iMac 24 inch

iMac 24 inch M1 8GB 256GB SSD (2021)
-28%
  • CPU: M1 met 8‑core CPU
  • GPU: 8‑core GPU en 16‑core Neural Engine
  • Modeljaar: 2021
  • Kleur: Blue

iMac 24 inch kopen

Apple verraste de wereld door in het voorjaar van 2021 een nieuwe 24 inch iMac te introduceren. En dat is bijzonder, want in 2009 hadden we voor het laastst een 24 inch variant. Ben je opzoek naar een kleinere en kleurrijkere iMac? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Voor ieder wat wils

Geel, groen of paars. Voor het eerst in de geschiedenis van de iMac, is deze in allerlei kleuren beschikbaar. Er is dus áltijd een 24 inch die past bij jouw inrichting. Prinsessenkamer of niet :) Kleuren van de 24 inch iMac

iMac M1

Met de M1 chip weet je zeker dat je nooit power tekort komt. De iMac is standaard voorzien van een 8-core CPU chip. Daarmee kan je de meest zware taken aan! Dat maakt de iMac 24 inch gewoon dé desktop Mac voor vrijwel iedereen.

Tweedehands iMac 24 inch bij Mac voor minder

Wil je een iMac waarmee je de komende jaren goed zit, maar wil je niet de volle prijs betalen? Dat kan! Bij Mac voor minder kan je terecht voor de beste iMac 24 inch aanbieding. Je ontvangt minimaal 24 maanden garantie op elke Mac. En als je langere garantie wilt, dan kan je dit zelfs verlengen met 12 maanden (voor totaal 36 maanden). Mocht de Mac onverhoopt toch niet aan je verwachtingen voldoen, dan kan je hem binnen 30 dagen kosteloos retour sturen.

Altijd inclusief:
  • Nieuwe stroomkabel
  • Nieuwe Magic Keyboard en Magic Mouse
  • Originele doos
  • Meest recente besturingsysteem van macOS
Een tweedehands 24 inch iMac moet in perfecte staat zijn. Bij Mac voor minder ben je hier zeker van. Twijfel je over welke iMac bij jou past? Je kan ons bereiken via de chat, mail of per telefoon.

Als je bij macvoorminder.nl een product aanschaft, is deze nieuw of als nieuw. Of je nu kiest voor een MacBook, Mac mini, iMac of iPad. We hanteren slechts 1 conditie: 5 sterren. Zo weet je zeker dat het áltijd exact is zoals het hoort.

Bij elk product tref je éen van deze condities:

Nieuw. Dit product is nieuw en zit in ongeopende verpakking.


Als nieuw. Dit  product wijkt – letterlijk – niet af van nieuw. Zowel optisch als technisch niet van nieuw te onderscheiden.


Als nieuw: verder toegelicht.

Als je een product kies met de conditie als nieuw, koop je een vrijwel nieuw product. Tóch lichten we graag per productgroep toe hoe we deze conditie omschrijven.

MacBook:

De gehele behuizing is als nieuw. Dat betekent dat er geen gebruikerssporen aanwezig zijn. Er wordt nauwkeurig gekeken naar de conditie van de MacBook. Deze moet perfect zijn, anders kopen we de MacBook niet in.

Dat betekent ook een perfect toetsenbord (als nieuw!) en beeldscherm. Ons uitgangspunt is dat wanneer je de MacBook voor je hebt, je niet het gevoel hebt dat deze ooit is gebruikt. We benaderen de conditie dus altijd vanuit het perspectief van de klant. Je ontvangt dus altijd een pérfect product.

De onderplaat/onderkant is het enige onderdeel waar wellicht lichte krasjes aanwezig zijn. Dit is haast niet te voorkomen.

Conclusie:


iMac

De gehele behuizing is als nieuw. Dat betekent dat er geen zichtbare gebruikerssporen aanwezig zijn. Deze moet perfect zijn, anders kopen we de iMac niet in. Ook hier kan je ervan uitgaan dat deze perfect is. Zal simpelweg niet afwijken van nieuw.

Conclusie:


iPad

De gehele behuizing is als nieuw. Dat betekent dat er geen zichtbare gebruikerssporen aanwezig zijn. Bij de iPad is het vooral belangrijk dat het beeldscherm krasvrij is. Hier kan je dus zeker van zijn! Zal simpelweg niet afwijken van nieuw.

Conclusie:

Labels: kies de Mac die bij jou past

Het kan lastig zijn om de juiste MacBook te kiezen. Zeker wanneer je eigenlijk niet precies weet waar je moet beginnen. Wat heb je nou precies nodig?

We hebben inmiddels zoveel verschillende klanten voorzien van een MacBook dat we weten voor welk gebruiksdoel een Mac geschikt is.

Op basis van echte klantervaringen tref je hier onze labels.

Onze favoriet

onze-favoriet

Dit model biedt het beste ‘all-round’ pakket binnen de categorie. Het is een Mac die zich heeft bewezen en waar – wij – er veel van hebben verkocht. Je kan er vrijwel niet de mist mee in gaan.

Ze zijn – in hun categorie – gewoon een rocksolid optie. Een voorbeeld hiervan is de MacBook Pro 16 inch van €1.649,00 . Perfect voor grafisch werk zoals foto- én videobewerking. IJzersterke prestaties voor vrijwel iedereen. Daarom is dit ‘onze favoriet’.

Je kiest hierbij voor ‘value for money‘ of ‘prijs/kwaliteitverhouding‘. Het is een MacBook die zodanig goed geprijsd is voor de prestaties die worden geleverd, dat wij dit adviseren als onze favoriet.

Bij de ‘onze favoriet’ is een vergelijkbaar alternatief vaak een stuk duurder.

Nieuw in doos

Dit product is nieuw. Dat betekent dat de doos ongeopend is. Het product is niet uit de verpakking geweest!

Open doos

Dit product is als nieuw. De doos van dit model is geopend, echter is het product nog nieuw in de verpakking. In veel gevallen van ‘open doos’, ontvang je een nieuwe Mac waar enkel de folie van de doos af is.