iPhone 15 Pro

  128GB (2023)
-20%
  • Modeljaar: 2023
  • Kleur: Black Titanium
  • Opslag: 128GB
  • Connectiviteit: 5G, 4G, Wifi
  256GB (2023)
-21%
  • Modeljaar: 2023
  • Kleur: Black Titanium
  • Opslag: 256GB
  • Connectiviteit: 5G, 4G, Wifi

iPhone 15 Pro kopen

Op zoek naar de nieuwste iPhone? Dan ben je bij Mac voor minder aan het juiste adres! Koop de nieuwe iPhone 15 Pro met 24 maanden garantie voor de beste prijs. Geen nieuwprijs, maar wel de kwaliteit en ervaring van een nieuwe iPhone. 

eSim: Geen fysieke simkaart meer

Onze iPhone 15 Pro’s maken gebruik van eSim en dus geen fysieke simkaart. Een eSim is veiliger dan een fysieke simkaart, omdat deze niet kan worden verwijderd als je iPhone zoekraakt of wordt gestolen. Met eSim hoef je geen fysieke simkaarten (die ook verloren kunnen gaan) te kopen, mee te nemen en te verwisselen.

Nieuw design, een titanium behuizing

Voor het eerst heeft Apple de iPhone voorzien van een behuizing van titanium, een materiaal dat bekend staat om zijn buitengewone sterkte en duurzaamheid. Door middel van een uniek thermomechanisch proces en diffusie vanuit de vaste fase, is de behuizing super stevig verbonden met het apparaat, waardoor het bestand is tegen dagelijkse slijtage en stoten. Bovendien maakt het lichte ontwerp van titanium het apparaat comfortabeler in gebruik, zonder in te leveren op stevigheid of betrouwbaarheid.

Verbeterde A17 Pro-chip

De iPhone 15 Pro is uitgerust met de geavanceerde A17-chip, vervaardigd met een 3nm-proces. Deze chip biedt ongekende snelheid en efficiëntie, waardoor taken moeiteloos worden uitgevoerd en de batterijduur wordt verlengd.

iPhone 15 Pro kopen bij Mac voor minder

Bij ons hoef je niet bang te zijn dat je niet-originele onderdelen in de iPhone ontvangt. Elke iPhone 15 Pro aanbieding betreft een volledig originele telefoon. Al onze iPhone modellen worden uitsluitend door een Apple Service Provider voorzien van nieuwe onderdelen indien noodzakelijk. Daarnaast is elke iPhone volledig nagekeken en bovendien krasvrij. De kwaliteit waar Mac voor minder bekend om staat.

Als je bij macvoorminder.nl een product aanschaft, is deze nieuw of als nieuw. Of je nu kiest voor een MacBook, Mac mini, iMac of iPad. We hanteren slechts 1 conditie: 5 sterren. Zo weet je zeker dat het áltijd exact is zoals het hoort.

Bij elk product tref je éen van deze condities:

Nieuw. Dit product is nieuw en zit in ongeopende verpakking.


Als nieuw. Dit  product wijkt – letterlijk – niet af van nieuw. Zowel optisch als technisch niet van nieuw te onderscheiden.


Als nieuw: verder toegelicht.

Als je een product kies met de conditie als nieuw, koop je een vrijwel nieuw product. Tóch lichten we graag per productgroep toe hoe we deze conditie omschrijven.

MacBook:

De gehele behuizing is als nieuw. Dat betekent dat er geen gebruikerssporen aanwezig zijn. Er wordt nauwkeurig gekeken naar de conditie van de MacBook. Deze moet perfect zijn, anders kopen we de MacBook niet in.

Dat betekent ook een perfect toetsenbord (als nieuw!) en beeldscherm. Ons uitgangspunt is dat wanneer je de MacBook voor je hebt, je niet het gevoel hebt dat deze ooit is gebruikt. We benaderen de conditie dus altijd vanuit het perspectief van de klant. Je ontvangt dus altijd een pérfect product.

De onderplaat/onderkant is het enige onderdeel waar wellicht lichte krasjes aanwezig zijn. Dit is haast niet te voorkomen.

Conclusie:


iMac

De gehele behuizing is als nieuw. Dat betekent dat er geen zichtbare gebruikerssporen aanwezig zijn. Deze moet perfect zijn, anders kopen we de iMac niet in. Ook hier kan je ervan uitgaan dat deze perfect is. Zal simpelweg niet afwijken van nieuw.

Conclusie:


iPad

De gehele behuizing is als nieuw. Dat betekent dat er geen zichtbare gebruikerssporen aanwezig zijn. Bij de iPad is het vooral belangrijk dat het beeldscherm krasvrij is. Hier kan je dus zeker van zijn! Zal simpelweg niet afwijken van nieuw.

Conclusie:

Labels: kies de Mac die bij jou past

Het kan lastig zijn om de juiste MacBook te kiezen. Zeker wanneer je eigenlijk niet precies weet waar je moet beginnen. Wat heb je nou precies nodig?

We hebben inmiddels zoveel verschillende klanten voorzien van een MacBook dat we weten voor welk gebruiksdoel een Mac geschikt is.

Op basis van echte klantervaringen tref je hier onze labels.

Onze favoriet

onze-favoriet

Dit model biedt het beste ‘all-round’ pakket binnen de categorie. Het is een Mac die zich heeft bewezen en waar – wij – er veel van hebben verkocht. Je kan er vrijwel niet de mist mee in gaan.

Ze zijn – in hun categorie – gewoon een rocksolid optie. Een voorbeeld hiervan is de MacBook Pro 16 inch van €1.649,00 . Perfect voor grafisch werk zoals foto- én videobewerking. IJzersterke prestaties voor vrijwel iedereen. Daarom is dit ‘onze favoriet’.

Je kiest hierbij voor ‘value for money‘ of ‘prijs/kwaliteitverhouding‘. Het is een MacBook die zodanig goed geprijsd is voor de prestaties die worden geleverd, dat wij dit adviseren als onze favoriet.

Bij de ‘onze favoriet’ is een vergelijkbaar alternatief vaak een stuk duurder.

Nieuw in doos

Dit product is nieuw. Dat betekent dat de doos ongeopend is. Het product is niet uit de verpakking geweest!

Open doos

Dit product is als nieuw. De doos van dit model is geopend, echter is het product nog nieuw in de verpakking. In veel gevallen van ‘open doos’, ontvang je een nieuwe Mac waar enkel de folie van de doos af is.