MacBook Pro 15 inch

Filters
Filters


MacBook Pro 15 inch

Op zoek naar een betaalbare 15 inch van goede kwaliteit? Dan ben je bij macvoorminder.nl aan het goede adres. Wij verkopen tweedehands MacBooks voor de scherpste prijzen en we bieden jou alleen de mooiste en beste modellen. Waarom zou je een tweedehands MacBook kopen en waarom zou je kiezen voor een 15 inch? Macvoorminder.nl legt het je uit, zodat jij straks de beste keuze kunt maken.

Tweedehands MacBook Pro 15 inch

Een hele goede MacBook Pro voor minder geld, klinkt als muziek in de oren! Macvoorminder.nl verkoopt tweedehands MacBook Pro 15 inch modellen, waardoor we jouw uitgave voor een MacBook tot wel 30% of meer kunnen besparen. En we beloven je: je hebt een laptop als nieuw!

MacBook Pro 15 inch kopen

De keuze voor een 15 inch is zo gemaakt. Wat vind jij belangrijk bij de aanschaf van een MacBook? De snelheid? Het beeld? Is het voor je studie, werk, je device-verzameling of gewoon voor de fun? Macvoorminder.nl legt de specificaties uit van de 15 inch. Wanneer je een MacBook bij ons koopt, is dat altijd inclusief:
  • Gratis sleeve (hoes) en grote microvezeldoek
  • Meest recente besturingsysteem
  • 24 maanden garantie
  • Originele Apple lader

MacBook Pro 15 inch kopen als grafisch student of professional

Een MacBook wordt vooral gebruikt door grafisch vormgevers, fotografen die foto’s moeten bewerken, editors, redacties, studenten… Waarom? Omdat de Pro 15 inch de krachtigste computer is voor grafisch werk, of het nu gaat om videobewerking of bewerking van statisch beeld. Macvoorminder.nl noemt vijf redenen waarom jij gelukkig gaat zijn met jouw aankoop van een 15 inch MacBook Pro.

Altijd een Quad Core processor

De 15 inch MacBook Pro beschikt over een 4-core i7 processor, een hele krachtige processor. Voor welke processor je kiest, hangt af van het werk dat je wilt uitvoeren met jouw MacBook Pro.

Het meeste werkgeheugen

Naast krachtig, is de 15 inch ook nog eens voorzien van veel geheugen. 16GB of 32GB werkgeheugen! Vooral makkelijk bij het bewerken van video’s: hoe meer werkgeheugen, hoe meer programma’s je naast elkaar kunt draaien.

Dual videokaarten

Een videokaart is erg belangrijk in een computer, helemaal voor grafisch werk. Hoe sterker de videokaart, hoe beter je video’s kunt bewerken. Alle 15 inch modellen hebben standaard twee videokaarten. Hierbij vermelden we enkel de zwaardere videokaart.

15 inch MacBook Pro kopen voor de beste Netflix-ervaring

Naast de grafische features van de MacBook Pro 15 inch, is deze MacBook ook een musthave voor mensen die een liefde hebben voor design, gadgets en Netflix. Kunnen we jou overtuigen om te kiezen voor de beste en mooiste 15 inch met de volgende redenen? Het strakke design van Apple steelt de show Het grote en strakke Retina beeld om je te verdiepen in de mooiste series en films op Netflix Naast Netflix, ook WhatsApp Web, Instagram en Facebook open kunnen hebben staan Vlogs en blogs zijn zo bewerkt en geüpload Twijfel je nog of de 15 inch MacBook Pro wel bij je past? Neem dan contact met ons op via de chatsupport, mail of per telefoon.

Verschil tussen refurbished MacBook Pro en Tweedehands

Refurbished en tweedehands lijken hetzelfde, maar het zijn twee hele verschillende werkwijzen. Refurbished betekent letterlijk: opgefrist. Deze laptop wordt door een derde partij gemaakt en voor een goedkopere prijs weggedaan. Bij Macvoorminder.nl laten we jouw MacBook bij een defect repareren door de fabrikant zelf. Wij vinden dat we alleen MacBook Pro modellen mogen leveren in perfecte staat, we hanteren een vijf-sterren conditie. Zo heb je een MacBook zonder of met hele lichte gebruikerssporen. Mét een nieuwe oplader en het meest recente besturingssysteem geïnstalleerd en al!

Geen concessies in kwaliteit. Wél de tweedehands prijs.

Mac voor minder staat bekend om de perfecte product conditie. Ons aanbod biedt wél de tweedehands prijs, zonder concessies in kwaliteit. Dat is heel belangrijk. Daarom tref je bij ons – in tegenstelling tot andere aanbieders – enkel 5 sterren conditie producten aan.

Je kan er – altijd – dus vanuit gaan dat de gekozen MacBook altijd in perfecte staat is.

Waar betekent de 5 sterren conditie?

Kort gezegd: als nieuw. In veel gevallen wijkt de MacBook letterlijk 0,0 af van een splinternieuwe en ziet men niet eens het verschil. Maar om het toch nader toe te lichten, bespreken we hier een aantal aspecten waar elke 5 sterren conditie MacBook aan moet voldoen.

MacBook Pro:

De gehele behuizing is als nieuw. Dat betekent dat er geen gebruikerssporen aanwezig zijn. Er wordt nauwkeurig gekeken naar de conditie van de MacBook Pro. Deze moet perfect zijn (als nieuw), anders kopen we de MacBook niet in.

Dat betekent ook een perfect toetsenbord (zonder slijtage!) en beeldscherm. Ons uitgangspunt is dat wanneer je de Mac voor je hebt, je niet het gevoel hebt dat deze ooit is gebruikt. We benaderen de conditie dus altijd vanuit het perspectief van de klant. Je ontvangt dus altijd een pérfect product.

De onderplaat/onderkant is het enige onderdeel waar wellicht lichte krasjes aanwezig zijn. Dit is haast niet te voorkomen.

Conclusie:

MacBook Air:

De gehele behuizing is als nieuw. Dat betekent dat er geen zichtbare gebruikerssporen aanwezig zijn. Bij MacBook Air modellen wordt er ook nauwkeurig gekeken naar de conditie van de MacBook. Deze moet perfect zijn, anders kopen we de MacBook niet in. Ook hier kan je ervan uitgaan dat de MacBook perfect is.

De onderplaat/onderkant is het enige onderdeel waar wellicht lichte krasjes aanwezig zijn. Dit is haast niet te voorkomen.

Conclusie:

Labels: kies de MacBook die bij jou past

Het kan lastig zijn om de juiste MacBook te kiezen. Zeker wanneer je eigenlijk niet precies weet waar je moet beginnen. Wat heb je nou precies nodig?

We hebben inmiddels zoveel verschillende klanten voorzien van een MacBook dat we weten voor welk gebruiksdoel een Mac geschikt is.

Op basis van echte klantervaringen tref je hier onze labels.

Beste keuze

Je kiest hierbij voor ‘value for money‘ of ‘prijs/kwaliteitverhouding‘. Het is een MacBook die zodanig goed geprijsd is voor de prestaties die worden geleverd, dat wij dit adviseren als beste keuze.

Een voorbeeld is de MacBook Pro 13 inch (2020) met 16GB werkgeheugen en 512GB SSD.  Voorzien van 16GB aan werkgeheugen én een grote 512GB opslagschijf. Combineer dat met een recent modeljaar (2020) én een prijs van minder dan €1500. Hiermee is dit de beste keuze.

Bij de ‘beste keuze’ is een vergelijkbaar alternatief vaak een stuk duurder.

Onze favoriet

onze-favoriet

Dit model biedt het beste ‘all-round’ pakket binnen de categorie. Het is een Mac die zich heeft bewezen en waar – wij – er veel van hebben verkocht. Je kan er vrijwel niet de mist mee in gaan.

Ze zijn – in hun categorie – gewoon een rocksolid optie. Een voorbeeld hiervan is de MacBook Pro 16 inch van €2195,00 . Perfect voor grafisch werk zoals foto- én videobewerking. IJzersterke prestaties voor vrijwel iedereen. Daarom is dit ‘onze favoriet’.

Studietip

Dit is onze ‘tip‘ voor de studie. Een MacBook met dit label is vaak een goed alternatief voor de ‘typische’ student. Daarmee houden we rekening dat de MacBook zich staande moet houden met taken zoals internetten, mail en tekstverwerking. Maar ook perfect is voor Netflix-en, Spotify of een statistisch programma zoals SPSS.