iPad Air

De iPad Air is een tablet van Apple die zich bevindt tussen de standaard iPad en de iPad Pro. Het biedt een dun en licht ontwerp, krachtige prestaties en een prachtig scherm, ideaal voor zowel werk als entertainment.

Snel filteren

 M1 8GB 64GB SSD (2022)
-24%
  • CPU: M1 met 8‑core CPU
  • GPU: 8‑core GPU en 16‑core Neural Engine
  • Modeljaar: 2022
  • Kleur: Space Gray

iPad Air kopen

iPad Air kopen? Goede keuze! Deze iPad is een van de populairste tablets op de markt en biedt een geweldige balans tussen prestaties en prijs. Je krijgt veel van de functies van de duurdere iPad Pro voor een aanzienlijk lagere prijs. Dit maakt de Air een uitstekende keuze voor zowel studenten als professionals die op zoek zijn naar een krachtige en veelzijdige tablet.

De iPad Air door de jaren heen

De Air werd voor het eerst geïntroduceerd in 2013, met een dunner en lichter ontwerp vergeleken met de iPad 4. Voorzien van een A7-chip en M7-coprocessor voor verbeterde prestaties en energie-efficiëntie. De iPad Air 2 kwam een jaar later. Hierna werd het een tijdje stil. Apple kwam 5 jaar later pas met de iPad Air 3. Een jaar later verschijnt in 2020 een vernieuwd ontwerp dat lijkt op de iPad Pro: de iPad Air 4, met een Liquid Retina-display en 0,5 inch meer beeld. Ook kreeg de iPad Air ondersteuning voor Apple Pencil (2e generatie) en het Magic Keyboard.

iPad Air 2022

Ons meest verkochte model is de iPad Air 5 geïntroduceerd in 2022. Deze iPad is voorzien van de A15 Bionic-chip met 5G-ondersteuning. Verbeterde frontcamera met 12 MP en Center Stage-functie en prestaties voor zowel CPU als GPU

iPad Air voor het eerst in 13 inch formaat

Dit jaar (2024) introduceert Apple de Air 6 en voor het eerst in twee schermformaten. Een 11 inch zoals we gewend zijn en een vernieuwde 13 inch zoals bij de iPad Pro.   Deze nieuwe iPad Air is voorzien van de M1-chip, wat een enorme sprong in prestaties en energie-efficiëntie biedt, betere ondersteuning voor multitasking en grafisch intensieve taken. Een Nieuw en helder Liquid Retina XDR-display, en verbeterde camera-instellingen voor zowel foto als video.

Tweedehands iPad Air kopen bij Mac voor minder

Wil je een iPad Air waarmee je de komende jaren goed zit zonder de hoofdprijs te betalen? Dat kan! We bieden de nieuwste modellen aan voor de allerbeste prijs. Je ontvangt minimaal 24 maanden garantie op elke iPad. En als je langere garantie wilt, dan kan je dit zelfs verlengen met 12 maanden (voor totaal 36 maanden). Mocht de iPad onverhoopt toch niet aan je verwachtingen voldoen, dan kan je hem binnen 30 dagen kosteloos retour sturen. Altijd inclusief:
  • Minimaal 24 maanden garantie
  • Meest recente besturingssysteem van iPadOS
  • Originele oplader
Een tweedehands iPad Air moet in perfecte staat zijn. Bij Mac voor minder ben je hier zeker van. Twijfel je over welke iPad er bij jou past? Je kan ons bereiken via de chat, mail of per telefoon.

Veelgestelde vragen over de iPad Air

Wat is het verschil tussen een iPad Air en iPad Pro?

De iPad Pro is de krachtigste tablet die Apple aanbiedt, maar komt met een hogere prijs. Hoewel de iPad Pro enkele extra functies heeft, zoals een ProMotion-scherm en betere camera’s, biedt de iPad Air veel van dezelfde voordelen voor een lagere prijs. Voor de meeste gebruikers biedt de iPad Air voldoende kracht en functionaliteit.

