5 voordelen van een MacBook Pro 13 inch

9 mei 2018

5 voordelen van een MacBook Pro 13 inch

5 voordelen van een MacBook Pro 13 inch

Stop met twijfelen! Na het lezen van deze blog wil jij zeker de MacBook Pro 13 inch. In deze blog vind je de 5 grootste voordelen van een MacBook Pro 13 inch. En bij Macvoorminder heb je de 13 inch ook nog eens zo goed als nieuw voor misschien wel duizend euro goedkoper!
Even kort op een rijtje, welke specs de MacBook Pro 13 inch in huis heeft (afhankelijk van het jaartal):

  • 4-core i5 Processor (of optioneel 4-core i7).
  • Werkgeheugen van 8GB, uit te breiden tot zelfs 32GB
  • 256GB tot 1TB (1000GB) opslagruimte en soms zelfs 2TB!
  • Superstrak Retina beeldscherm
  • Touch ID vingerscanner

1. MacBook Pro 13 inch – Klein maar fijn

De 13 inch is een stuk compacter dan de 15 inch. Deze MacBook sleep je dus van hot naar her én je hoeft niet eens persé een laptoptas aan te schaffen. De MacBook Pro 13 inch past in iedere handtas of schooltas! Daarnaast is de MacBook Pro 13 inch veel krachtiger dan dat het lijkt: Deze MacBook beschikt over een Dual Core i5 processor.

2. Perfect voor fotobewerking

Ook dankzij die Dual Core i5 Processor is het bewerken van statisch beeld een eitje! Alle fotografen, studenten en grafisch vormgevers kunnen prima uit de voeten met de Apple MacBook Pro 13 inch onder andere doordat deze laptop beschikt over:

  • 8 gigabyte aan werkgeheugen, waardoor je meerdere programma’s naast elkaar kunt draaien.
  • Een retina beeldscherm zorgt er voor dat je elk detail kunt zien en bewerken.
  • Bij de nieuwere modellen beschikt de MacBook Pro 13 inch optioneel over een Touch Bar voor het nóg efficiënter bewerken van foto’s. Personaliseer je MacBook Pro 13 inch met de Touch Bar. Dit is een OLED-strip bovenin je scherm, waaraan je al je favoriete toepassingen kunt koppelen. Zo werk je nóg efficiënter.

3. Werk 10 uur met jouw MacBook Pro 13 inch zonder op te laden

Oplader vergeten tijdens een werkdag? Geen probleem! De MacBook Pro 13 inch kan wel tot 10 uur gebruikt worden zonder dat het opgeladen moet worden. Bij Macvoorminder.nl krijg je een tweedehands MacBook en we geven bij iedere MacBook die we verkopen ook een nieuwe, bijbehorende oplader mee.

4. Volg alle Netflix films en series tot in de puntjes dankzij het Retina beeldscherm

Helemaal inleven in een film of serie? Met de MacBook Pro 13 inch heb je super scherp beeld. Tot in de details kun je je favoriete Netflix film of serie volgen. Het retinascherm van de MacBook Pro 13 inch beschikt over een resolutie van 2560×1600 pixels. Samen met je vriendengroep of vriend of vriendin Netflixen? Ook dat zorgt niet meer voor problemen: je hebt een perfecte kijkhoek met het retina beeldscherm van jouw MacBook Pro.

5. Sla alles op, zonder bang te zijn dat je MacBook Pro 13 inch crasht

De MacBook Pro 13 inch beschikt, net als de MacBook Pro 15 inch over een SSD. Een SSD staat voor Solid State Drive. Dit is een harde schijf in de vorm van een chip en die zit in de laptop. Er zitten geen draaiende onderdelen in, wat de kans een heel stuk kleiner maakt dat deze crasht. Je data is dus veilig! Ook zorgt het voor nog meer snelheid en minder energieverbruik. Klinkt goed, toch?

Een nieuwe oplader en het nieuwste besturingssysteem op je MacBook Pro 13 inch

Bij ons hoef je niet bang te zijn dat je je garantie kwijt bent. Wij zorgen dat je MacBook als nieuw is en voorzien van volledige 24 maanden garantie. Weet je nog niet zo goed welk model je wilt of tussen welke edities je moet kiezen? We helpen je graag via de chatsupport, mail en via een belletje.

Bekijk ze hier

Terug naar blog overzicht
Misschien ook interessant voor jou...
Form follows function, Apple’s drang naar dunner en minder

1 augustus 2018

Form follows function, Apple’s drang naar dunner en minder

Apple’s drang naar dunner en minder “Form ever follows function” is een filosofie die de Amerikaanse architect Louis Henry Sullivan introduceerde, en die de basis vormde voor het functionalisme.

Verder lezen: Form follows function, Apple’s drang naar dunner en minder
Is een tweedehands MacBook nou ook écht de beste keuze? Proef op de som!

18 maart 2021

Is een tweedehands MacBook nou ook écht de beste keuze? Proef op de som!

Kies je voor nieuw of tweedehands? En bij tweedehands, is dit dan wel écht goedkoper? In deze blog leggen we uit waarom kiezen voor tweedehands altijd de beste keuze is!

Verder lezen: Is een tweedehands MacBook nou ook écht de beste keuze? Proef op de som!

Geen concessies in kwaliteit. Wél de tweedehands prijs.

Mac voor minder staat bekend om de perfecte product conditie. Ons aanbod biedt wél de tweedehands prijs, zonder concessies in kwaliteit. Dat is heel belangrijk. Daarom tref je bij ons – in tegenstelling tot andere aanbieders – enkel 5 sterren conditie producten aan.

Je kan er – altijd – dus vanuit gaan dat de gekozen MacBook altijd in perfecte staat is.

Waar betekent de 5 sterren conditie?

Kort gezegd: als nieuw. In veel gevallen wijkt de MacBook letterlijk 0,0 af van een splinternieuwe en ziet men niet eens het verschil. Maar om het toch nader toe te lichten, bespreken we hier een aantal aspecten waar elke 5 sterren conditie MacBook aan moet voldoen.

MacBook Pro:

De gehele behuizing is als nieuw. Dat betekent dat er geen gebruikerssporen aanwezig zijn. Er wordt nauwkeurig gekeken naar de conditie van de MacBook Pro. Deze moet perfect zijn (als nieuw), anders kopen we de MacBook niet in.

Dat betekent ook een perfect toetsenbord (zonder slijtage!) en beeldscherm. Ons uitgangspunt is dat wanneer je de Mac voor je hebt, je niet het gevoel hebt dat deze ooit is gebruikt. We benaderen de conditie dus altijd vanuit het perspectief van de klant. Je ontvangt dus altijd een pérfect product.

De onderplaat/onderkant is het enige onderdeel waar wellicht lichte krasjes aanwezig zijn. Dit is haast niet te voorkomen.

Conclusie:

MacBook Air:

De gehele behuizing is als nieuw. Dat betekent dat er geen zichtbare gebruikerssporen aanwezig zijn. Bij MacBook Air modellen wordt er ook nauwkeurig gekeken naar de conditie van de MacBook. Deze moet perfect zijn, anders kopen we de MacBook niet in. Ook hier kan je ervan uitgaan dat de MacBook perfect is.

De onderplaat/onderkant is het enige onderdeel waar wellicht lichte krasjes aanwezig zijn. Dit is haast niet te voorkomen.

Conclusie:

Labels: kies de MacBook die bij jou past

Het kan lastig zijn om de juiste MacBook te kiezen. Zeker wanneer je eigenlijk niet precies weet waar je moet beginnen. Wat heb je nou precies nodig?

We hebben inmiddels zoveel verschillende klanten voorzien van een MacBook dat we weten voor welk gebruiksdoel een Mac geschikt is.

Op basis van echte klantervaringen tref je hier onze labels.

Beste keuze

Je kiest hierbij voor ‘value for money‘ of ‘prijs/kwaliteitverhouding‘. Het is een MacBook die zodanig goed geprijsd is voor de prestaties die worden geleverd, dat wij dit adviseren als beste keuze.

Een voorbeeld is de MacBook Pro 13 inch (2020) met 16GB werkgeheugen en 512GB SSD.  Voorzien van 16GB aan werkgeheugen én een grote 512GB opslagschijf. Combineer dat met een recent modeljaar (2020) én een prijs van €1195,-. Hiermee is dit de beste keuze.

Bij de ‘beste keuze’ is een vergelijkbaar alternatief vaak een stuk duurder.

Onze favoriet

onze-favoriet

Dit model biedt het beste ‘all-round’ pakket binnen de categorie. Het is een Mac die zich heeft bewezen en waar – wij – er veel van hebben verkocht. Je kan er vrijwel niet de mist mee in gaan.

Ze zijn – in hun categorie – gewoon een rocksolid optie. Een voorbeeld hiervan is de MacBook Pro 16 inch van €1.995,00 . Perfect voor grafisch werk zoals foto- én videobewerking. IJzersterke prestaties voor vrijwel iedereen. Daarom is dit ‘onze favoriet’.

Studietip

Dit is onze ‘tip‘ voor de studie. Een MacBook met dit label is vaak een goed alternatief voor de ‘typische’ student. Daarmee houden we rekening dat de MacBook zich staande moet houden met taken zoals internetten, mail en tekstverwerking. Maar ook perfect is voor Netflix-en, Spotify of een statistisch programma zoals SPSS.