iPad Pro 12,9 inch

De 12,9 inch iPad Pro is een dijk van een tablet. Doordat deze voorzien is van Apple’s M-chip, zijn prestaties vergelijkbaar aan die van een MacBook Air of MacBook Pro. Je kan dus letterlijk álles met de iPad Pro.

iPad Pro 12,9 inch M2 8GB 128GB SSD (2022)
M2 chip
-27%
 • CPU: M2 met 8‑core CPU
 • GPU: 10‑core GPU en 16‑core Neural Engine
 • Modeljaar: 2022
 • Kleur: Space Gray
iPad Pro 12,9 inch M2 8GB 256GB SSD (2022)
M2 chip
-25%
 • CPU: M2 met 8‑core CPU
 • GPU: 10‑core GPU en 16‑core Neural Engine
 • Modeljaar: 2022
 • Kleur: Space Gray
 M2 16GB 1TB SSD (2022)
M2 chip
-25%
 • CPU: M2 met 8‑core CPU
 • GPU: 10‑core GPU en 16‑core Neural Engine
 • Modeljaar: 2022
 • Kleur: Space Gray

iPad Pro 12,9 inch kopen

De iPad Pro 12,9 inch is de grootste tablet in de iPad reeks van Apple. Met zijn ruime scherm van 12,9 inch biedt het een verbluffende kijkervaring voor entertainment, creativiteit en productiviteit. De nieuwste modellen worden aangedreven door de krachtige M2-chip van Apple, waardoor ze ongeëvenaarde prestaties leveren.

12,9 inch Liquid Retina XDR-Display

Het 12,9 inch Liquid Retina XDR-display levert verbluffende helderheid en kleurnauwkeurigheid, waardoor het ideaal is voor grafisch intensieve taken en het bekijken van multimedia-inhoud. Dankzij de krachtige A-series chip van Apple en de geoptimaliseerde software geniet je van vloeiende prestaties, zelfs bij veeleisende taken. De batterij gaat de hele dag mee, zodat je zonder onderbrekingen kunt werken of van entertainment kunt genieten. Met geavanceerde camera's aan de voor- en achterkant kun je haarscherpe foto's en 4K-video's vastleggen. Bovendien biedt de iPad Pro 12,9 inch snelle wifi en optionele 5G-connectiviteit voor naadloze internetervaring.

Ontspan of ga aan de slag!

Doordat de iPad Pro (2021, M1) dezelfde power heeft als een Mac, kan je deze ook gebruiken als professional. Met een extern scherm (tot 6K) en een extern toetsenbord heb je een ware desktop! Speakers all-around. De iPad Pro heeft speakers aan beide kanten. Dit zorgt voor vol en verassend divers volume.

Tweedehands iPad Pro bij Mac voor minder

Wil je een iPad Pro 12,9 inch waarmee je de komende jaren goed zit zonder de hoofdprijs te betalen? Dat kan! We bieden de nieuwste modellen aan voor de allerbeste prijs. Je ontvangt minimaal 24 maanden garantie op elke iPad. En als je langere garantie wilt, dan kan je dit zelfs verlengen met 12 maanden (voor totaal 36 maanden). Mocht de iPad onverhoopt toch niet aan je verwachtingen voldoen, dan kan je hem binnen 30 dagen kosteloos retour sturen. Altijd inclusief:
 • Minimaal 24 maanden garantie
 • Meest recente besturingssysteem van iPadOS
 • Originele oplader
Een tweedehands iPad Pro moet in perfecte staat zijn. Bij Mac voor minder ben je hier zeker van. Twijfel je over welke iPad Pro er bij jou past? Je kan ons bereiken via de chat, mail of per telefoon.

Veelgestelde vragen over de iPad Pro 12,9 inch

Is de iPad Pro 12,9 inch het geld waard?

Ja, voor veel gebruikers is de iPad Pro 12,9 inch het geld waard vanwege zijn indrukwekkende prestaties en veelzijdigheid.

Welke accessoires zijn compatibel met de iPad Pro 12,9 inch?

De iPad Pro 12,9 inch is compatibel met accessoires zoals de Apple Pencil, Magic Keyboard en Smart Keyboard Folio.

Kan ik de iPad Pro 12,9 inch gebruiken voor professioneel werk?

Ja, de iPad Pro 12,9 inch is geschikt voor professioneel werk zoals grafisch ontwerp, fotobewerking en videobewerking.

Hoe lang gaat de batterij van de iPad Pro 12,9 inch mee?

De batterijduur van de iPad Pro 12,9 inch varieert afhankelijk van het gebruik, maar kan tot wel 10 uur duren bij normaal gebruik.

Als je bij macvoorminder.nl een product aanschaft, is deze nieuw of als nieuw. Of je nu kiest voor een MacBook, Mac mini, iMac of iPad. We hanteren slechts 1 conditie: 5 sterren. Zo weet je zeker dat het áltijd exact is zoals het hoort.

Bij elk product tref je éen van deze condities:

Nieuw. Dit product is nieuw en zit in ongeopende verpakking.


Als nieuw. Dit  product wijkt – letterlijk – niet af van nieuw. Zowel optisch als technisch niet van nieuw te onderscheiden.


Als nieuw: verder toegelicht.

Als je een product kies met de conditie als nieuw, koop je een vrijwel nieuw product. Tóch lichten we graag per productgroep toe hoe we deze conditie omschrijven.

MacBook:

De gehele behuizing is als nieuw. Dat betekent dat er geen gebruikerssporen aanwezig zijn. Er wordt nauwkeurig gekeken naar de conditie van de MacBook. Deze moet perfect zijn, anders kopen we de MacBook niet in.

Dat betekent ook een perfect toetsenbord (als nieuw!) en beeldscherm. Ons uitgangspunt is dat wanneer je de MacBook voor je hebt, je niet het gevoel hebt dat deze ooit is gebruikt. We benaderen de conditie dus altijd vanuit het perspectief van de klant. Je ontvangt dus altijd een pérfect product.

De onderplaat/onderkant is het enige onderdeel waar wellicht lichte krasjes aanwezig zijn. Dit is haast niet te voorkomen.

Conclusie:


iMac

De gehele behuizing is als nieuw. Dat betekent dat er geen zichtbare gebruikerssporen aanwezig zijn. Deze moet perfect zijn, anders kopen we de iMac niet in. Ook hier kan je ervan uitgaan dat deze perfect is. Zal simpelweg niet afwijken van nieuw.

Conclusie:


iPad

De gehele behuizing is als nieuw. Dat betekent dat er geen zichtbare gebruikerssporen aanwezig zijn. Bij de iPad is het vooral belangrijk dat het beeldscherm krasvrij is. Hier kan je dus zeker van zijn! Zal simpelweg niet afwijken van nieuw.

Conclusie:

Labels: kies de Mac die bij jou past

Het kan lastig zijn om de juiste MacBook te kiezen. Zeker wanneer je eigenlijk niet precies weet waar je moet beginnen. Wat heb je nou precies nodig?

We hebben inmiddels zoveel verschillende klanten voorzien van een MacBook dat we weten voor welk gebruiksdoel een Mac geschikt is.

Op basis van echte klantervaringen tref je hier onze labels.

Onze favoriet

onze-favoriet

Dit model biedt het beste ‘all-round’ pakket binnen de categorie. Het is een Mac die zich heeft bewezen en waar – wij – er veel van hebben verkocht. Je kan er vrijwel niet de mist mee in gaan.

Ze zijn – in hun categorie – gewoon een rocksolid optie. Een voorbeeld hiervan is de MacBook Pro 16 inch van €1.649,00 . Perfect voor grafisch werk zoals foto- én videobewerking. IJzersterke prestaties voor vrijwel iedereen. Daarom is dit ‘onze favoriet’.

Je kiest hierbij voor ‘value for money‘ of ‘prijs/kwaliteitverhouding‘. Het is een MacBook die zodanig goed geprijsd is voor de prestaties die worden geleverd, dat wij dit adviseren als onze favoriet.

Bij de ‘onze favoriet’ is een vergelijkbaar alternatief vaak een stuk duurder.

Nieuw in doos

Dit product is nieuw. Dat betekent dat de doos ongeopend is. Het product is niet uit de verpakking geweest!

Open doos

Dit product is als nieuw. De doos van dit model is geopend, echter is het product nog nieuw in de verpakking. In veel gevallen van ‘open doos’, ontvang je een nieuwe Mac waar enkel de folie van de doos af is.