MacBook Pro 13 inch

Filters
Filters

MacBook Pro 13 inch 2.3GHz i7 32GB 1TB SSD (2020)
-25%

 • Processor: 2.3GHz i7
 • Werkgeheugen: 32GB
 • Opslag: 1TB SSD
 • Kleur: Space Gray
MacBook Pro 13 inch 2.3GHz i7 32GB 512GB SSD (2020)
-29%

 • Processor: 2.3GHz i7
 • Werkgeheugen: 32GB
 • Opslag: 512GB SSD
 • Kleur: Space Gray

MacBook Pro 13 inch kopen

Een zo goed als nieuwe MacBook Pro 13 inch kopen? Mac voor minder verkoopt diverse tweedehands MacBook Pro 13 inch modellen, of twijfel je nog? Macvoorminder.nl laat jou weten waarom jij een goede keuze maakt als je kiest voor de MacBook Pro 13 inch. We kunnen al wel één ding verklappen: deze laptop is de ultieme compromis tussen power en portabiliteit. Bij ons koop je verschillende tweedehands MacBook modellen in perfecte staat. Waarom en voor wie de MacBook Pro 13 inch een prima laptop is, lees je hieronder.

Retina beeldscherm

Na de iPhone, de iPad en de MacBook Pro 16 inch Retina, is ook de MacBook Pro 13 inch te verkrijgen met een Retina beeldscherm. Retina is de naam die Apple geeft aan alle schermen met súper scherp beeld. De MacBook Pro 13 inch Retina heeft een resolutie van 2560x1600 pixels, veel meer dan bijvoorbeeld de standaard Windows modellen en het dubbele aantal pixels dan de gewone MacBook Pro zonder retinascherm uit 2012. Daarnaast is de kijkhoek perfect, net als het contrast. Ideaal bij het bewerken van foto’s, het kijken van films of bij het gamen!

Waarom MacBook Pro 13 inch tweedehands kopen?

Een MacBook Pro 13 inch heeft veel specs die van alles mogelijk maken: statisch beeld bewerken, internetten, Netflixen , gamen en programmeren. Het kan allemaal tegelijk door het aantal werkgeheugen: hoe meer werkgeheugen, hoe meer programma’s je naast elkaar kunt laten draaien. De MacBook Pro 13 inch beschikt standaard over 8GB werkgeheugen, maar is ook te verkrijgen in 16GB. Dankzij de 4-core (quad core) i5 processor, is het bewerken van beeld een eitje. Het is een krachtige processor, maar voor video-editing raden we je toch de MacBook Pro 16 inch aan met een 6-core i7 of zelfs 8-core i9! De 13 inch is wel weer een stuk kleiner dan de 16 inch, wat ervoor zorgt dat de laptop makkelijk mee te nemen is van A naar B. Daarnaast vind je op deze webshop alleen maar tweedehands MacBooks: goedkoop en met dezelfde kwaliteit en in dezelfde staat als wanneer je een nieuwe zou kopen!

De MacBook Pro 13 inch voor studenten

Ben jij student en op zoek naar een goede MacBook die ook makkelijk mee te slepen is van huis naar station, naar school en weer terug? Dan is een kleiner model, zoals de 13 inch, ideaal. Ook het maken van verslagen, inclusief opmaak is goed te doen op deze laptop. En natuurlijk internetten, Netflixen en het draaien van je Spotify playlist, gamen en zelfs programmeren.

Voor fotografen en grafisch vormgevers

Ben je fotograaf of werkzaam in de grafische wereld? Voor statisch beeld is de MacBook Pro 13 inch uitstekend. Makkelijk bewerken door het kunnen inzoomen tot de max en tegelijkertijd scherp beeld behouden. Oog voor detail! Grafisch werk, zoals Photoshop is goed mogelijk dankzij de sterke videokaart.

Touch Bar

Nóg een leuk extraatje van Apple: de Touch Bar. Met de Touch Bar maak je je MacBook Pro 13 inch persoonlijker doordat je jouw favoriete toepassingen er aan toe kunt voegen. Alle MacBook Pro modellen vanaf eind 2016 beschikken over deze extra specificatie. De MacBook Pro Touch Bar is een digitale LCD strip die boven het toetsenbord zit, waarop je handige shortcuts kunt weergeven. Dat werkt extra makkelijk met bijvoorbeeld fotobewerking!

