2ehands MacBook Pro 15 inch kopen? Lees hier de voordelen!

11 april 2018

2ehands MacBook Pro 15 inch kopen? Lees hier de voordelen!

2ehands MacBook Pro 15 inch kopen? Lees hier de voordelen!

Student, werkende of hobbyist? Een MacBook Pro is er in principe voor allemaal. Een MacBook Pro 15 inch van Apple kopen voor een zo laag mogelijke prijs? Dat maakt Macvoorminder.nl mogelijk! Wij verkopen namelijk 2ehands MacBooks, waarbij je kunt kiezen uit verschillende modellen die maximaal enkele jaren oud zijn. Sterker nog, soms hebben we modellen in de aanbieding die nog maar een paar maanden oud zijn, zo goed als nieuw dus! Benieuwd naar de voordelen van het kopen van een 2ehands MacBook Pro 15 inch bij Macvoorminder.nl? Lees dan snel verder!

What to choose?

De MacBook Pro 15 inch bestaat al wat langer. Deze MacBook stamt al uit 2006, maar is natuurlijk met de jaren vernieuwd door Apple. Is het niet extra werkgeheugen, dan is het wel het design dat er nog gelikter uitziet. Zo is er de MacBook Pro Retina 15 inch uit 2015 en kun je ook kiezen uit de MacBook Pro 15 inch uit 2017 inclusief Touch Bar. Welke past bij jou? Macvoorminder.nl helpt je graag een handje.

MacBook Pro Retina 15 inch (2015)

Een zwaardere laptop zowel in gebruik (gewicht) als in het aankunnen van de zware programma’s. De MacBook Pro Retina 15 inch uit 2015 is ideaal voor studenten, grafisch vormgevers, redacteuren, vloggers, bloggers en fotografen. Werken op een groot scherm, daar houd jij van. En je vindt het helemaal niet erg dat je niet de állernieuwste MacBook bezit. Als de laptop maar kan wat jij wilt en tegelijkertijd er goed uitziet. En daar hoef je niet bang voor te zijn bij de MacBook Pro Retina 15 inch: dit model beschikt over een krachtige processor en een grafische kaart voor het werken met zware programma’s én het strakke design van Apple natuurlijk.

Even gooien met technische termen, die eigenlijk wel heel belangrijk zijn voor het vergelijken van modellen, zodat je de best passende MacBook Pro uitzoekt: De MacBook Pro Retina 15 inch uit 2015 is standaard verkrijgbaar met een quad-core van 2,2 GHz, een Intel Core i7 processor om zo efficiënt mogelijk meerdere programma’s naast elkaar te draaien, 16 GB werkgeheugen voor het snelle werken en maar liefst 256 GB opslag! Als je daar je foto’s en video’s niet kunt opslaan, dan kun je uitbreiden tot wel 512 GB opslag.

Dus, wanneer kies je voor een MacBook Pro Retina 15 inch?

 • Als je grafisch werk moet doen: foto’s of video’s bewerken of het maken van eigen ontwerpen.
 • Als je het niet erg vindt om gebruik te maken van de ‘traditionele’ aansluitingen, die je dus niet op een nieuwer model kunt gebruiken.
 • Als je gebruik maakt van Photoshop, Illustrator, InDesign en andere grote Adobe bewerkingsprogramma’s.
 • Als je graag werkt/kijkt achter een groot scherm; it’s all about the details.
 • Als je geniet van scherp Retina-beeld tijdens het bekijken van je favo vlogger of tijdens het bingewatchen op Netflix.

Eindeloze specs op de MacBook Pro (2017)

Twee jaar later en toen… bestond de krachtige en mooie MacBook Pro 2017. De MacBook Pro 2017 heeft een krachtige processor, een grafische kaart en een nog mooier retina beeldscherm. Al deze specificaties samen zorgen ervoor dat de MacBook Pro 15 inch 2017 ongelooflijk veel mogelijkheden biedt voor elke Apple-fan, grafisch vormgever en student. Je kunt tot 10 uur (wow, dat is langer dan een hele werkdag!) zonder dat je je MacBook Pro hoeft op te laden. Dat komt doordat de modellen vanaf 2017 nog efficiënter werken.

Over efficiënt werken gesproken: De nieuwe modellen zijn voorzien van de altijd handige Touch Bar. Dit is een balk in je scherm die je kunt personaliseren, zodat je binnen no-time jouw favoriete toepassingen kunt aanklikken. De nieuwe Touch Bar met Touch ID past zichzelf aan op verschillende programma’s. Direct veelgebruikte functies toepassen vanuit de OLED-strip met touchscreen.

Dus, waarom een MacBook Pro 15 inch uit 2017 kiezen?

De MacBook Pro 2017 is dunner door onder andere de USB-C/Thunderbolt 3 aansluitingen.
Met de MacBook Pro 2017 ben je klaar voor de toekomst.
Maak nog steeds gebruik van je aansluitingen van verschillende apparaten met de adapters van Apple of Belkin.
Efficiëntie ten top.

En het verschil met de Macbook Pro 15 inch Retina uit 2015?

 • Meer beweeg- en werkruimte met een grotere trackpad
 • Vernieuwde, beter speakers: Spotify playlist is on!
 • Dunner, compacter en lichter: gemakkelijk naar school of werk.
 • Het meest heldere en kleurrijke display ooit
 • Touch Bar met Touch ID om snel en gemakkelijk te werken
 • Trendsetting spacegrijs – dé nieuwe kleur voor MacBook Pro.

Oh en wil je ook de technische snufjes vergelijken? De MacBook Pro 15 inch Touch Bar is standaard te verkrijgen met een 2,8 GHz quad-core Intel Core i7 processor (Nóg meer programma’s naast elkaar laten draaien, wát een efficiëntie). Daarnaast heeft dit model ook 16 GB werkgeheugen en 256 GB opslag. De MacBook Pro 15 inch Touch Bar is uit te breiden met een 3,1 GHz quad-core Intel Core i7 processor. En voor de grafische vormgevers onder ons: dit model heeft een grafische kaart – de Radeon Pro 555 met 2GB geheugen en optioneel kan je zelfs gaan voor de Radeon Pro 560 met 4GB geheugen!

2ehands MacBook Pro 15 inch – goedkoop en als nieuw

2ehands, zonder dat je het er aan af ziet. Macvoorminder.nl koopt MacBooks in van bedrijven, leasemaatschappijen en particulieren. Daardoor hebben we zelfs de nieuwste modellen in huis. Want je wilt natuurlijk niet achterlopen bij je vrienden. Of dat jouw MacBook het nieuwste programma niet aan kan om video’s en foto’s mee te bewerken. Natuurlijk zorgen we er wel voor dat jij het nieuwste besturingssysteem op de MacBook hebt geïnstalleerd bij ontvangst. En dat je een nieuwe oplader bij je MacBook meegestuurd krijgt.

Bekijk ze hier

Terug naar blog overzicht
Misschien ook interessant voor jou...
MacBook Pro 13 inch vs MacBook Pro 15 inch

18 mei 2018

MacBook Pro 13 inch vs MacBook Pro 15 inch

MacBook Pro 13 inch vs MacBook Pro 15 inch Twee verschillende MacBook modellen, in ieder geval qua formaat. De ene is 13 inch en de andere 15 inch. Klinkt logisch, toch?

Verder lezen: MacBook Pro 13 inch vs MacBook Pro 15 inch
De zoektocht naar de beste MacBook voor mijn studie

20 augustus 2018

De zoektocht naar de beste MacBook voor mijn studie

Het nieuwe schooljaar staat op het punt weer te beginnen. Tegenwoordig is voor vrijwel elke opleiding een goede laptop een must. Je zult deze laptop de komende jaren vaak gebruiken

Verder lezen: De zoektocht naar de beste MacBook voor mijn studie

Geen concessies in kwaliteit. Wél de tweedehands prijs.

