iPhone 14 Pro

De iPhone 14 Pro, het iPhone model uit 2022. Met de beste iPhone-camera ooit, 3 lenzen waarvan de hoofdcamera 48 megapixel is. En vanwege de A16 Bionic processor is het de snelste ooit.

Er zijn geen producten gevonden in deze categorie.

iPhone 14 Pro kopen?

De iPhone 14 Pro kopen? Bij Mac voor minder koop je de iPhone 14 Pro nu al met minimaal 20% korting op de verkoopadviesprijs! Geen concessies in kwaliteit, wel de beste prijs.

Nieuwe Simkaart: eSIM

Onze 14 Pro modellen maken gebruik van een digitale simkaart: de eSIM. Dit houdt in dat de iPhone 14 Pro die je bij ons besteld geen simkaartslot heeft. De eSIM wordt al ondersteund vanaf de iPhone XS. Heb je nu dus al een model vanaf deze generatie? Dan kun je jouw simkaart al omzetten naar een eSIM.

Al je notificaties op één plek met Dynamic Island

Het vlaggenschip heeft voor het eerst sinds de iPhone X geen inkeping aan de bovenkant van het scherm. In plaats daarvan heeft Apple een ovale uitsparing gemaakt die ze ‘Dynamic Island’ noemen. Hier zie je notificaties zoals een inkomend gesprek, een timer of welk album er op Spotify afgespeeld wordt. En wanneer je de iPhone oplaadt, dan laat het Dynamic Island zien hoeveel accupercentage je nu hebt. Doordat dit gedeelte interactief is, kan je functies bedienen waar je voorheen voor naar de specifieke app moest gaan. Handig!

Beste iPhone-camera ooit

Met de drie lenzen, standaard lens, groothoeklens en telelens, biedt de iPhone 14 Pro aanzienlijke verbeteringen ten opzichte van zijn voorganger. De groothoeklens met 48 megapixels zorgt voor meer detail en helderheid in jouw foto's. De zoommogelijkheden zijn verbeterd met 2x optisch uitzoomen en 3x optisch inzoomen. Hierdoor heb je altijd scherpe foto’s, zelfs op afstand. Aan de voorkant heeft de 14 Pro een 12 megapixel selfie camera met autofocus en een groter diafragma voor een nóg scherpere selfie. Deze camera kan ook foto's en video's in 4K-kwaliteit vastleggen.

Super Retina XDR display

De iPhone 14 Pro heeft een Super Retina XDR-display van 6.1 inch met een resolutie van 2556 x 1179 pixels bij 460 ppi. Het OLED-scherm ondersteunt HDR, True Tone en heeft een contrastverhouding van 2.000.000:1. Met een maximale helderheid van 1.000 nits (typisch) en 1.600 nits (piek) voor HDR-content, biedt het scherm een uitstekende kijkervaring. De ProMotion-technologie zorgt voor adaptieve verversing snelheden tot 120 Hz. Daarnaast heeft de 14 Pro een always-on-scherm, wat betekent dat je altijd notificaties kan aflezen van het display. Het verversen van een beeld kost namelijk veel energie, door deze technologie heb je minder snel last van een leeglopende accu.

Tweedehands iPhone 14 Pro kopen bij Mac voor minder - 24 maanden garantie.

Bij ons hoef je niet bang te zijn dat je niet-originele onderdelen in de iPhone ontvangt. Elke iPhone 14 Pro aanbieding betreft een volledig originele telefoon. Al onze iPhone modellen worden uitsluitend door een Apple Service Provider voorzien van nieuwe onderdelen indien noodzakelijk. Daarnaast is elke iPhone volledig nagekeken en bovendien krasvrij. De kwaliteit waar Mac voor minder bekend om staat.

Veelgestelde vragen over de iPhone 14 Pro

Wat is het verschil tussen de iPhone 14 Pro en iPhone 14 Pro Max?

Het grootste verschil zit hem natuurlijk in het schermformaat. De iPhone 14 Pro heeft een schermgrootte van 6.1 inch met een resolutie van 2556 x 1179 pixels en de iPhone 14 Pro Max heeft een scherm van 6.7 inch met een resolutie van 2796 x 1290 pixels. Daarnaast begint de 14 Pro bij € 1.326,- en de 14 Pro Max begint bij € 1.476,-

Welke kleuren heeft de iPhone 14 Pro?

De iPhone 14 Pro komt in 4 verschillende kleuren:

  • Deep Purple
  • Gold
  • Silver
  • Space Black

Als je bij macvoorminder.nl een product aanschaft, is deze nieuw of als nieuw. Of je nu kiest voor een MacBook, Mac mini, iMac of iPad. We hanteren slechts 1 conditie: 5 sterren. Zo weet je zeker dat het áltijd exact is zoals het hoort.

Bij elk product tref je éen van deze condities:

Nieuw. Dit product is nieuw en zit in ongeopende verpakking.


Als nieuw. Dit  product wijkt – letterlijk – niet af van nieuw. Zowel optisch als technisch niet van nieuw te onderscheiden.


Als nieuw: verder toegelicht.

Als je een product kies met de conditie als nieuw, koop je een vrijwel nieuw product. Tóch lichten we graag per productgroep toe hoe we deze conditie omschrijven.

MacBook:

De gehele behuizing is als nieuw. Dat betekent dat er geen gebruikerssporen aanwezig zijn. Er wordt nauwkeurig gekeken naar de conditie van de MacBook. Deze moet perfect zijn, anders kopen we de MacBook niet in.

Dat betekent ook een perfect toetsenbord (als nieuw!) en beeldscherm. Ons uitgangspunt is dat wanneer je de MacBook voor je hebt, je niet het gevoel hebt dat deze ooit is gebruikt. We benaderen de conditie dus altijd vanuit het perspectief van de klant. Je ontvangt dus altijd een pérfect product.

De onderplaat/onderkant is het enige onderdeel waar wellicht lichte krasjes aanwezig zijn. Dit is haast niet te voorkomen.

Conclusie:


iMac

De gehele behuizing is als nieuw. Dat betekent dat er geen zichtbare gebruikerssporen aanwezig zijn. Deze moet perfect zijn, anders kopen we de iMac niet in. Ook hier kan je ervan uitgaan dat deze perfect is. Zal simpelweg niet afwijken van nieuw.

Conclusie:


iPad

De gehele behuizing is als nieuw. Dat betekent dat er geen zichtbare gebruikerssporen aanwezig zijn. Bij de iPad is het vooral belangrijk dat het beeldscherm krasvrij is. Hier kan je dus zeker van zijn! Zal simpelweg niet afwijken van nieuw.

Conclusie:

Labels: kies de Mac die bij jou past

Het kan lastig zijn om de juiste MacBook te kiezen. Zeker wanneer je eigenlijk niet precies weet waar je moet beginnen. Wat heb je nou precies nodig?

We hebben inmiddels zoveel verschillende klanten voorzien van een MacBook dat we weten voor welk gebruiksdoel een Mac geschikt is.

Op basis van echte klantervaringen tref je hier onze labels.

Onze favoriet

onze-favoriet

Dit model biedt het beste ‘all-round’ pakket binnen de categorie. Het is een Mac die zich heeft bewezen en waar – wij – er veel van hebben verkocht. Je kan er vrijwel niet de mist mee in gaan.

Ze zijn – in hun categorie – gewoon een rocksolid optie. Een voorbeeld hiervan is de MacBook Pro 16 inch van €1.649,00 . Perfect voor grafisch werk zoals foto- én videobewerking. IJzersterke prestaties voor vrijwel iedereen. Daarom is dit ‘onze favoriet’.

Je kiest hierbij voor ‘value for money‘ of ‘prijs/kwaliteitverhouding‘. Het is een MacBook die zodanig goed geprijsd is voor de prestaties die worden geleverd, dat wij dit adviseren als onze favoriet.

Bij de ‘onze favoriet’ is een vergelijkbaar alternatief vaak een stuk duurder.

Nieuw in doos

Dit product is nieuw. Dat betekent dat de doos ongeopend is. Het product is niet uit de verpakking geweest!

Open doos

Dit product is als nieuw. De doos van dit model is geopend, echter is het product nog nieuw in de verpakking. In veel gevallen van ‘open doos’, ontvang je een nieuwe Mac waar enkel de folie van de doos af is.