Als je bij macvoorminder.nl een product aanschaft, is deze nieuw of als nieuw. Of je nu kiest voor een MacBook, Mac mini, iMac of iPad. We hanteren slechts 1 conditie: 5 sterren. Zo weet je zeker dat het áltijd exact is zoals het hoort.

Bij elk product tref je éen van deze condities:

Nieuw. Dit product is nieuw en zit in ongeopende verpakking.


Als nieuw. Dit  product wijkt – letterlijk – niet af van nieuw. Zowel optisch als technisch niet van nieuw te onderscheiden.


Als nieuw: verder toegelicht.

Als je een product kies met de conditie als nieuw, koop je een vrijwel nieuw product. Tóch lichten we graag per productgroep toe hoe we deze conditie omschrijven.

MacBook:

De gehele behuizing is als nieuw. Dat betekent dat er geen gebruikerssporen aanwezig zijn. Er wordt nauwkeurig gekeken naar de conditie van de MacBook. Deze moet perfect zijn, anders kopen we de MacBook niet in.

Dat betekent ook een perfect toetsenbord (als nieuw!) en beeldscherm. Ons uitgangspunt is dat wanneer je de MacBook voor je hebt, je niet het gevoel hebt dat deze ooit is gebruikt. We benaderen de conditie dus altijd vanuit het perspectief van de klant. Je ontvangt dus altijd een pérfect product.

De onderplaat/onderkant is het enige onderdeel waar wellicht lichte krasjes aanwezig zijn. Dit is haast niet te voorkomen.

Conclusie:


iMac

De gehele behuizing is als nieuw. Dat betekent dat er geen zichtbare gebruikerssporen aanwezig zijn. Deze moet perfect zijn, anders kopen we de iMac niet in. Ook hier kan je ervan uitgaan dat deze perfect is. Zal simpelweg niet afwijken van nieuw.

Conclusie:


iPad

De gehele behuizing is als nieuw. Dat betekent dat er geen zichtbare gebruikerssporen aanwezig zijn. Bij de iPad is het vooral belangrijk dat het beeldscherm krasvrij is. Hier kan je dus zeker van zijn! Zal simpelweg niet afwijken van nieuw.

Conclusie:

Labels: kies de Mac die bij jou past

Het kan lastig zijn om de juiste MacBook te kiezen. Zeker wanneer je eigenlijk niet precies weet waar je moet beginnen. Wat heb je nou precies nodig?

We hebben inmiddels zoveel verschillende klanten voorzien van een MacBook dat we weten voor welk gebruiksdoel een Mac geschikt is.

Op basis van echte klantervaringen tref je hier onze labels.

Onze favoriet

onze-favoriet

Dit model biedt het beste ‘all-round’ pakket binnen de categorie. Het is een Mac die zich heeft bewezen en waar – wij – er veel van hebben verkocht. Je kan er vrijwel niet de mist mee in gaan.

Ze zijn – in hun categorie – gewoon een rocksolid optie. Een voorbeeld hiervan is de MacBook Pro 16 inch van €1.649,00 . Perfect voor grafisch werk zoals foto- én videobewerking. IJzersterke prestaties voor vrijwel iedereen. Daarom is dit ‘onze favoriet’.

Je kiest hierbij voor ‘value for money‘ of ‘prijs/kwaliteitverhouding‘. Het is een MacBook die zodanig goed geprijsd is voor de prestaties die worden geleverd, dat wij dit adviseren als onze favoriet.

Bij de ‘onze favoriet’ is een vergelijkbaar alternatief vaak een stuk duurder.

Nieuw in doos

Dit product is nieuw. Dat betekent dat de doos ongeopend is. Het product is niet uit de verpakking geweest!

Open doos

Dit product is als nieuw. De doos van dit model is geopend, echter is het product nog nieuw in de verpakking. In veel gevallen van ‘open doos’, ontvang je een nieuwe Mac waar enkel de folie van de doos af is.