iMac niet langer in het Mac voor minder assortiment

De iMac is Apple’s iconische alles-in-één desktop computer. Deze computer maakt sinds zijn introductie in 1998 steevast deel uit van Apple’s line-up. De iMac wordt veel gebruikt voor CPU-intensieve taken, zoals het bewerken van foto’s of het monteren van video’s. Apple ververst het iMac-aanbod gemiddeld elke 1 á 2 jaar. Ook dit jaar, na 2 jaar geduld te moeten hebben, is er op 19 maart een nieuwe iMac uitgebracht. Helaas zal deze bij Mac voor minder niet te verkrijgen zijn. Hieronder een korte toelichting waarom dit het geval is.

Afname aanbod iMac

Het is je waarschijnlijk al opgevallen bij het rondklikken op onze website en het bekijken van het assortiment, dat er helemaal geen iMacs meer worden aangeboden, dus ook geen oudere modellen. Er zijn verschillende redenen waarom deze niet meer in het assortiment van Mac voor minder zitten.

Zo is het aanbod van iMacs die aan onze hoge voorwaarden voldoen sterk afgenomen. Waar MacBooks geregeld vervangen worden, houden consumenten over het algemeen langer vol met hun desktopcomputer, waardoor het vinden van een model waarbij de staat 100% als nieuw is vermoeilijkt wordt. Hierdoor kunnen wij voor onze klanten niet de absolute topkwaliteit van het product waarborgen. Dit is een essentieel onderdeel van de marketingstrategie van Mac voor minder, wij bieden enkel “top-shelf” exemplaren aan van de beste kwaliteit. Tevens is het zo dat door dit geringe aanbod er niet vaak meer dan één exemplaar aangeboden kon worden, omdat ze vrijwel per direct verkocht zijn.

Daarnaast kunnen wij door te focussen op de andere modellen onze klanten nóg beter van dienst zijn. Zo is ons aanbod MacBooks Pro en MacBooks Air groter dan ooit! Sporadisch wordt zelfs de MacBook Pro 16 inch al aangeboden, dus we hebben voor ieder wat wils.

Mac voor minder

Waarom kiezen voor het kopen van een MacBook Pro of MacBook Air bij Mac voor minder? Bij Mac voor minder verkopen we alleen de meest recente modellen die in de beste staat verkeren voor absolute bodemprijzen. Daarnaast hebben veel van onze modellen nog lopende AppleCare bovenop de 24 maanden garantie die Mac voor minder biedt. Tevens zijn alle mogelijke problemen verholpen door Apple of een door Apple erkende Service Provider. De MacBooks zijn altijd voorzien van een gloednieuwe oplader, het meest recente besturingssysteem en een ingebouwde SSD schijf.

Bij Mac voor minder koop je alleen topkwaliteit producten! Hoewel de iMacs uit het aanbod verdwenen zijn, we hebben gegarandeerd een alternatief voor je waarmee je uit de voeten kan. Daarnaast heb je, met de huidige interne componenten van de MacBook, eigenlijk gewoon een iMac die je niet alleen thuis kan gebruiken, maar ook onderweg.

Als je bij macvoorminder.nl een product aanschaft, is deze nieuw of als nieuw. Of je nu kiest voor een MacBook, Mac mini, iMac of iPad. We hanteren slechts 1 conditie: 5 sterren. Zo weet je zeker dat het áltijd exact is zoals het hoort.

Bij elk product tref je éen van deze condities:

Nieuw. Dit product is nieuw en zit in ongeopende verpakking.


Als nieuw. Dit  product wijkt – letterlijk – niet af van nieuw. Zowel optisch als technisch niet van nieuw te onderscheiden.


Als nieuw: verder toegelicht.

Als je een product kies met de conditie als nieuw, koop je een vrijwel nieuw product. Tóch lichten we graag per productgroep toe hoe we deze conditie omschrijven.

MacBook:

De gehele behuizing is als nieuw. Dat betekent dat er geen gebruikerssporen aanwezig zijn. Er wordt nauwkeurig gekeken naar de conditie van de MacBook. Deze moet perfect zijn, anders kopen we de MacBook niet in.

Dat betekent ook een perfect toetsenbord (als nieuw!) en beeldscherm. Ons uitgangspunt is dat wanneer je de MacBook voor je hebt, je niet het gevoel hebt dat deze ooit is gebruikt. We benaderen de conditie dus altijd vanuit het perspectief van de klant. Je ontvangt dus altijd een pérfect product.

De onderplaat/onderkant is het enige onderdeel waar wellicht lichte krasjes aanwezig zijn. Dit is haast niet te voorkomen.

Conclusie:


iMac

De gehele behuizing is als nieuw. Dat betekent dat er geen zichtbare gebruikerssporen aanwezig zijn. Deze moet perfect zijn, anders kopen we de iMac niet in. Ook hier kan je ervan uitgaan dat deze perfect is. Zal simpelweg niet afwijken van nieuw.

Conclusie:


iPad

De gehele behuizing is als nieuw. Dat betekent dat er geen zichtbare gebruikerssporen aanwezig zijn. Bij de iPad is het vooral belangrijk dat het beeldscherm krasvrij is. Hier kan je dus zeker van zijn! Zal simpelweg niet afwijken van nieuw.

Conclusie:

Labels: kies de Mac die bij jou past

Het kan lastig zijn om de juiste MacBook te kiezen. Zeker wanneer je eigenlijk niet precies weet waar je moet beginnen. Wat heb je nou precies nodig?

We hebben inmiddels zoveel verschillende klanten voorzien van een MacBook dat we weten voor welk gebruiksdoel een Mac geschikt is.

Op basis van echte klantervaringen tref je hier onze labels.

Onze favoriet

onze-favoriet

Dit model biedt het beste ‘all-round’ pakket binnen de categorie. Het is een Mac die zich heeft bewezen en waar – wij – er veel van hebben verkocht. Je kan er vrijwel niet de mist mee in gaan.

Ze zijn – in hun categorie – gewoon een rocksolid optie. Een voorbeeld hiervan is de MacBook Pro 16 inch van €1.649,00 . Perfect voor grafisch werk zoals foto- én videobewerking. IJzersterke prestaties voor vrijwel iedereen. Daarom is dit ‘onze favoriet’.

Je kiest hierbij voor ‘value for money‘ of ‘prijs/kwaliteitverhouding‘. Het is een MacBook die zodanig goed geprijsd is voor de prestaties die worden geleverd, dat wij dit adviseren als onze favoriet.

Bij de ‘onze favoriet’ is een vergelijkbaar alternatief vaak een stuk duurder.

Nieuw in doos

Dit product is nieuw. Dat betekent dat de doos ongeopend is. Het product is niet uit de verpakking geweest!

Open doos

Dit product is als nieuw. De doos van dit model is geopend, echter is het product nog nieuw in de verpakking. In veel gevallen van ‘open doos’, ontvang je een nieuwe Mac waar enkel de folie van de doos af is.