iPhone 12 Pro

Er zijn geen producten gevonden in deze categorie.

iPhone 12 Pro kopen

De huidige designtaal werd met de iPhone 12 geïntroduceerd. Voor het eerst een ontwerp met platte randen van roestvrijstaal. Dit is tegenstelling tot de ronde randen bij de vorige iPhone modellen. Daarnaast is het scherm groter geworden en heb je nu een 6,1 inch bij de iPhone 12 Pro of een 6,7 inch beeldscherm bij de 12 Pro Max. Met minimaal 128GB aan opslagcapaciteit heeft elke iPhone 12 Pro meer dan voldoende opslag voor al jouw foto’s, video’s en apps! Een tweedehands iPhone 12 Pro lijkt heel erg op het nieuwste model. Je ziet dus amper verschil tussen een iPhone 12 en een nieuwer model. Zeker van voren zie je geen verschil!

Draadloos opladen met MagSafe

Sinds de introductie van de iPhone 12 is het mogelijk om draadloos op te laden via MagSafe. Dit is een sterke magneet die ervoor zorgt dat er veel nieuwe accessoires beschikbaar zijn voor de iPhone. Zo kan je bijvoorbeeld een MagSafe mount voor in de auto gebruiken. De iPhone ‘hangt’ dan aan deze mount (magnetisch) en laad tegelijkertijd op. Superhandig!

5G connectiviteit - Razendsnel!

Ook werd 5G geïntroduceerd met de iPhone 12 Pro en de iPhone 12 Pro Max. Hierdoor heb je aanzienlijk sneller internet dan wanneer je een oudere iPhone met enkel 4G connectiviteit gebruikt. Vooral in downloadsnelheid is dit een groot verschil!

Super Retina XDR OLED display

Met een resolutie van 2532 x 1170 pixels en een pixeldichtheid van 460 PPI (pixels per inch) blijft dit een van de allermooiste beeldschermen. Met een helderheid van 800cd/m2 is de iPhone 12 Pro een stuk feller dan de reguliere iPhone 12 met 625cd/m2.

De A14 Bionic-chip

Met de lancering van de iPhone 12 Pro is er voor het eerst 6GB aan werkgeheugen in een iPhone beschikbaar. Vorige modellen hadden maximaal 4GB aan werkgeheugen. Hierdoor is de iPhone een stuk sneller dan voorgangers! En zelfs de nieuwste modellen hebben maximaal 6GB aan werkgeheugen!

Tweedehands iPhone 12 Pro kopen bij Mac voor minder - 24 maanden garantie.

Bij ons hoef je niet bang te zijn dat je niet-originele onderdelen in de iPhone ontvangt. Elke iPhone 12 Pro aanbieding betreft een volledig originele telefoon. Al onze iPhone modellen worden uitsluitend door een Apple Service Provider voorzien van nieuwe onderdelen zoals een batterij (indien noodzakelijk). Daarnaast is elke iPhone volledig nagekeken en bovendien krasvrij. De kwaliteit waar Mac voor minder bekend om staat.

Als je bij macvoorminder.nl een product aanschaft, is deze nieuw of als nieuw. Of je nu kiest voor een MacBook, Mac mini, iMac of iPad. We hanteren slechts 1 conditie: 5 sterren. Zo weet je zeker dat het áltijd exact is zoals het hoort.

Bij elk product tref je éen van deze condities:

Nieuw. Dit product is nieuw en zit in ongeopende verpakking.


Als nieuw. Dit  product wijkt – letterlijk – niet af van nieuw. Zowel optisch als technisch niet van nieuw te onderscheiden.


Als nieuw: verder toegelicht.

Als je een product kies met de conditie als nieuw, koop je een vrijwel nieuw product. Tóch lichten we graag per productgroep toe hoe we deze conditie omschrijven.

MacBook:

De gehele behuizing is als nieuw. Dat betekent dat er geen gebruikerssporen aanwezig zijn. Er wordt nauwkeurig gekeken naar de conditie van de MacBook. Deze moet perfect zijn, anders kopen we de MacBook niet in.

Dat betekent ook een perfect toetsenbord (als nieuw!) en beeldscherm. Ons uitgangspunt is dat wanneer je de MacBook voor je hebt, je niet het gevoel hebt dat deze ooit is gebruikt. We benaderen de conditie dus altijd vanuit het perspectief van de klant. Je ontvangt dus altijd een pérfect product.

De onderplaat/onderkant is het enige onderdeel waar wellicht lichte krasjes aanwezig zijn. Dit is haast niet te voorkomen.

Conclusie:


iMac

De gehele behuizing is als nieuw. Dat betekent dat er geen zichtbare gebruikerssporen aanwezig zijn. Deze moet perfect zijn, anders kopen we de iMac niet in. Ook hier kan je ervan uitgaan dat deze perfect is. Zal simpelweg niet afwijken van nieuw.

Conclusie:


iPad

De gehele behuizing is als nieuw. Dat betekent dat er geen zichtbare gebruikerssporen aanwezig zijn. Bij de iPad is het vooral belangrijk dat het beeldscherm krasvrij is. Hier kan je dus zeker van zijn! Zal simpelweg niet afwijken van nieuw.

Conclusie:

Labels: kies de Mac die bij jou past

Het kan lastig zijn om de juiste MacBook te kiezen. Zeker wanneer je eigenlijk niet precies weet waar je moet beginnen. Wat heb je nou precies nodig?

We hebben inmiddels zoveel verschillende klanten voorzien van een MacBook dat we weten voor welk gebruiksdoel een Mac geschikt is.

Op basis van echte klantervaringen tref je hier onze labels.

Onze favoriet

onze-favoriet

Dit model biedt het beste ‘all-round’ pakket binnen de categorie. Het is een Mac die zich heeft bewezen en waar – wij – er veel van hebben verkocht. Je kan er vrijwel niet de mist mee in gaan.

Ze zijn – in hun categorie – gewoon een rocksolid optie. Een voorbeeld hiervan is de MacBook Pro 16 inch van €1.649,00 . Perfect voor grafisch werk zoals foto- én videobewerking. IJzersterke prestaties voor vrijwel iedereen. Daarom is dit ‘onze favoriet’.

Je kiest hierbij voor ‘value for money‘ of ‘prijs/kwaliteitverhouding‘. Het is een MacBook die zodanig goed geprijsd is voor de prestaties die worden geleverd, dat wij dit adviseren als onze favoriet.

Bij de ‘onze favoriet’ is een vergelijkbaar alternatief vaak een stuk duurder.

Nieuw in doos

Dit product is nieuw. Dat betekent dat de doos ongeopend is. Het product is niet uit de verpakking geweest!

Open doos

Dit product is als nieuw. De doos van dit model is geopend, echter is het product nog nieuw in de verpakking. In veel gevallen van ‘open doos’, ontvang je een nieuwe Mac waar enkel de folie van de doos af is.