MacBook Pro 15 inch

Er zijn geen producten gevonden in deze categorie.

MacBook Pro 15 inch

De MacBook Pro 15 inch kent verschillende generaties. De laatste generatie kwam uit in 2019 en dit is dan ook de meest krachtige MacBook Pro 15 inch. Wij verkopen refurbished MacBooks voor de beste prijzen en in optimale conditie. Waarom zou je een refurbished MacBook kopen en waarom zou je kiezen voor een 15 inch? Macvoorminder.nl legt het je uit, zodat jij straks de beste keuze kunt maken.

Refurbished MacBook Pro 15 inch

Een als nieuwe MacBook Pro voor minder geld, klinkt als muziek in de oren! Macvoorminder.nl verkoopt refurbished MacBook Pro modellen, waardoor je gemiddeld meer dan 30%  kan besparen. En we beloven je: de laptop is gewoon als nieuw! De keuze voor welke refurbished MacBook Pro 15 inch kan lastig zijn. Wat vind jij belangrijk bij de aanschaf van een MacBook? De snelheid? Hoeveel opslagcapaciteit? Is het voor je studie, werk of gewoon voor de fun?

Voor de professional: power!

Een MacBook Pro wordt vaak gebruikt door grafisch vormgevers, fotografen die foto’s moeten bewerken, editors, redacties, studenten… Waarom? Omdat de 15 inch MacBook Pro een goede optie is voor grafisch werk, of het nu gaat om videobewerking of bewerking van statisch beeld.

Heel veel rekenkracht!

Je kan kiezen tussen een Intel six-core i7 of Intel eight-core i9 processor. Daarmee is zelfs de standaard MacBook Pro 15 inch al krachtig genoeg voor de meeste taken. Voor welke processor jij kiest, hangt af van het werk dat je wilt uitvoeren met jouw MacBook Pro.

Altijd genoeg werkgeheugen

Naast processorkracht, is de 15 inch ook nog eens voorzien van veel werkgeheugen. Met 16GB of 32GB aan werkgeheugen, kom je nooit tekort. Hoe meer werkgeheugen, hoe meer programma’s je naast elkaar kan draaien.

Dual videokaarten

Voor grafisch werk, is de videokaart heel belangrijk. Hoe sterker de videokaart, hoe beter je video’s kunt bewerken. Alle MacBook Pro 15 inch 2018 of 2019 modellen hebben standaard een 2e videokaart met 4GB videogeheugen. Hierdoor ga je razendsnel door je workflow! Om het dus even op te sommen, beschikt elke refurbished MacBook Pro 15 inch over de volgende zaken:
  • 6-core i7 of 8-core i9 processor
  • Haarscherp 15.4" Retina beeldscherm
  • 16GB of 32GB werkgeheugen
  • Videokaart met 4GB videogeheugen
  • Ontgrendelen met Touch ID

Beter voor het milieu

Door te kiezen voor een refurbished MacBook Pro 15 inch, kies je voor een duurzaam alternatief. Niets is duurzamer dan een bestaande Mac een tweede leven geven. Wij zorgen ervoor dat je wel een refurbished prijs betaalt, maar geen concessies doet in de kwaliteit!

Standaard 24 maanden garantie op elke refurbished MacBook Pro

Een refurbished MaBook Pro is een tweedehands MacBook Pro die professioneel getest, gereinigd en qua software up-to-date is. Bij Macvoorminder.nl laten we jouw MacBook bij een defect repareren door de fabrikant zelf. Wij vinden dat we alleen MacBook Pro modellen mogen leveren in perfecte staat, we hanteren een vijf-sterren conditie. Op alle modellen bieden we minimaal 24 maanden garantie. Zo weet je zeker dat je maximaal plezier hebt van jouw refurb Mac! Wanneer je een refurbished MacBook bij ons koopt, is dat altijd inclusief:
  • Gratis sleeve (hoes) en grote microvezeldoek
  • Meest recente besturingsysteem
  • Minmaal 24 maanden garantie
  • Originele USB C lader

Als je bij macvoorminder.nl een product aanschaft, is deze nieuw of als nieuw. Of je nu kiest voor een MacBook, Mac mini, iMac of iPad. We hanteren slechts 1 conditie: 5 sterren. Zo weet je zeker dat het áltijd exact is zoals het hoort.

