Standaard 24 maanden garantie op elk product.

Kwaliteit én service is het allerbelangrijkst. Onze garantie biedt méer dan wettelijk noodzakelijk. Dat betekent dat ons gehele aanbod voorzien is van 24 maanden (2 jaar) garantie.  Deze garantie start dus vanaf de dag dat jij de Mac, iPad of accessoire ontvangt.

Zakelijk kopen? Ook 24 maanden garantie!

Indien je zakelijk een product bij ons aanschaft, is deze ook voorzien van 24 maanden garantie. Zo ben je zéker van de beste service, ook als zakelijke klant.

Garantie is top. Maar wat betekent het precies?

Onder garantie wordt verstaan het optreden van hardware defecten zonder het toedoen van de gebruiker. Een paar belangrijke kenmerken van onze garantie op een rij:

Inbegrepen:

  • 24 maanden op alle producten.
  • Volledige hardware dekking op alle componenten.
  • Accu, trackpad en toetsenbord hebben ook een volledige dekking binnen garantietermijn.
  • Dekking op de originele Apple oplader (USB C adapter + kabel) binnen garantietermijn.
  • Minimale accucapaciteit is 80% binnen garantietermijn.
  • Gratis (verzekerde) verzending (PostNL) naar ons binnen garantietermijn.

Wanneer je de Mac zelf naar ons kantooradres brengt, hebben we een (gratisleentoestel beschikbaar. Zo kan je doorwerken tijdens de reparatieduur.

Niet inbegrepen:

  • Door jou gemaakte verpakkingskosten (bij toezenden naar ons).
  • Gebruikersschade (vallen, stoten, vloeistoffen) behoort niet tot de garantie*
  • Defecten aan de Mac als gevolg van gebruik niet originele adapter (USB C adapter + kabel).
  • Problemen die betrekking hebben tot vervangingsprogramma’s vanuit de fabrikant, vallen tevens onder schade als deze niet voldoen aan de richtlijnen van de fabrikant. Daarnaast kan een probleem enkel binnen een vervangingsprogramma worden opgenomen, als het vervangingsprogramma ook geldt voor dat specifieke model.

*Indien jouw Mac gedekt is door AppleCare+, valt gebruikersschade wél te claimen. In zo’n geval betaal je een eigen risico voor de gemaakte schade.

36 maanden garantie (3 jaar)? Dat kan!

Indien je liever nog een extra  jaar garantie wilt, dan is dit mogelijk. Bij alle modellen kan je een extra jaar bijkopen voor een totaal van 36 maanden (3 jaar). De garantie wordt dan verlengd van 24 naar 36 maanden.


Extra zekerheid: Zó zit het in elkaar!

Als er binnen de garantieperiode sprake is van een defect, dan zorgen we er altijd voor dat het probleem snel wordt verholpen. Jouw Mac zal altijd gratis gerepareerd worden binnen het garantietermijn van 24 maanden. Indien er sprake is van een aanhoudend defect of incorrect functioneren herhaaldelijke reparaties (minimaal 3 pogingen), dan kan de koper ervoor kiezen om de koop te ontbinden.

In zo’n geval, krijg je een percentage van de aankoopprijs terug. Binnen 6 maanden, is dit de volledige aankoopsom. Als dit ná 6 maanden is, dan is er sprake van een percentage van de aankoopsom.

Aanschafdatum Percentage vd aankoopprijs
0 – 6 maanden 100%
7 – 12 maanden 80%
13 – 18 maanden 60%
18 – 24 maanden 40%
24 – 36 maanden 30%
36+ maanden 20%

 

 

Als je bij macvoorminder.nl een product aanschaft, is deze nieuw of als nieuw. Of je nu kiest voor een MacBook, Mac mini, iMac of iPad. We hanteren slechts 1 conditie: 5 sterren. Zo weet je zeker dat het áltijd exact is zoals het hoort.

Bij elk product tref je éen van deze condities:

Nieuw. Dit product is nieuw en zit in ongeopende verpakking.


Als nieuw. Dit  product wijkt – letterlijk – niet af van nieuw. Zowel optisch als technisch niet van nieuw te onderscheiden.


Als nieuw: verder toegelicht.

Als je een product kies met de conditie als nieuw, koop je een vrijwel nieuw product. Tóch lichten we graag per productgroep toe hoe we deze conditie omschrijven.

MacBook:

De gehele behuizing is als nieuw. Dat betekent dat er geen gebruikerssporen aanwezig zijn. Er wordt nauwkeurig gekeken naar de conditie van de MacBook. Deze moet perfect zijn, anders kopen we de MacBook niet in.

Dat betekent ook een perfect toetsenbord (als nieuw!) en beeldscherm. Ons uitgangspunt is dat wanneer je de MacBook voor je hebt, je niet het gevoel hebt dat deze ooit is gebruikt. We benaderen de conditie dus altijd vanuit het perspectief van de klant. Je ontvangt dus altijd een pérfect product.

De onderplaat/onderkant is het enige onderdeel waar wellicht lichte krasjes aanwezig zijn. Dit is haast niet te voorkomen.

Conclusie:


iMac

De gehele behuizing is als nieuw. Dat betekent dat er geen zichtbare gebruikerssporen aanwezig zijn. Deze moet perfect zijn, anders kopen we de iMac niet in. Ook hier kan je ervan uitgaan dat deze perfect is. Zal simpelweg niet afwijken van nieuw.

Conclusie:


iPad

De gehele behuizing is als nieuw. Dat betekent dat er geen zichtbare gebruikerssporen aanwezig zijn. Bij de iPad is het vooral belangrijk dat het beeldscherm krasvrij is. Hier kan je dus zeker van zijn! Zal simpelweg niet afwijken van nieuw.

Conclusie:

Labels: kies de Mac die bij jou past

Het kan lastig zijn om de juiste MacBook te kiezen. Zeker wanneer je eigenlijk niet precies weet waar je moet beginnen. Wat heb je nou precies nodig?

We hebben inmiddels zoveel verschillende klanten voorzien van een MacBook dat we weten voor welk gebruiksdoel een Mac geschikt is.

Op basis van echte klantervaringen tref je hier onze labels.

Onze favoriet

onze-favoriet

Dit model biedt het beste ‘all-round’ pakket binnen de categorie. Het is een Mac die zich heeft bewezen en waar – wij – er veel van hebben verkocht. Je kan er vrijwel niet de mist mee in gaan.

Ze zijn – in hun categorie – gewoon een rocksolid optie. Een voorbeeld hiervan is de MacBook Pro 16 inch van €1.649,00 . Perfect voor grafisch werk zoals foto- én videobewerking. IJzersterke prestaties voor vrijwel iedereen. Daarom is dit ‘onze favoriet’.

Je kiest hierbij voor ‘value for money‘ of ‘prijs/kwaliteitverhouding‘. Het is een MacBook die zodanig goed geprijsd is voor de prestaties die worden geleverd, dat wij dit adviseren als onze favoriet.

Bij de ‘onze favoriet’ is een vergelijkbaar alternatief vaak een stuk duurder.

Nieuw in doos

Dit product is nieuw. Dat betekent dat de doos ongeopend is. Het product is niet uit de verpakking geweest!

Open doos

Dit product is als nieuw. De doos van dit model is geopend, echter is het product nog nieuw in de verpakking. In veel gevallen van ‘open doos’, ontvang je een nieuwe Mac waar enkel de folie van de doos af is.