Tweedehands bij Macvoorminder: de beste kwaliteit voor de beste deal

Kijk eens tussen alle 13 inch modellen die we aanbieden. We bieden de volgende modellen aan voor wel duizend euro minder dan dat je een MacBook nieuw koopt:
 • 2019
 • 2020 (Intel)
 • 2020 (M1)
Bij ons hoef je niet bang te zijn dat je je garantie kwijt bent. Elke MacBook Pro is voorzien van standaard 24 maanden garantie. Je ontvangt je MacBook Pro altijd met het nieuwste besturingssysteem (macOS Big Sur) en een nieuwe oplader. Weet je nog niet zo goed welk model je wilt of tussen welke edities je moet kiezen? We helpen je graag via de chat, mail en via een belletje.

Geen concessies in kwaliteit. Wél de tweedehands prijs.

Mac voor minder staat bekend om de perfecte product conditie. Ons aanbod biedt wél de tweedehands prijs, zonder concessies in kwaliteit. Dat is heel belangrijk. Daarom tref je bij ons – in tegenstelling tot andere aanbieders – enkel 5 sterren conditie producten aan.

Je kan er – altijd – dus vanuit gaan dat de gekozen MacBook altijd in perfecte staat is.

Waar betekent de 5 sterren conditie?

Kort gezegd: als nieuw. In veel gevallen wijkt de MacBook letterlijk 0,0 af van een splinternieuwe en ziet men niet eens het verschil. Maar om het toch nader toe te lichten, bespreken we hier een aantal aspecten waar elke 5 sterren conditie MacBook aan moet voldoen.

MacBook Pro:

De gehele behuizing is als nieuw. Dat betekent dat er geen gebruikerssporen aanwezig zijn. Er wordt nauwkeurig gekeken naar de conditie van de MacBook Pro. Deze moet perfect zijn (als nieuw), anders kopen we de MacBook niet in.

Dat betekent ook een perfect toetsenbord (zonder slijtage!) en beeldscherm. Ons uitgangspunt is dat wanneer je de Mac voor je hebt, je niet het gevoel hebt dat deze ooit is gebruikt. We benaderen de conditie dus altijd vanuit het perspectief van de klant. Je ontvangt dus altijd een pérfect product.

De onderplaat/onderkant is het enige onderdeel waar wellicht lichte krasjes aanwezig zijn. Dit is haast niet te voorkomen.

Conclusie:

MacBook Air:

De gehele behuizing is als nieuw. Dat betekent dat er geen zichtbare gebruikerssporen aanwezig zijn. Bij MacBook Air modellen wordt er ook nauwkeurig gekeken naar de conditie van de MacBook. Deze moet perfect zijn, anders kopen we de MacBook niet in. Ook hier kan je ervan uitgaan dat de MacBook perfect is.

De onderplaat/onderkant is het enige onderdeel waar wellicht lichte krasjes aanwezig zijn. Dit is haast niet te voorkomen.

Conclusie:

Labels: kies de MacBook die bij jou past

Het kan lastig zijn om de juiste MacBook te kiezen. Zeker wanneer je eigenlijk niet precies weet waar je moet beginnen. Wat heb je nou precies nodig?

We hebben inmiddels zoveel verschillende klanten voorzien van een MacBook dat we weten voor welk gebruiksdoel een Mac geschikt is.

Op basis van echte klantervaringen tref je hier onze labels.

Beste keuze

Je kiest hierbij voor ‘value for money‘ of ‘prijs/kwaliteitverhouding‘. Het is een MacBook die zodanig goed geprijsd is voor de prestaties die worden geleverd, dat wij dit adviseren als beste keuze.

Een voorbeeld is de MacBook Pro 13 inch (2020) met 16GB werkgeheugen en 512GB SSD.  Voorzien van 16GB aan werkgeheugen én een grote 512GB opslagschijf. Combineer dat met een recent modeljaar (2020) én een prijs van minder dan €1500. Hiermee is dit de beste keuze.

Bij de ‘beste keuze’ is een vergelijkbaar alternatief vaak een stuk duurder.

Onze favoriet

onze-favoriet

Dit model biedt het beste ‘all-round’ pakket binnen de categorie. Het is een Mac die zich heeft bewezen en waar – wij – er veel van hebben verkocht. Je kan er vrijwel niet de mist mee in gaan.

Ze zijn – in hun categorie – gewoon een rocksolid optie. Een voorbeeld hiervan is de MacBook Pro 16 inch van €2195,00 . Perfect voor grafisch werk zoals foto- én videobewerking. IJzersterke prestaties voor vrijwel iedereen. Daarom is dit ‘onze favoriet’.

Studietip

Dit is onze ‘tip‘ voor de studie. Een MacBook met dit label is vaak een goed alternatief voor de ‘typische’ student. Daarmee houden we rekening dat de MacBook zich staande moet houden met taken zoals internetten, mail en tekstverwerking. Maar ook perfect is voor Netflix-en, Spotify of een statistisch programma zoals SPSS.