2ehands MacBook Pro 15 inch kopen? Lees hier de voordelen!
11 april 2018

2ehands MacBook Pro 15 inch kopen? Lees hier de voordelen!

2ehands MacBook Pro 15 inch kopen? Lees hier de voordelen!

Student, werkende of hobbyist? Een MacBook Pro is er in principe voor allemaal. Een MacBook Pro 15 inch van Apple kopen voor een zo laag mogelijke prijs? Dat maakt Macvoorminder.nl mogelijk! Wij verkopen namelijk 2ehands MacBooks, waarbij je kunt kiezen uit verschillende modellen die maximaal enkele jaren oud zijn. Sterker nog, soms hebben we modellen in de aanbieding die nog maar een paar maanden oud zijn, zo goed als nieuw dus! Benieuwd naar de voordelen van het kopen van een 2ehands MacBook Pro 15 inch bij Macvoorminder.nl? Lees dan snel verder!

What to choose?

De MacBook Pro 15 inch bestaat al wat langer. Deze MacBook stamt al uit 2006, maar is natuurlijk met de jaren vernieuwd door Apple. Is het niet extra werkgeheugen, dan is het wel het design dat er nog gelikter uitziet. Zo is er de MacBook Pro Retina 15 inch uit 2015 en kun je ook kiezen uit de MacBook Pro 15 inch uit 2017 inclusief Touch Bar. Welke past bij jou? Macvoorminder.nl helpt je graag een handje.

MacBook Pro Retina 15 inch (2015)

Een zwaardere laptop zowel in gebruik (gewicht) als in het aankunnen van de zware programma’s. De MacBook Pro Retina 15 inch uit 2015 is ideaal voor studenten, grafisch vormgevers, redacteuren, vloggers, bloggers en fotografen. Werken op een groot scherm, daar houd jij van. En je vindt het helemaal niet erg dat je niet de állernieuwste MacBook bezit. Als de laptop maar kan wat jij wilt en tegelijkertijd er goed uitziet. En daar hoef je niet bang voor te zijn bij de MacBook Pro Retina 15 inch: dit model beschikt over een krachtige processor en een grafische kaart voor het werken met zware programma’s én het strakke design van Apple natuurlijk.

Even gooien met technische termen, die eigenlijk wel heel belangrijk zijn voor het vergelijken van modellen, zodat je de best passende MacBook Pro uitzoekt: De MacBook Pro Retina 15 inch uit 2015 is standaard verkrijgbaar met een quad-core van 2,2 GHz, een Intel Core i7 processor om zo efficiënt mogelijk meerdere programma’s naast elkaar te draaien, 16 GB werkgeheugen voor het snelle werken en maar liefst 256 GB opslag! Als je daar je foto’s en video’s niet kunt opslaan, dan kun je uitbreiden tot wel 512 GB opslag.

Dus, wanneer kies je voor een MacBook Pro Retina 15 inch?

 • Als je grafisch werk moet doen: foto’s of video’s bewerken of het maken van eigen ontwerpen.
 • Als je het niet erg vindt om gebruik te maken van de ‘traditionele’ aansluitingen, die je dus niet op een nieuwer model kunt gebruiken.
 • Als je gebruik maakt van Photoshop, Illustrator, InDesign en andere grote Adobe bewerkingsprogramma’s.
 • Als je graag werkt/kijkt achter een groot scherm; it’s all about the details.
 • Als je geniet van scherp Retina-beeld tijdens het bekijken van je favo vlogger of tijdens het bingewatchen op Netflix.

Eindeloze specs op de MacBook Pro (2017)

Twee jaar later en toen… bestond de krachtige en mooie MacBook Pro 2017. De MacBook Pro 2017 heeft een krachtige processor, een grafische kaart en een nog mooier retina beeldscherm. Al deze specificaties samen zorgen ervoor dat de MacBook Pro 15 inch 2017 ongelooflijk veel mogelijkheden biedt voor elke Apple-fan, grafisch vormgever en student. Je kunt tot 10 uur (wow, dat is langer dan een hele werkdag!) zonder dat je je MacBook Pro hoeft op te laden. Dat komt doordat de modellen vanaf 2017 nog efficiënter werken.

Over efficiënt werken gesproken: De nieuwe modellen zijn voorzien van de altijd handige Touch Bar. Dit is een balk in je scherm die je kunt personaliseren, zodat je binnen no-time jouw favoriete toepassingen kunt aanklikken. De nieuwe Touch Bar met Touch ID past zichzelf aan op verschillende programma’s. Direct veelgebruikte functies toepassen vanuit de OLED-strip met touchscreen.

Dus, waarom een MacBook Pro 15 inch uit 2017 kiezen?

De MacBook Pro 2017 is dunner door onder andere de USB-C/Thunderbolt 3 aansluitingen.
Met de MacBook Pro 2017 ben je klaar voor de toekomst.
Maak nog steeds gebruik van je aansluitingen van verschillende apparaten met de adapters van Apple of Belkin.
Efficiëntie ten top.

En het verschil met de Macbook Pro 15 inch Retina uit 2015?

 • Meer beweeg- en werkruimte met een grotere trackpad
 • Vernieuwde, beter speakers: Spotify playlist is on!
 • Dunner, compacter en lichter: gemakkelijk naar school of werk.
 • Het meest heldere en kleurrijke display ooit
 • Touch Bar met Touch ID om snel en gemakkelijk te werken
 • Trendsetting spacegrijs – dé nieuwe kleur voor MacBook Pro.

