzien van fabrieksgarantie (standaard of AppleCare+). Tevens is de Mac al gecontroleerd op mogelijke issues, dus hoef je je geen zorgen te maken over reparatieprogramma’s, recalls, staingates en kapotte toetsenborden.

Mede hierdoor en vanwege onze zeer kritische selectie, verkopen we enkel producten die in perfecte staat verkeren.

De allerbeste kwaliteit: een absolute zekerheid!

Bij Mac voor minder zorgen wij goed voor onze klanten. Bekende problemen die betrekking hebben tot reparatieprogramma’s, zijn al opgelost voordat jij de laptop in gebruik neemt. Zo ben jij altijd zeker dat je een Mac in absolute topstaat ontvangt, voor de beste prijs.

Minimaal 24 maanden garantie op elke Mac.

Garantie is belangrijk. Daarom is elke Mac voorzien van minimaal 24 maanden garantie. Dit is een volledige dekking op hardware defecten. Je hebt dus echt de ‘peace of mind’ van een perfecte Mac!

Veel van ons aanbod heeft nog resterende AppleCare+ of normale fabrieksgarantie. Vanwege AppleCare+, heeft een deel van ons aanbod zelfs tegen de 3 jaar garantie resterend. Dat vind je nergens!

Binnen 30 dagen kosteloos retourneren.

Bij macvoorminder.nl heb je 30 dagen de tijd om een product kosteloos te retourneren. Een online aanschaf kan soms toch niet zijn wat je had gehoopt. Indien je een product wilt retourneren, dan kun je deze binnen 15 dagen aanmelden voor retour. Vervolgens heb je 15 dagen de tijd om het product kosteloos te retourneren.  We sturen dan een gratis retourlabel toe. Service zoals het hoort.

Zakelijk kopen? Ons gehele aanbod is inclusief 21% BTW.

We zijn er voor iedereen. Dat betekent dat je niet alleen als particulier de beste deal kan krijgen, maar ook als zakelijke klant een flink voordeel hebt. Onze aanbod komt namelijk met BTW factuur. Hierdoor zijn ze dus echt een heel stuk voordeliger!

Twijfel je nog of wil je meer advies? Je kan ons altijd bellen of mailen. Daarnaast is de chatsupport 6 dagen per week online!

Geen concessies in kwaliteit. Wél de tweedehands prijs.

Mac voor minder staat bekend om de perfecte product conditie. Ons aanbod biedt wél de tweedehands prijs, zonder concessies in kwaliteit. Dat is heel belangrijk. Daarom tref je bij ons – in tegenstelling tot andere aanbieders – enkel 5 sterren conditie producten aan.

Je kan er – altijd – dus vanuit gaan dat de gekozen MacBook altijd in perfecte staat is.

Waar betekent de 5 sterren conditie?

Kort gezegd: als nieuw. In veel gevallen wijkt de MacBook letterlijk 0,0 af van een splinternieuwe en ziet men niet eens het verschil. Maar om het toch nader toe te lichten, bespreken we hier een aantal aspecten waar elke 5 sterren conditie MacBook aan moet voldoen.

MacBook Pro:

De gehele behuizing is als nieuw. Dat betekent dat er geen gebruikerssporen aanwezig zijn. Er wordt nauwkeurig gekeken naar de conditie van de MacBook Pro. Deze moet perfect zijn (als nieuw), anders kopen we de MacBook niet in.

Dat betekent ook een perfect toetsenbord (zonder slijtage!) en beeldscherm. Ons uitgangspunt is dat wanneer je de Mac voor je hebt, je niet het gevoel hebt dat deze ooit is gebruikt. We benaderen de conditie dus altijd vanuit het perspectief van de klant. Je ontvangt dus altijd een pérfect product.

De onderplaat/onderkant is het enige onderdeel waar wellicht lichte krasjes aanwezig zijn. Dit is haast niet te voorkomen.

Conclusie:

MacBook Air:

De gehele behuizing is als nieuw. Dat betekent dat er geen zichtbare gebruikerssporen aanwezig zijn. Bij MacBook Air modellen wordt er ook nauwkeurig gekeken naar de conditie van de MacBook. Deze moet perfect zijn, anders kopen we de MacBook niet in. Ook hier kan je ervan uitgaan dat de MacBook perfect is.

De onderplaat/onderkant is het enige onderdeel waar wellicht lichte krasjes aanwezig zijn. Dit is haast niet te voorkomen.

Conclusie: