MacBook Pro 15 inch

Filters
Filters

-48%

 • Processor: 2.2GHz i7
 • Werkgeheugen: 16GB
 • Opslag: 256GB SSD
 • Kleur: Silver
-43%

 • Processor: 2.6GHz i7
 • Werkgeheugen: 16GB
 • Opslag: 512GB SSD
 • Kleur: Silver

MacBook Pro 15 inch

Op zoek naar een betaalbare MacBook Pro 15 inch van goede kwaliteit? Dan ben je bij Macvoorminder.nl aan het goede adres. Wij verkopen tweedehands MacBooks voor de scherpste prijzen en we bieden jou alleen de mooiste en beste modellen. Waarom zou je een tweedehands MacBook kopen en waarom zou je kiezen voor een MacBook Pro 15 inch? Macvoorminder.nl legt het je uit, zodat jij straks de beste keuze kunt maken.

Tweedehands MacBook Pro 15 inch

Een hele goede MacBook Pro voor minder geld, klinkt als muziek in de oren! Macvoorminder.nl verkoopt tweedehands MacBook Pro 15 inch modellen, waardoor we jouw uitgave voor een MacBook tot wel 30% of meer kunnen besparen. En we beloven je: je hebt een laptop als nieuw!

MacBook Pro 15 inch kopen

De keuze voor een MacBook Pro 15 inch is zo gemaakt. Wat vind jij belangrijk bij de aanschaf van een MacBook? De snelheid? Het beeld? Is het voor je studie, werk, je device-verzameling of gewoon voor de fun? Macvoorminder.nl legt de specificaties uit van de MacBook Pro 15 inch. Wanneer je een MacBook bij ons koopt, is dat altijd inclusief:
 • Nieuwe oplader
 • Meest recente besturingsysteem
 • Ingebouwde SSD schijf (fabrieksaf)

MacBook Pro 15 inch kopen als grafisch student of professional

Een MacBook wordt vooral gebruikt door grafisch vormgevers, fotografen die foto’s moeten bewerken, editors, redacties, studenten… Waarom? Omdat de MacBook Pro 15 inch de krachtigste computer is voor grafisch werk, of het nu gaat om videobewerking of bewerking van statisch beeld. Macvoorminder.nl noemt vijf redenen waarom jij gelukkig gaat zijn met jouw aankoop van een MacBook Pro 15 inch.

De krachtigste processor

De MacBook Pro 15 inch beschikt over een Quad Core i7 processor, een hele krachtige processor. Veel krachtiger dan bijvoorbeeld de Dual Core i5 processor in de MacBook Pro 13 inch. Voor welke processor je kiest, hangt af van het werk dat je wilt uitvoeren met jouw MacBook. Ga voor een i7 als je veel grafisch werk doet. Voor teksten of Netflixen kun je een minder krachtige processor nemen.

Het meeste werkgeheugen

Naast krachtig, is de MacBook Pro 15 inch ook nog eens voorzien van veel geheugen. 16GB werkgeheugen! Vooral makkelijk bij het bewerken van video’s: hoe meer werkgeheugen, hoe meer programma’s je naast elkaar kunt draaien.

Kies voor single of dual videokaarten

Een videokaart is erg belangrijk in een computer, helemaal voor grafisch werk. Hoe sterker de videokaart, hoe beter je video’s kunt bewerken. Kies je voor één videokaart (single), dan kun je goed uit de voeten met fotobewerking. Doe je veel aan videobewerking? Dan raadt Macvoorminder.nl 2 videokaarten aan. De tweede videokaart wordt ook wel dedicated videokaart genoemd, speciaal bedoeld voor grafisch werk en video-editing. Modellen vanaf eind 2016 (Touch Bar) hebben standaard twee videokaarten. Hierbij vermelden we enkel de zwaardere videokaart.

MacBook Pro Touch Bar

Wat een MacBook Pro 15 inch nog specialer maakt? Veel Alle modellen vanaf eind 2016 hebben een MacBook Pro Touch Bar. De Touch Bar is een digitale LCD strip die boven het toetsenbord zit, waarop je handige shortcuts kunt weergeven, die van pas komen bij foto- of videobewerking. Een mooi extraatje van Macbook Pro!