Mac voor minder staat bekend om de perfecte product conditie. Ons aanbod biedt wél de tweedehands prijs, zonder concessies in kwaliteit. Dat is heel belangrijk. Daarom tref je bij ons – in tegenstelling tot andere aanbieders – enkel 5 sterren conditie producten aan.

Je kan er – altijd – dus vanuit gaan dat de gekozen MacBook altijd in perfecte staat is.

Waar betekent de 5 sterren conditie?

Kort gezegd: als nieuw. In veel gevallen wijkt de MacBook letterlijk 0,0 af van een splinternieuwe en ziet men niet eens het verschil. Maar om het toch nader toe te lichten, bespreken we hier een aantal aspecten waar elke 5 sterren conditie MacBook aan moet voldoen.

MacBook Pro:

De gehele behuizing is als nieuw. Dat betekent dat er geen gebruikerssporen aanwezig zijn. Er wordt nauwkeurig gekeken naar de conditie van de MacBook Pro. Deze moet perfect zijn (als nieuw), anders kopen we de MacBook niet in.

Dat betekent ook een perfect toetsenbord (zonder slijtage!) en beeldscherm. Ons uitgangspunt is dat wanneer je de Mac voor je hebt, je niet het gevoel hebt dat deze ooit is gebruikt. We benaderen de conditie dus altijd vanuit het perspectief van de klant. Je ontvangt dus altijd een pérfect product.

De onderplaat/onderkant is het enige onderdeel waar wellicht lichte krasjes aanwezig zijn. Dit is haast niet te voorkomen.

Conclusie:

MacBook Air:

De gehele behuizing is als nieuw. Dat betekent dat er geen zichtbare gebruikerssporen aanwezig zijn. Bij MacBook Air modellen wordt er ook nauwkeurig gekeken naar de conditie van de MacBook. Deze moet perfect zijn, anders kopen we de MacBook niet in. Ook hier kan je ervan uitgaan dat de MacBook perfect is.

De onderplaat/onderkant is het enige onderdeel waar wellicht lichte krasjes aanwezig zijn. Dit is haast niet te voorkomen.

Conclusie:

Labels: kies de MacBook die bij jou past

Het kan lastig zijn om de juiste MacBook te kiezen. Zeker wanneer je eigenlijk niet precies weet waar je moet beginnen. Wat heb je nou precies nodig?

We hebben inmiddels zoveel verschillende klanten voorzien van een MacBook dat we weten voor welk gebruiksdoel een Mac geschikt is.

Op basis van echte klantervaringen tref je hier onze labels.

Beste keuze

Je kiest hierbij voor ‘value for money‘ of ‘prijs/kwaliteitverhouding‘. Het is een MacBook die zodanig goed geprijsd is voor de prestaties die worden geleverd, dat wij dit adviseren als beste keuze.

Een voorbeeld is de MacBook Pro 13 inch (2020) met 16GB werkgeheugen en 512GB SSD.  Voorzien van 16GB aan werkgeheugen én een grote 512GB opslagschijf. Combineer dat met een recent modeljaar (2020) én een prijs van €1195,-. Hiermee is dit de beste keuze.

Bij de ‘beste keuze’ is een vergelijkbaar alternatief vaak een stuk duurder.

Onze favoriet

onze-favoriet

Dit model biedt het beste ‘all-round’ pakket binnen de categorie. Het is een Mac die zich heeft bewezen en waar – wij – er veel van hebben verkocht. Je kan er vrijwel niet de mist mee in gaan.

Ze zijn – in hun categorie – gewoon een rocksolid optie. Een voorbeeld hiervan is de MacBook Pro 16 inch van €1.995,00 . Perfect voor grafisch werk zoals foto- én videobewerking. IJzersterke prestaties voor vrijwel iedereen. Daarom is dit ‘onze favoriet’.

Studietip

Dit is onze ‘tip‘ voor de studie. Een MacBook met dit label is vaak een goed alternatief voor de ‘typische’ student. Daarmee houden we rekening dat de MacBook zich staande moet houden met taken zoals internetten, mail en tekstverwerking. Maar ook perfect is voor Netflix-en, Spotify of een statistisch programma zoals SPSS.