5 voordelen van een MacBook Pro 13 inch
9 mei 2018

5 voordelen van een MacBook Pro 13 inch

5 voordelen van een MacBook Pro 13 inch

Stop met twijfelen! Na het lezen van deze blog wil jij zeker de MacBook Pro 13 inch. In deze blog vind je de 5 grootste voordelen van een MacBook Pro 13 inch. En bij Macvoorminder heb je de 13 inch ook nog eens zo goed als nieuw voor misschien wel duizend euro goedkoper!
Even kort op een rijtje, welke specs de MacBook Pro 13 inch in huis heeft (afhankelijk van het jaartal):

  • 4-core i5 Processor (of optioneel 4-core i7).
  • Werkgeheugen van 8GB, uit te breiden tot zelfs 32GB
  • 256GB tot 1TB (1000GB) opslagruimte en soms zelfs 2TB!
  • Superstrak Retina beeldscherm
  • Touch ID vingerscanner

1. MacBook Pro 13 inch – Klein maar fijn

De 13 inch is een stuk compacter dan de 15 inch. Deze MacBook sleep je dus van hot naar her én je hoeft niet eens persé een laptoptas aan te schaffen. De MacBook Pro 13 inch past in iedere handtas of schooltas! Daarnaast is de MacBook Pro 13 inch veel krachtiger dan dat het lijkt: Deze MacBook beschikt over een Dual Core i5 processor.

2. Perfect voor fotobewerking

Ook dankzij die Dual Core i5 Processor is het bewerken van statisch beeld een eitje! Alle fotografen, studenten en grafisch vormgevers kunnen prima uit de voeten met de Apple MacBook Pro 13 inch onder andere doordat deze laptop beschikt over:

  • 8 gigabyte aan werkgeheugen, waardoor je meerdere programma’s naast elkaar kunt draaien.
  • Een retina beeldscherm zorgt er voor dat je elk detail kunt zien en bewerken.
  • Bij de nieuwere modellen beschikt de MacBook Pro 13 inch optioneel over een Touch Bar voor het nóg efficiënter bewerken van foto’s. Personaliseer je MacBook Pro 13 inch met de Touch Bar. Dit is een OLED-strip bovenin je scherm, waaraan je al je favoriete toepassingen kunt koppelen. Zo werk je nóg efficiënter.

3. Werk 10 uur met jouw MacBook Pro 13 inch zonder op te laden

Oplader vergeten tijdens een werkdag? Geen probleem! De MacBook Pro 13 inch kan wel tot 10 uur gebruikt worden zonder dat het opgeladen moet worden. Bij Macvoorminder.nl krijg je een tweedehands MacBook en we geven bij iedere MacBook die we verkopen ook een nieuwe, bijbehorende oplader mee.

4. Volg alle Netflix films en series tot in de puntjes dankzij het Retina beeldscherm

Helemaal inleven in een film of serie? Met de MacBook Pro 13 inch heb je super scherp beeld. Tot in de details kun je je favoriete Netflix film of serie volgen. Het retinascherm van de MacBook Pro 13 inch beschikt over een resolutie van 2560×1600 pixels. Samen met je vriendengroep of vriend of vriendin Netflixen? Ook dat zorgt niet meer voor problemen: je hebt een perfecte kijkhoek met het retina beeldscherm van jouw MacBook Pro.

5. Sla alles op, zonder bang te zijn dat je MacBook Pro 13 inch crasht

De MacBook Pro 13 inch beschikt, net als de MacBook Pro 15 inch over een SSD. Een SSD staat voor Solid State Drive. Dit is een harde schijf in de vorm van een chip en die zit in de laptop. Er zitten geen draaiende onderdelen in, wat de kans een heel stuk kleiner maakt dat deze crasht. Je data is dus veilig! Ook zorgt het voor nog meer snelheid en minder energieverbruik. Klinkt goed, toch?

Een nieuwe oplader en het nieuwste besturingssysteem op je MacBook Pro 13 inch

Bij ons hoef je niet bang te zijn dat je je garantie kwijt bent. Wij zorgen dat je MacBook als nieuw is en voorzien van volledige 24 maanden garantie. Weet je nog niet zo goed welk model je wilt of tussen welke edities je moet kiezen? We helpen je graag via de chatsupport, mail en via een belletje.

Bekijk ze hier

Terug naar blog overzicht

Lees ook onze andere artikelen

Als je bij macvoorminder.nl een product aanschaft, is deze nieuw of als nieuw. Of je nu kiest voor een MacBook, Mac mini, iMac of iPad. We hanteren slechts 1 conditie: 5 sterren. Zo weet je zeker dat het áltijd exact is zoals het hoort.

Bij elk product tref je éen van deze condities:

Nieuw. Dit product is nieuw en zit in ongeopende verpakking.


Als nieuw. Dit  product wijkt – letterlijk – niet af van nieuw. Zowel optisch als technisch niet van nieuw te onderscheiden.


Als nieuw: verder toegelicht.

Als je een product kies met de conditie als nieuw, koop je een vrijwel nieuw product. Tóch lichten we graag per productgroep toe hoe we deze conditie omschrijven.

MacBook:

De gehele behuizing is als nieuw. Dat betekent dat er geen gebruikerssporen aanwezig zijn. Er wordt nauwkeurig gekeken naar de conditie van de MacBook. Deze moet perfect zijn, anders kopen we de MacBook niet in.

Dat betekent ook een perfect toetsenbord (als nieuw!) en beeldscherm. Ons uitgangspunt is dat wanneer je de MacBook voor je hebt, je niet het gevoel hebt dat deze ooit is gebruikt. We benaderen de conditie dus altijd vanuit het perspectief van de klant. Je ontvangt dus altijd een pérfect product.

De onderplaat/onderkant is het enige onderdeel waar wellicht lichte krasjes aanwezig zijn. Dit is haast niet te voorkomen.

Conclusie:


iMac

De gehele behuizing is als nieuw. Dat betekent dat er geen zichtbare gebruikerssporen aanwezig zijn. Deze moet perfect zijn, anders kopen we de iMac niet in. Ook hier kan je ervan uitgaan dat deze perfect is. Zal simpelweg niet afwijken van nieuw.

Conclusie:


iPad

De gehele behuizing is als nieuw. Dat betekent dat er geen zichtbare gebruikerssporen aanwezig zijn. Bij de iPad is het vooral belangrijk dat het beeldscherm krasvrij is. Hier kan je dus zeker van zijn! Zal simpelweg niet afwijken van nieuw.

Conclusie:

Labels: kies de Mac die bij jou past

Het kan lastig zijn om de juiste MacBook te kiezen. Zeker wanneer je eigenlijk niet precies weet waar je moet beginnen. Wat heb je nou precies nodig?

We hebben inmiddels zoveel verschillende klanten voorzien van een MacBook dat we weten voor welk gebruiksdoel een Mac geschikt is.

Op basis van echte klantervaringen tref je hier onze labels.

Onze favoriet

onze-favoriet

Dit model biedt het beste ‘all-round’ pakket binnen de categorie. Het is een Mac die zich heeft bewezen en waar – wij – er veel van hebben verkocht. Je kan er vrijwel niet de mist mee in gaan.

Ze zijn – in hun categorie – gewoon een rocksolid optie. Een voorbeeld hiervan is de MacBook Pro 16 inch van €1.649,00 . Perfect voor grafisch werk zoals foto- én videobewerking. IJzersterke prestaties voor vrijwel iedereen. Daarom is dit ‘onze favoriet’.

Je kiest hierbij voor ‘value for money‘ of ‘prijs/kwaliteitverhouding‘. Het is een MacBook die zodanig goed geprijsd is voor de prestaties die worden geleverd, dat wij dit adviseren als onze favoriet.

Bij de ‘onze favoriet’ is een vergelijkbaar alternatief vaak een stuk duurder.

Nieuw in doos

Dit product is nieuw. Dat betekent dat de doos ongeopend is. Het product is niet uit de verpakking geweest!

Open doos

Dit product is als nieuw. De doos van dit model is geopend, echter is het product nog nieuw in de verpakking. In veel gevallen van ‘open doos’, ontvang je een nieuwe Mac waar enkel de folie van de doos af is.