Oh en wil je ook de technische snufjes vergelijken? De MacBook Pro 15 inch Touch Bar is standaard te verkrijgen met een 2,8 GHz quad-core Intel Core i7 processor (Nóg meer programma’s naast elkaar laten draaien, wát een efficiëntie). Daarnaast heeft dit model ook 16 GB werkgeheugen en 256 GB opslag. De MacBook Pro 15 inch Touch Bar is uit te breiden met een 3,1 GHz quad-core Intel Core i7 processor. En voor de grafische vormgevers onder ons: dit model heeft een grafische kaart – de Radeon Pro 555 met 2GB geheugen en optioneel kan je zelfs gaan voor de Radeon Pro 560 met 4GB geheugen!

2ehands MacBook Pro 15 inch – goedkoop en als nieuw

2ehands, zonder dat je het er aan af ziet. Macvoorminder.nl koopt MacBooks in van bedrijven, leasemaatschappijen en particulieren. Daardoor hebben we zelfs de nieuwste modellen in huis. Want je wilt natuurlijk niet achterlopen bij je vrienden. Of dat jouw MacBook het nieuwste programma niet aan kan om video’s en foto’s mee te bewerken. Natuurlijk zorgen we er wel voor dat jij het nieuwste besturingssysteem op de MacBook hebt geïnstalleerd bij ontvangst. En dat je een nieuwe oplader bij je MacBook meegestuurd krijgt.

Bekijk ze hier

Terug naar blog overzicht

Lees ook onze andere artikelen

6 februari 2023

Wat is macOS?

2ehands MacBook Pro 15 inch kopen? Lees hier de voordelen! Student, werkende of hobbyist? Een MacBook Pro is er in...

Dit artikel lezen Verder lezen: Wat is macOS?

Als je bij macvoorminder.nl een product aanschaft, is deze nieuw of als nieuw. Of je nu kiest voor een MacBook, Mac mini, iMac of iPad. We hanteren slechts 1 conditie: 5 sterren. Zo weet je zeker dat het áltijd exact is zoals het hoort.

Bij elk product tref je éen van deze condities:

Nieuw. Dit product is nieuw en zit in ongeopende verpakking.


Als nieuw. Dit  product wijkt – letterlijk – niet af van nieuw. Zowel optisch als technisch niet van nieuw te onderscheiden.


Als nieuw: verder toegelicht.

Als je een product kies met de conditie als nieuw, koop je een vrijwel nieuw product. Tóch lichten we graag per productgroep toe hoe we deze conditie omschrijven.

MacBook:

De gehele behuizing is als nieuw. Dat betekent dat er geen gebruikerssporen aanwezig zijn. Er wordt nauwkeurig gekeken naar de conditie van de MacBook. Deze moet perfect zijn, anders kopen we de MacBook niet in.

Dat betekent ook een perfect toetsenbord (als nieuw!) en beeldscherm. Ons uitgangspunt is dat wanneer je de MacBook voor je hebt, je niet het gevoel hebt dat deze ooit is gebruikt. We benaderen de conditie dus altijd vanuit het perspectief van de klant. Je ontvangt dus altijd een pérfect product.

De onderplaat/onderkant is het enige onderdeel waar wellicht lichte krasjes aanwezig zijn. Dit is haast niet te voorkomen.

Conclusie:


iMac

De gehele behuizing is als nieuw. Dat betekent dat er geen zichtbare gebruikerssporen aanwezig zijn. Deze moet perfect zijn, anders kopen we de iMac niet in. Ook hier kan je ervan uitgaan dat deze perfect is. Zal simpelweg niet afwijken van nieuw.

Conclusie:


iPad

De gehele behuizing is als nieuw. Dat betekent dat er geen zichtbare gebruikerssporen aanwezig zijn. Bij de iPad is het vooral belangrijk dat het beeldscherm krasvrij is. Hier kan je dus zeker van zijn! Zal simpelweg niet afwijken van nieuw.

Conclusie:

Labels: kies de Mac die bij jou past

Het kan lastig zijn om de juiste MacBook te kiezen. Zeker wanneer je eigenlijk niet precies weet waar je moet beginnen. Wat heb je nou precies nodig?

We hebben inmiddels zoveel verschillende klanten voorzien van een MacBook dat we weten voor welk gebruiksdoel een Mac geschikt is.

Op basis van echte klantervaringen tref je hier onze labels.

Onze favoriet

onze-favoriet

Dit model biedt het beste ‘all-round’ pakket binnen de categorie. Het is een Mac die zich heeft bewezen en waar – wij – er veel van hebben verkocht. Je kan er vrijwel niet de mist mee in gaan.

Ze zijn – in hun categorie – gewoon een rocksolid optie. Een voorbeeld hiervan is de MacBook Pro 16 inch van €1.649,00 . Perfect voor grafisch werk zoals foto- én videobewerking. IJzersterke prestaties voor vrijwel iedereen. Daarom is dit ‘onze favoriet’.

Je kiest hierbij voor ‘value for money‘ of ‘prijs/kwaliteitverhouding‘. Het is een MacBook die zodanig goed geprijsd is voor de prestaties die worden geleverd, dat wij dit adviseren als onze favoriet.

Bij de ‘onze favoriet’ is een vergelijkbaar alternatief vaak een stuk duurder.

Nieuw in doos

Dit product is nieuw. Dat betekent dat de doos ongeopend is. Het product is niet uit de verpakking geweest!

Open doos

Dit product is als nieuw. De doos van dit model is geopend, echter is het product nog nieuw in de verpakking. In veel gevallen van ‘open doos’, ontvang je een nieuwe Mac waar enkel de folie van de doos af is.