24 maanden garantie

Standaard 24 maanden garantie op elk product.

Kwaliteit én service is het allerbelangrijkst. Onze garantie biedt méer dan wettelijk noodzakelijk. Dat betekent dat al onze producten voorzien zijn van 24 maanden (2 jaar) garantie.  Deze garantie start dus vanaf de dag dat jij de Mac ontvangt.

Zakelijk kopen? Ook 24 maanden garantie!

Indien je zakelijk een Mac bij ons aanschaft, is deze ook voorzien van 24 maanden garantie. Zo ben je zéker van de beste service, ook als zakelijke klant.

Garantie is top. Maar wat betekent het precies?

Onder garantie wordt verstaan het optreden van hardware defecten zonder het toedoen van de gebruiker. Een paar belangrijke kenmerken van onze garantie op een rij:

Inbegrepen:

  • 24 maanden op alle producten.
  • Volledige hardware dekking op alle componenten.
  • Accu, trackpad en toetsenbord hebben ook een volledige dekking binnen garantietermijn.
  • Dekking op de originele USB C adapter (adapter + kabel) binnen garantietermijn.
  • Minimale accucapaciteit is 80% binnen garantietermijn.
  • Gratis (verzekerde) verzending (PostNL) naar ons binnen garantietermijn.

Wanneer je de Mac zelf naar ons kantooradres brengt, hebben we een (gratisleentoestel beschikbaar. Zo kan je doorwerken tijdens de reparatieduur.

Niet inbegrepen:

  • Door jou gemaakte verpakkingskosten (bij toezenden naar ons).
  • Gebruikersschade (vallen, stoten, vloeistoffen) behoort niet tot de garantie*
  • Defecten aan de Mac als gevolg van gebruik niet originele adapter (USB C adapter + kabel).
  • Problemen die betrekking hebben tot vervangingsprogramma’s vanuit de fabrikant, vallen tevens onder schade als deze niet voldoen aan de richtlijnen van de fabrikant. Daarnaast kan een probleem enkel binnen een vervangingsprogramma worden opgenomen, als het vervangingsprogramma ook geldt voor dat specifieke model.

*Indien jouw Mac gedekt is door AppleCare+, valt gebruikersschade wél te claimen. In zo’n geval betaal je een eigen risico voor de gemaakte schade. We vermelden altijd bij een specifiek model of deze voorzien is van AppleCare+. Indien dat zo is, staat dit ook vermeld op jouw factuur. Lees hierover op onze AppleCare+ pagina.

36 maanden garantie (3 jaar)? Dat kan!

Indien je liever nog een extra  jaar garantie wilt, dan is dit mogelijk. Bij alle modellen kan je een extra jaar bijkopen voor een totaal van 36 maanden (3 jaar). De garantie wordt dan verlengd van 24 naar 36 maanden.


Extra zekerheid: Zó zit het in elkaar!

Als er binnen de garantieperiode sprake is van een defect, dan zorgen we er altijd voor dat het probleem snel wordt verholpen. Jouw Mac zal altijd gratis gerepareerd worden binnen het garantietermijn van 24 maanden. Indien er sprake is van een aanhoudend defect of incorrect functioneren herhaaldelijke reparaties (minimaal 3 pogingen), dan kan de koper ervoor kiezen om de koop te ontbinden.

In zo’n geval, krijg je een percentage van de aankoopprijs terug. Binnen 6 maanden, is dit de volledige aankoopsom. Als dit ná 6 maanden is, dan is er sprake van een percentage van de aankoopsom.

Aanschafdatum Percentage vd aankoopprijs
0 – 6 maanden 100%
7 – 12 maanden 80%
13 – 18 maanden 60%
18 – 24 maanden 40%
24 – 36 maanden 30%
36+ maanden 20%

 

 

Geen concessies in kwaliteit. Wél de tweedehands prijs.

Mac voor minder staat bekend om de perfecte product conditie. Ons aanbod biedt wél de tweedehands prijs, zonder concessies in kwaliteit. Dat is heel belangrijk. Daarom tref je bij ons – in tegenstelling tot andere aanbieders – enkel 5 sterren conditie producten aan.

Je kan er – altijd – dus vanuit gaan dat de gekozen MacBook altijd in perfecte staat is.

Waar betekent de 5 sterren conditie?

Kort gezegd: als nieuw. In veel gevallen wijkt de MacBook letterlijk 0,0 af van een splinternieuwe en ziet men niet eens het verschil. Maar om het toch nader toe te lichten, bespreken we hier een aantal aspecten waar elke 5 sterren conditie MacBook aan moet voldoen.

MacBook Pro:

De gehele behuizing is als nieuw. Dat betekent dat er geen gebruikerssporen aanwezig zijn. Er wordt nauwkeurig gekeken naar de conditie van de MacBook Pro. Deze moet perfect zijn (als nieuw), anders kopen we de MacBook niet in.

Dat betekent ook een perfect toetsenbord (zonder slijtage!) en beeldscherm. Ons uitgangspunt is dat wanneer je de Mac voor je hebt, je niet het gevoel hebt dat deze ooit is gebruikt. We benaderen de conditie dus altijd vanuit het perspectief van de klant. Je ontvangt dus altijd een pérfect product.

De onderplaat/onderkant is het enige onderdeel waar wellicht lichte krasjes aanwezig zijn. Dit is haast niet te voorkomen.

Conclusie:

MacBook Air:

De gehele behuizing is als nieuw. Dat betekent dat er geen zichtbare gebruikerssporen aanwezig zijn. Bij MacBook Air modellen wordt er ook nauwkeurig gekeken naar de conditie van de MacBook. Deze moet perfect zijn, anders kopen we de MacBook niet in. Ook hier kan je ervan uitgaan dat de MacBook perfect is.

De onderplaat/onderkant is het enige onderdeel waar wellicht lichte krasjes aanwezig zijn. Dit is haast niet te voorkomen.

Conclusie:

Labels: kies de MacBook die bij jou past

Het kan lastig zijn om de juiste MacBook te kiezen. Zeker wanneer je eigenlijk niet precies weet waar je moet beginnen. Wat heb je nou precies nodig?

We hebben inmiddels zoveel verschillende klanten voorzien van een MacBook dat we weten voor welk gebruiksdoel een Mac geschikt is.

Op basis van echte klantervaringen tref je hier onze labels.

Beste keuze

Je kiest hierbij voor ‘value for money‘ of ‘prijs/kwaliteitverhouding‘. Het is een MacBook die zodanig goed geprijsd is voor de prestaties die worden geleverd, dat wij dit adviseren als beste keuze.

Een voorbeeld is de MacBook Pro 13 inch (2020) met 16GB werkgeheugen en 512GB SSD.  Voorzien van 16GB aan werkgeheugen én een grote 512GB opslagschijf. Combineer dat met een recent modeljaar (2020) én een prijs van €1195,-. Hiermee is dit de beste keuze.

Bij de ‘beste keuze’ is een vergelijkbaar alternatief vaak een stuk duurder.

Onze favoriet

onze-favoriet

Dit model biedt het beste ‘all-round’ pakket binnen de categorie. Het is een Mac die zich heeft bewezen en waar – wij – er veel van hebben verkocht. Je kan er vrijwel niet de mist mee in gaan.

Ze zijn – in hun categorie – gewoon een rocksolid optie. Een voorbeeld hiervan is de MacBook Pro 16 inch van €1.995,00 . Perfect voor grafisch werk zoals foto- én videobewerking. IJzersterke prestaties voor vrijwel iedereen. Daarom is dit ‘onze favoriet’.

Studietip

Dit is onze ‘tip‘ voor de studie. Een MacBook met dit label is vaak een goed alternatief voor de ‘typische’ student. Daarmee houden we rekening dat de MacBook zich staande moet houden met taken zoals internetten, mail en tekstverwerking. Maar ook perfect is voor Netflix-en, Spotify of een statistisch programma zoals SPSS.