Wij onderscheiden ons écht van de rest.

Een tweedehands Mac of iPad kan je bij veel verschillende aanbieders kopen. Hierdoor kan het lastig zijn om een keuze te maken. Er zijn echter een aantal zaken die ons écht onderscheidt van de rest.

Meest diverse aanbod: voor de student én de professional.

Bij ons koop je de nieuwste MacBook Pro 14 inch, Mac Studio of MacBook Air. Maar voor de nieuwste iPad Pro kan je ook bij ons terecht.  We hebben het allemaal. Maar danflink – goedkoper!

Hierdoor onderscheiden we ons van andere aanbieders, waar je vaak maar een paar (standaard) configuraties kan kopen.

Als nieuw betekent écht als nieuw.

Macvoorminder.nl is aanbieder van als nieuw modellenDaarom tref je bij ons modellen met de conditie ‘als nieuw’. Als nieuw betekent dat het product niet afwijkt van nieuw en simpelweg een aantal weken tot maanden oud kan zijn. Het kan óok betekenen dat het product ongebruikt in een geopende doos zit.

Geen refurbished Mac. Maar wel altijd als nieuw.

In tegenstelling tot veel andere aanbieders, bieden we geen refurbished modellen aan. Al onze producten verkeren wel in absolute nieuwstaat. Bij ons vind je geen krassen of deuken en elk product oogt als nieuw. Elk product komt met de originele oplader en minimaal 24 maanden garantie. Dit is éen van onze sterkste kanten en dit nemen we dan ook heel, heel serieus.

Tweedehands ≠ oude hardware

Wij verkopen de nieuwste tweedehands Macs of iPads voor de beste prijs. Dat betekent dat het merendeel van ons aanbod slechts enkele weken tot enkele maanden oud is. Hierdoor koop je bij ons modellen die vaak maar zeer weinig zijn gebruikt.

Hierdoor zijn ze vaak nog voorzien van fabrieksgarantie (vanuit Apple). Tevens is het product al gecontroleerd op mogelijke issues, dus hoef je je geen zorgen te maken over reparatieprogramma’s, recalls, staingates en kapotte toetsenborden. Ook als je een ander apparaat zoals een iPad of iMac kiest, kan je ervan uit gaan dat deze niet afwijkt van nieuw!

Mede hierdoor en vanwege onze zeer kritische selectie, verkopen we enkel producten die in perfecte staat verkeren.

Minimaal 24 maanden garantie op elk product.

Garantie is belangrijk. Daarom is elke product voorzien van minimaal 24 maanden garantie. Dit is een volledige dekking op hardware defecten. Je hebt dus echt de ‘peace of mind’ van een perfecte apparaat!

Binnen 30 dagen kosteloos retourneren.

Bij macvoorminder.nl heb je 30 dagen de tijd om een product kosteloos te retourneren. Een online aanschaf kan soms toch niet zijn wat je had gehoopt. Indien je een product wilt retourneren, dan kun je deze binnen 15 dagen aanmelden voor retour. Vervolgens heb je 15 dagen de tijd om het product kosteloos te retourneren.  We sturen dan een gratis retourlabel toe. Service zoals het hoort.

Direct uit voorraad leverbaar.

Ons gehele aanbod is direct leverbaar. Dat betekent dat wanneer op werkdagen voor 16.00 besteld, dezelfde dag (verzekerd) verzonden. Het is ook mogelijk om een bestelling af te halen bij ons op kantoor. Je hebt jouw nieuwe Mac, iPhone of iPad dus altijd snel in huis!

Zakelijk kopen? Ons gehele aanbod is inclusief 21% BTW.

We zijn er voor iedereen. Dat betekent dat je niet alleen als particulier de beste deal kan krijgen, maar ook als zakelijke klant een flink voordeel hebt. Onze aanbod komt namelijk met BTW factuur. Hierdoor zijn ze dus echt een heel stuk voordeliger!

Twijfel je nog of wil je meer advies? Je kan ons altijd bellen of mailen. Daarnaast is de chatsupport 5 dagen per week online!

Als je bij macvoorminder.nl een product aanschaft, is deze nieuw of als nieuw. Of je nu kiest voor een MacBook, Mac mini, iMac of iPad. We hanteren slechts 1 conditie: 5 sterren. Zo weet je zeker dat het áltijd exact is zoals het hoort.

Bij elk product tref je éen van deze condities:

Nieuw. Dit product is nieuw en zit in ongeopende verpakking.


Als nieuw. Dit  product wijkt – letterlijk – niet af van nieuw. Zowel optisch als technisch niet van nieuw te onderscheiden.


Als nieuw: verder toegelicht.

Als je een product kies met de conditie als nieuw, koop je een vrijwel nieuw product. Tóch lichten we graag per productgroep toe hoe we deze conditie omschrijven.

MacBook:

De gehele behuizing is als nieuw. Dat betekent dat er geen gebruikerssporen aanwezig zijn. Er wordt nauwkeurig gekeken naar de conditie van de MacBook. Deze moet perfect zijn, anders kopen we de MacBook niet in.

Dat betekent ook een perfect toetsenbord (als nieuw!) en beeldscherm. Ons uitgangspunt is dat wanneer je de MacBook voor je hebt, je niet het gevoel hebt dat deze ooit is gebruikt. We benaderen de conditie dus altijd vanuit het perspectief van de klant. Je ontvangt dus altijd een pérfect product.

De onderplaat/onderkant is het enige onderdeel waar wellicht lichte krasjes aanwezig zijn. Dit is haast niet te voorkomen.

Conclusie:


iMac

De gehele behuizing is als nieuw. Dat betekent dat er geen zichtbare gebruikerssporen aanwezig zijn. Deze moet perfect zijn, anders kopen we de iMac niet in. Ook hier kan je ervan uitgaan dat deze perfect is. Zal simpelweg niet afwijken van nieuw.

Conclusie:


iPad

De gehele behuizing is als nieuw. Dat betekent dat er geen zichtbare gebruikerssporen aanwezig zijn. Bij de iPad is het vooral belangrijk dat het beeldscherm krasvrij is. Hier kan je dus zeker van zijn! Zal simpelweg niet afwijken van nieuw.

Conclusie:

Labels: kies de Mac die bij jou past

Het kan lastig zijn om de juiste MacBook te kiezen. Zeker wanneer je eigenlijk niet precies weet waar je moet beginnen. Wat heb je nou precies nodig?

We hebben inmiddels zoveel verschillende klanten voorzien van een MacBook dat we weten voor welk gebruiksdoel een Mac geschikt is.

Op basis van echte klantervaringen tref je hier onze labels.

Onze favoriet

onze-favoriet

Dit model biedt het beste ‘all-round’ pakket binnen de categorie. Het is een Mac die zich heeft bewezen en waar – wij – er veel van hebben verkocht. Je kan er vrijwel niet de mist mee in gaan.

Ze zijn – in hun categorie – gewoon een rocksolid optie. Een voorbeeld hiervan is de MacBook Pro 16 inch van €1.649,00 . Perfect voor grafisch werk zoals foto- én videobewerking. IJzersterke prestaties voor vrijwel iedereen. Daarom is dit ‘onze favoriet’.

Je kiest hierbij voor ‘value for money‘ of ‘prijs/kwaliteitverhouding‘. Het is een MacBook die zodanig goed geprijsd is voor de prestaties die worden geleverd, dat wij dit adviseren als onze favoriet.

Bij de ‘onze favoriet’ is een vergelijkbaar alternatief vaak een stuk duurder.

Nieuw in doos

Dit product is nieuw. Dat betekent dat de doos ongeopend is. Het product is niet uit de verpakking geweest!

Open doos

Dit product is als nieuw. De doos van dit model is geopend, echter is het product nog nieuw in de verpakking. In veel gevallen van ‘open doos’, ontvang je een nieuwe Mac waar enkel de folie van de doos af is.