Bij elk product tref je éen van deze condities:

Nieuw. Dit product is nieuw en zit in ongeopende verpakking.


Als nieuw. Dit  product wijkt – letterlijk – niet af van nieuw. Zowel optisch als technisch niet van nieuw te onderscheiden.


Als nieuw: verder toegelicht.

Als je een product kies met de conditie als nieuw, koop je een vrijwel nieuw product. Tóch lichten we graag per productgroep toe hoe we deze conditie omschrijven.

MacBook:

De gehele behuizing is als nieuw. Dat betekent dat er geen gebruikerssporen aanwezig zijn. Er wordt nauwkeurig gekeken naar de conditie van de MacBook. Deze moet perfect zijn, anders kopen we de MacBook niet in.

Dat betekent ook een perfect toetsenbord (als nieuw!) en beeldscherm. Ons uitgangspunt is dat wanneer je de MacBook voor je hebt, je niet het gevoel hebt dat deze ooit is gebruikt. We benaderen de conditie dus altijd vanuit het perspectief van de klant. Je ontvangt dus altijd een pérfect product.

De onderplaat/onderkant is het enige onderdeel waar wellicht lichte krasjes aanwezig zijn. Dit is haast niet te voorkomen.

Conclusie:


iMac

De gehele behuizing is als nieuw. Dat betekent dat er geen zichtbare gebruikerssporen aanwezig zijn. Deze moet perfect zijn, anders kopen we de iMac niet in. Ook hier kan je ervan uitgaan dat deze perfect is. Zal simpelweg niet afwijken van nieuw.

Conclusie:


iPad

De gehele behuizing is als nieuw. Dat betekent dat er geen zichtbare gebruikerssporen aanwezig zijn. Bij de iPad is het vooral belangrijk dat het beeldscherm krasvrij is. Hier kan je dus zeker van zijn! Zal simpelweg niet afwijken van nieuw.

Conclusie:

Labels: kies de Mac die bij jou past

Het kan lastig zijn om de juiste MacBook te kiezen. Zeker wanneer je eigenlijk niet precies weet waar je moet beginnen. Wat heb je nou precies nodig?

We hebben inmiddels zoveel verschillende klanten voorzien van een MacBook dat we weten voor welk gebruiksdoel een Mac geschikt is.

Op basis van echte klantervaringen tref je hier onze labels.

Onze favoriet

onze-favoriet

Dit model biedt het beste ‘all-round’ pakket binnen de categorie. Het is een Mac die zich heeft bewezen en waar – wij – er veel van hebben verkocht. Je kan er vrijwel niet de mist mee in gaan.

Ze zijn – in hun categorie – gewoon een rocksolid optie. Een voorbeeld hiervan is de MacBook Pro 16 inch van €1.649,00 . Perfect voor grafisch werk zoals foto- én videobewerking. IJzersterke prestaties voor vrijwel iedereen. Daarom is dit ‘onze favoriet’.

Je kiest hierbij voor ‘value for money‘ of ‘prijs/kwaliteitverhouding‘. Het is een MacBook die zodanig goed geprijsd is voor de prestaties die worden geleverd, dat wij dit adviseren als onze favoriet.

Bij de ‘onze favoriet’ is een vergelijkbaar alternatief vaak een stuk duurder.

Nieuw in doos

Dit product is nieuw. Dat betekent dat de doos ongeopend is. Het product is niet uit de verpakking geweest!

Open doos

Dit product is als nieuw. De doos van dit model is geopend, echter is het product nog nieuw in de verpakking. In veel gevallen van ‘open doos’, ontvang je een nieuwe Mac waar enkel de folie van de doos af is.