MacBook Pro 15 inch kopen voor de beste Netflix-ervaring

Naast de grafische features van de MacBook Pro 15 inch, is deze MacBook ook een musthave voor mensen die een liefde hebben voor design, gadgets en Netflix. Kunnen we jou overtuigen om te kiezen voor de beste en mooiste MacBook Pro 15 inch met de volgende redenen? Het strakke design van Apple steelt de show Het grote en strakke Retina beeld om je te verdiepen in de mooiste series en films op Netflix Naast Netflix, ook WhatsApp Web, Instagram en Facebook open kunnen hebben staan Vlogs en blogs zijn zo bewerkt en geüpload Twijfel je nog of de MacBook Pro 15 inch wel bij je past? Neem dan contact met ons op via de chatsupport, mail of per telefoon.

Verschil tussen refurbished MacBook Pro 15 inch en Tweedehands

Refurbished en tweedehands lijken hetzelfde, maar het zijn twee hele verschillende werkwijzen. Refurbished betekent letterlijk: opgefrist. Deze laptop wordt door een derde partij gemaakt en voor een goedkopere prijs weggedaan. Bij Macvoorminder.nl laten we jouw MacBook bij een defect repareren door de fabrikant zelf. Wij vinden dat we alleen MacBook Pro modellen mogen leveren in perfecte staat, we hanteren een vijf-sterren conditie. Zo heb je een MacBook zonder of met hele lichte gebruikerssporen. Mét een nieuwe oplader en het meest recente besturingssysteem geïnstalleerd en al!

Conditie van het Apple product

Geen concessies in kwaliteit. Wél de tweedehands prijs.

Mac voor minder staat bekend om de perfecte product conditie. Ons aanbod biedt wél de tweedehands prijs, zonder concessies in kwaliteit. Dat is heel belangrijk. Daarom tref je bij ons – in tegenstelling tot andere aanbieders – enkel 5 sterren conditie producten aan.

Je kan er dus – altijd – vanuit gaan dat de gekozen MacBook altijd in perfecte staat is.

Waar betekent de 5 sterren conditie?

Kort gezegd: als nieuw. In veel gevallen wijkt de MacBook letterlijk 0,0 af van een splinternieuwe en ziet men niet eens het verschil. Maar om het toch nader toe te lichten, bespreken we hier een aantal aspecten waar elke 5 sterren conditie MacBook aan moet voldoen.

MacBook Pro:

De gehele behuizing is als nieuw. Dat betekent dat er geen gebruikerssporen aanwezig zijn. Er wordt nauwkeurig gekeken naar de conditie van de MacBook Pro. Deze moet perfect zijn (als nieuw), anders kopen we de MacBook niet in.

De topcase is het onderdeel dat het toetsenbord, trackpad, speakers en batterij omvat. Doordat deze regelmatig vervangen is, ontvang je effectief écht een vrijwel nieuwe Mac.

Uiteraard is de topcase (behuizing incl toetsenbord, trackpad en batterij) lang niet altijd vervangen. Deze is vaak nog in absolute nieuwstaat!  Je ontvangt dus altijd een pérfect product.

De onderplaat/onderkant is het enige onderdeel waar wellicht lichte krasjes aanwezig zijn. Dit is haast niet te voorkomen.

Conclusie:

MacBook Air:

De gehele behuizing is als nieuw. Dat betekent dat er geen zichtbare gebruikerssporen aanwezig zijn. Bij MacBook Air modellen wordt er extra nauwkeurig gekeken naar de conditie van de MacBook. Deze moet perfect zijn, anders kopen we de MacBook niet in. Ook hier kan je ervan uitgaan dat de MacBook perfect is.

De onderplaat/onderkant is het enige onderdeel waar wellicht lichte krasjes aanwezig zijn. Dit is haast niet te voorkomen.

Conclusie: