5 voordelen van een MacBook Pro 13 inch

9 mei 2018

5 voordelen van een MacBook Pro 13 inch

5 voordelen van een MacBook Pro 13 inch

Stop met twijfelen! Na het lezen van deze blog wil jij zeker de MacBook Pro 13 inch. In deze blog vind je de 5 grootste voordelen van een MacBook Pro 13 inch. En bij Macvoorminder heb je de 13 inch ook nog eens zo goed als nieuw voor misschien wel duizend euro goedkoper!
Even kort op een rijtje, welke specs de MacBook Pro 13 inch in huis heeft (afhankelijk van het jaartal):

  • Dual Core i5 Processor (of optioneel i7).
  • Werkgeheugen van 8GB, uit te breiden tot 16GB.
  • 128 tot 512GB opslagruimte en soms zelfs 1000GB!
  • Retina beeldscherm.
  • Vanaf de modellen uit ‘late 2016’, beschikt de MacBook Pro 13 inch optioneel over een Touch Bar.

1. MacBook Pro 13 inch – Klein maar fijn

De 13 inch is een stuk compacter dan de 15 inch. Deze MacBook sleep je dus van hot naar her én je hoeft niet eens persé een laptoptas aan te schaffen. De MacBook Pro 13 inch past in iedere handtas of schooltas! Daarnaast is de MacBook Pro 13 inch veel krachtiger dan dat het lijkt: Deze MacBook beschikt over een Dual Core i5 processor.

2. Perfect voor fotobewerking

Ook dankzij die Dual Core i5 Processor is het bewerken van statisch beeld een eitje! Alle fotografen, studenten en grafisch vormgevers kunnen prima uit de voeten met de Apple MacBook Pro 13 inch onder andere doordat deze laptop beschikt over:

  • 8 gigabyte aan werkgeheugen, waardoor je meerdere programma’s naast elkaar kunt draaien.
  • Een retina beeldscherm zorgt er voor dat je elk detail kunt zien en bewerken.
  • Bij de nieuwere modellen beschikt de MacBook Pro 13 inch optioneel over een Touch Bar voor het nóg efficiënter bewerken van foto’s. Personaliseer je MacBook Pro 13 inch met de Touch Bar. Dit is een OLED-strip bovenin je scherm, waaraan je al je favoriete toepassingen kunt koppelen. Zo werk je nóg efficiënter.

3. Werk 10 uur met jouw MacBook Pro 13 inch zonder op te laden

Oplader vergeten tijdens een werkdag? Geen probleem! De MacBook Pro 13 inch kan wel tot 10 uur gebruikt worden zonder dat het opgeladen moet worden. Bij Macvoorminder.nl krijg je een tweedehands MacBook en we geven bij iedere MacBook die we verkopen ook een nieuwe, bijbehorende oplader mee.

4. Volg alle Netflix films en series tot in de puntjes dankzij het Retina beeldscherm

Helemaal inleven in een film of serie? Met de MacBook Pro 13 inch heb je super scherp beeld. Tot in de details kun je je favoriete Netflix film of serie volgen. Het retinascherm van de MacBook Pro 13 inch beschikt over een resolutie van 2560×1600 pixels. Samen met je vriendengroep of vriend of vriendin Netflixen? Ook dat zorgt niet meer voor problemen: je hebt een perfecte kijkhoek met het retina beeldscherm van jouw MacBook Pro.

5. Sla alles op, zonder bang te zijn dat je MacBook Pro 13 inch crasht

De MacBook Pro 13 inch beschikt, net als de MacBook Pro 15 inch over een SSD. Een SSD staat voor Solid State Drive. Dit is een harde schijf in de vorm van een chip en die zit in de laptop. Er zitten geen draaiende onderdelen in, wat de kans een heel stuk kleiner maakt dat deze crasht. Je data is dus veilig! Ook zorgt het voor nog meer snelheid en minder energieverbruik. Klinkt goed, toch?

Een nieuwe oplader en het nieuwste besturingssysteem op je MacBook Pro 13 inch

Bij ons hoef je niet bang te zijn dat je je garantie kwijt bent. Wij zorgen dat je MacBook als nieuw is en voorzien van volledige 24 maanden garantie. Weet je nog niet zo goed welk model je wilt of tussen welke edities je moet kiezen? We helpen je graag via de chatsupport, mail en via een belletje.

Bekijk ze hier

Terug naar blog overzicht
Misschien ook interessant voor jou...
MacBook Pro 13 inch vs MacBook Pro 15 inch

18 mei 2018

MacBook Pro 13 inch vs MacBook Pro 15 inch

MacBook Pro 13 inch vs MacBook Pro 15 inch Twee verschillende MacBook modellen, in ieder geval qua formaat. De ene is 13 inch en de andere 15 inch. Klinkt logisch, toch?

Verder lezen: MacBook Pro 13 inch vs MacBook Pro 15 inch

2 maart 2021

MacBook kopen tijdens corona: Hoe en wat?

Een thuiswerk MacBook moet vaak snel gekocht zijn. Want immers, het werk gaat door! Maar hoe maak je dan een keuze m.b.t. het budget?

Verder lezen: MacBook kopen tijdens corona: Hoe en wat?

Conditie van het Apple product

Geen concessies in kwaliteit. Wél de tweedehands prijs.

Mac voor minder staat bekend om de perfecte product conditie. Ons aanbod biedt wél de tweedehands prijs, zonder concessies in kwaliteit. Dat is heel belangrijk. Daarom tref je bij ons – in tegenstelling tot andere aanbieders – enkel 5 sterren conditie producten aan.

Je kan er dus – altijd – vanuit gaan dat de gekozen MacBook altijd in perfecte staat is.

Waar betekent de 5 sterren conditie?

Kort gezegd: als nieuw. In veel gevallen wijkt de MacBook letterlijk 0,0 af van een splinternieuwe en ziet men niet eens het verschil. Maar om het toch nader toe te lichten, bespreken we hier een aantal aspecten waar elke 5 sterren conditie MacBook aan moet voldoen.

MacBook Pro:

De gehele behuizing is als nieuw. Dat betekent dat er geen gebruikerssporen aanwezig zijn. Er wordt nauwkeurig gekeken naar de conditie van de MacBook Pro. Deze moet perfect zijn (als nieuw), anders kopen we de MacBook niet in.

De topcase is het onderdeel dat het toetsenbord, trackpad, speakers en batterij omvat. Doordat deze regelmatig vervangen is, ontvang je effectief écht een vrijwel nieuwe Mac.

Uiteraard is de topcase (behuizing incl toetsenbord, trackpad en batterij) lang niet altijd vervangen. Deze is vaak nog in absolute nieuwstaat!  Je ontvangt dus altijd een pérfect product.

De onderplaat/onderkant is het enige onderdeel waar wellicht lichte krasjes aanwezig zijn. Dit is haast niet te voorkomen.

Conclusie:

MacBook Air:

De gehele behuizing is als nieuw. Dat betekent dat er geen zichtbare gebruikerssporen aanwezig zijn. Bij MacBook Air modellen wordt er extra nauwkeurig gekeken naar de conditie van de MacBook. Deze moet perfect zijn, anders kopen we de MacBook niet in. Ook hier kan je ervan uitgaan dat de MacBook perfect is.

De onderplaat/onderkant is het enige onderdeel waar wellicht lichte krasjes aanwezig zijn. Dit is haast niet te voorkomen.

Conclusie: