iMac niet langer in het Mac voor minder assortiment

De iMac is Apple’s iconische alles-in-één desktop computer. Deze computer maakt sinds zijn introductie in 1998 steevast deel uit van Apple’s line-up. De iMac wordt veel gebruikt voor CPU-intensieve taken, zoals het bewerken van foto’s of het monteren van video’s. Apple ververst het iMac-aanbod gemiddeld elke 1 á 2 jaar. Ook dit jaar, na 2 jaar geduld te moeten hebben, is er op 19 maart een nieuwe iMac uitgebracht. Helaas zal deze bij Mac voor minder niet te verkrijgen zijn. Hieronder een korte toelichting waarom dit het geval is.

Afname aanbod iMac

Het is je waarschijnlijk al opgevallen bij het rondklikken op onze website en het bekijken van het assortiment, dat er helemaal geen iMacs meer worden aangeboden, dus ook geen oudere modellen. Er zijn verschillende redenen waarom deze niet meer in het assortiment van Mac voor minder zitten.

Zo is het aanbod van iMacs die aan onze hoge voorwaarden voldoen sterk afgenomen. Waar MacBooks geregeld vervangen worden, houden consumenten over het algemeen langer vol met hun desktopcomputer, waardoor het vinden van een model waarbij de staat 100% als nieuw is vermoeilijkt wordt. Hierdoor kunnen wij voor onze klanten niet de absolute topkwaliteit van het product waarborgen. Dit is een essentieel onderdeel van de marketingstrategie van Mac voor minder, wij bieden enkel “top-shelf” exemplaren aan van de beste kwaliteit. Tevens is het zo dat door dit geringe aanbod er niet vaak meer dan één exemplaar aangeboden kon worden, omdat ze vrijwel per direct verkocht zijn.

Daarnaast kunnen wij door te focussen op de andere modellen onze klanten nóg beter van dienst zijn. Zo is ons aanbod MacBooks Pro en MacBooks Air groter dan ooit! Sporadisch wordt zelfs de MacBook Pro 16 inch al aangeboden, dus we hebben voor ieder wat wils.

Mac voor minder

Waarom kiezen voor het kopen van een MacBook Pro of MacBook Air bij Mac voor minder? Bij Mac voor minder verkopen we alleen de meest recente modellen die in de beste staat verkeren voor absolute bodemprijzen. Daarnaast hebben veel van onze modellen nog lopende AppleCare bovenop de 24 maanden garantie die Mac voor minder biedt. Tevens zijn alle mogelijke problemen verholpen door Apple of een door Apple erkende Service Provider. De MacBooks zijn altijd voorzien van een gloednieuwe oplader, het meest recente besturingssysteem en een ingebouwde SSD schijf.

Bij Mac voor minder koop je alleen topkwaliteit producten! Hoewel de iMacs uit het aanbod verdwenen zijn, we hebben gegarandeerd een alternatief voor je waarmee je uit de voeten kan. Daarnaast heb je, met de huidige interne componenten van de MacBook, eigenlijk gewoon een iMac die je niet alleen thuis kan gebruiken, maar ook onderweg.

Geen concessies in kwaliteit. Wél de tweedehands prijs.

Mac voor minder staat bekend om de perfecte product conditie. Ons aanbod biedt wél de tweedehands prijs, zonder concessies in kwaliteit. Dat is heel belangrijk. Daarom tref je bij ons – in tegenstelling tot andere aanbieders – enkel 5 sterren conditie producten aan.

Je kan er – altijd – dus vanuit gaan dat de gekozen MacBook altijd in perfecte staat is.

Waar betekent de 5 sterren conditie?

Kort gezegd: als nieuw. In veel gevallen wijkt de MacBook letterlijk 0,0 af van een splinternieuwe en ziet men niet eens het verschil. Maar om het toch nader toe te lichten, bespreken we hier een aantal aspecten waar elke 5 sterren conditie MacBook aan moet voldoen.

MacBook Pro:

De gehele behuizing is als nieuw. Dat betekent dat er geen gebruikerssporen aanwezig zijn. Er wordt nauwkeurig gekeken naar de conditie van de MacBook Pro. Deze moet perfect zijn (als nieuw), anders kopen we de MacBook niet in.

Dat betekent ook een perfect toetsenbord (zonder slijtage!) en beeldscherm. Ons uitgangspunt is dat wanneer je de Mac voor je hebt, je niet het gevoel hebt dat deze ooit is gebruikt. We benaderen de conditie dus altijd vanuit het perspectief van de klant. Je ontvangt dus altijd een pérfect product.

De onderplaat/onderkant is het enige onderdeel waar wellicht lichte krasjes aanwezig zijn. Dit is haast niet te voorkomen.

Conclusie:

MacBook Air:

De gehele behuizing is als nieuw. Dat betekent dat er geen zichtbare gebruikerssporen aanwezig zijn. Bij MacBook Air modellen wordt er ook nauwkeurig gekeken naar de conditie van de MacBook. Deze moet perfect zijn, anders kopen we de MacBook niet in. Ook hier kan je ervan uitgaan dat de MacBook perfect is.

De onderplaat/onderkant is het enige onderdeel waar wellicht lichte krasjes aanwezig zijn. Dit is haast niet te voorkomen.

Conclusie:

Labels: kies de MacBook die bij jou past

Het kan lastig zijn om de juiste MacBook te kiezen. Zeker wanneer je eigenlijk niet precies weet waar je moet beginnen. Wat heb je nou precies nodig?

We hebben inmiddels zoveel verschillende klanten voorzien van een MacBook dat we weten voor welk gebruiksdoel een Mac geschikt is.

Op basis van echte klantervaringen tref je hier onze labels.

Beste keuze

Je kiest hierbij voor ‘value for money‘ of ‘prijs/kwaliteitverhouding‘. Het is een MacBook die zodanig goed geprijsd is voor de prestaties die worden geleverd, dat wij dit adviseren als beste keuze.

Een voorbeeld is de MacBook Pro 13 inch (2020) met 16GB werkgeheugen en 512GB SSD.  Voorzien van 16GB aan werkgeheugen én een grote 512GB opslagschijf. Combineer dat met een recent modeljaar (2020) én een prijs van €1195,-. Hiermee is dit de beste keuze.

Bij de ‘beste keuze’ is een vergelijkbaar alternatief vaak een stuk duurder.

Onze favoriet

onze-favoriet

Dit model biedt het beste ‘all-round’ pakket binnen de categorie. Het is een Mac die zich heeft bewezen en waar – wij – er veel van hebben verkocht. Je kan er vrijwel niet de mist mee in gaan.

Ze zijn – in hun categorie – gewoon een rocksolid optie. Een voorbeeld hiervan is de MacBook Pro 16 inch van €1.995,00 . Perfect voor grafisch werk zoals foto- én videobewerking. IJzersterke prestaties voor vrijwel iedereen. Daarom is dit ‘onze favoriet’.

Studietip

Dit is onze ‘tip‘ voor de studie. Een MacBook met dit label is vaak een goed alternatief voor de ‘typische’ student. Daarmee houden we rekening dat de MacBook zich staande moet houden met taken zoals internetten, mail en tekstverwerking. Maar ook perfect is voor Netflix-en, Spotify of een statistisch programma zoals SPSS.