iMac

Met een iMac haal je krachtige prestaties en een elegant ontwerp in huis. Het heldere Retina-display biedt levendige kleuren en haarscherpe details voor een geweldige kijkervaring. Wij bieden de kleurrijke 24 inch & de krachtige 27 inch aan met flinke kortingen.

iMac 24 inch M1 8GB 256GB SSD (2021)
-28%
 • CPU: M1 met 8‑core CPU
 • GPU: 8‑core GPU en 16‑core Neural Engine
 • Modeljaar: 2021
 • Kleur: Blue
iMac 27 inch 5K 3.1Ghz i5 8GB 256GB SSD (2020)
-35%
 • CPU: 3.1Ghz i5
 • GPU: 5300M 4GB
 • Modeljaar: 2020
 • Kleur: Silver
iMac 27 inch 5K 3.1Ghz i5 16GB 256GB SSD (2020)
-36%
 • CPU: 3.1Ghz i5
 • GPU: 5300M 4GB
 • Modeljaar: 2020
 • Kleur: Silver
iMac 24 inch M1 16GB 1TB SSD (2021)
-19%
 • CPU: M1 met 8‑core CPU
 • GPU: 8‑core GPU en 16‑core Neural Engine
 • Modeljaar: 2021
 • Kleur: Blue

Tweedehands iMac kopen

Wanneer je op zoek bent naar een mooie Apple desktop, is een tweedehands iMac een goede keuze. De iMac staat géweldig op elk bureau en past in elk interieur. Met een all-in-one ontwerp, heb je maar éen kabel (stroom). Verder is alles draadloos. Prachtig!

Waarom iMac kopen bij Mac voor minder?

Mac voor minder verkoopt de meest recente iMac modellen met een mooie korting én direct leverbaar.  Dat betekent dat ons aanbod bestaat uit modellen die nu in de winkel liggen. Bij ons kan je dus enkel moderne iMac modellen aanschaffen. Altijd inclusief:
 • Nieuwe stroomkabel
 • Nieuwe Magic Keyboard + Magic Mouse set
 • Meest recente besturingsysteem
Een tweedehands iMac moet in perfecte staat zijn. Bij Mac voor minder ben je zeker van het feit dat de iMac simpelweg niet afwijkt van nieuw. Twijfel je over welke iMac bij jou past? Je kan ons bereiken via de chat, mail of per telefoon.

Als je bij macvoorminder.nl een product aanschaft, is deze nieuw of als nieuw. Of je nu kiest voor een MacBook, Mac mini, iMac of iPad. We hanteren slechts 1 conditie: 5 sterren. Zo weet je zeker dat het áltijd exact is zoals het hoort.

Bij elk product tref je éen van deze condities:

Nieuw. Dit product is nieuw en zit in ongeopende verpakking.


Als nieuw. Dit  product wijkt – letterlijk – niet af van nieuw. Zowel optisch als technisch niet van nieuw te onderscheiden.


Als nieuw: verder toegelicht.

Als je een product kies met de conditie als nieuw, koop je een vrijwel nieuw product. Tóch lichten we graag per productgroep toe hoe we deze conditie omschrijven.

MacBook:

De gehele behuizing is als nieuw. Dat betekent dat er geen gebruikerssporen aanwezig zijn. Er wordt nauwkeurig gekeken naar de conditie van de MacBook. Deze moet perfect zijn, anders kopen we de MacBook niet in.

Dat betekent ook een perfect toetsenbord (als nieuw!) en beeldscherm. Ons uitgangspunt is dat wanneer je de MacBook voor je hebt, je niet het gevoel hebt dat deze ooit is gebruikt. We benaderen de conditie dus altijd vanuit het perspectief van de klant. Je ontvangt dus altijd een pérfect product.

De onderplaat/onderkant is het enige onderdeel waar wellicht lichte krasjes aanwezig zijn. Dit is haast niet te voorkomen.

Conclusie:


iMac

De gehele behuizing is als nieuw. Dat betekent dat er geen zichtbare gebruikerssporen aanwezig zijn. Deze moet perfect zijn, anders kopen we de iMac niet in. Ook hier kan je ervan uitgaan dat deze perfect is. Zal simpelweg niet afwijken van nieuw.

Conclusie:


iPad

De gehele behuizing is als nieuw. Dat betekent dat er geen zichtbare gebruikerssporen aanwezig zijn. Bij de iPad is het vooral belangrijk dat het beeldscherm krasvrij is. Hier kan je dus zeker van zijn! Zal simpelweg niet afwijken van nieuw.

Conclusie:

Labels: kies de Mac die bij jou past

Het kan lastig zijn om de juiste MacBook te kiezen. Zeker wanneer je eigenlijk niet precies weet waar je moet beginnen. Wat heb je nou precies nodig?

We hebben inmiddels zoveel verschillende klanten voorzien van een MacBook dat we weten voor welk gebruiksdoel een Mac geschikt is.

Op basis van echte klantervaringen tref je hier onze labels.

Onze favoriet

onze-favoriet

Dit model biedt het beste ‘all-round’ pakket binnen de categorie. Het is een Mac die zich heeft bewezen en waar – wij – er veel van hebben verkocht. Je kan er vrijwel niet de mist mee in gaan.

Ze zijn – in hun categorie – gewoon een rocksolid optie. Een voorbeeld hiervan is de MacBook Pro 16 inch van €1.649,00 . Perfect voor grafisch werk zoals foto- én videobewerking. IJzersterke prestaties voor vrijwel iedereen. Daarom is dit ‘onze favoriet’.

Je kiest hierbij voor ‘value for money‘ of ‘prijs/kwaliteitverhouding‘. Het is een MacBook die zodanig goed geprijsd is voor de prestaties die worden geleverd, dat wij dit adviseren als onze favoriet.

Bij de ‘onze favoriet’ is een vergelijkbaar alternatief vaak een stuk duurder.

Nieuw in doos

Dit product is nieuw. Dat betekent dat de doos ongeopend is. Het product is niet uit de verpakking geweest!

Open doos

Dit product is als nieuw. De doos van dit model is geopend, echter is het product nog nieuw in de verpakking. In veel gevallen van ‘open doos’, ontvang je een nieuwe Mac waar enkel de folie van de doos af is.