MacBook kopen tijdens corona: Hoe en wat?

2 maart 2021

MacBook kopen tijdens corona: Hoe en wat?

We leven in een gekke tijd, een pandemie. Dit zorgt ervoor dat we ons leven moeten aanpassen en veranderingen moeten doorvoeren. Het zorgt ervoor dat je nu een MacBook Air of MacBook Pro nodig hebt om thuis te werken.

Hoe weet je nou welke je nodig hebt? En koop je voor ‘nu’ of juist op de groei?

Thuiswerken: welk schermformaat kies je?

Veel mensen moeten nu de keuze maken om voor een MacBook te kiezen voor thuiswerken. Dan kan het lastig zijn om een keuze te moeten maken tussen een kleiner formaat MacBook Air 13 inch of júist een groter formaat MacBook Pro 16 inch.

Om hiervoor een goede keuze te kunnen maken, is het handig om te kijken naar je eigen werkruimte. Werk je aan de keukentafel of heb je een apart bureau? En, welke schermgrootte was je gewend op kantoor?

We helpen je graag bij het maken van deze keuze. Start anders een chatgesprek via de chatbox rechtsonder en stel je vraag!

Budget: ‘Snel kopen’ of op de groei?

Een thuiswerk MacBook moet vaak snel gekocht zijn. Want immers, het werk gaat door! Maar hoe maak je dan een keuze m.b.t. het budget?

We zien dat veel mensen een keuze baseren op prijs (en levertijd). Mensen moeten de Mac snél hebben en het mag niet teveel geld kosten. Dat is een prima strategie als deze keuze wordt gemaakt voor ‘nu’.

Echter zien we dat – na een paar maanden – de wensen tóch regelmatig veranderen. Thuiswerken duurt toch langer en dan had je liever een groter scherm gewild. Of je werkzaamheden omvatten ook wat grafisch werk en dan had je wellicht toch voor die MacBook Pro 16 inch moeten kiezen.

Wat je ook koopt, probeer dus verder te kijken dan enkel het ‘nu’. Vaak kan ‘iets meer‘ uitgeven ervoor zorgen dat de MacBook voor meer taken kan worden ingezet wat dus een slimmere keuze is voor de langere termijn!

Duurzaamheid: Nú is de tijd om hiervoor te kiezen!

Rethinking our decisions. Veel particulieren en bedrijven kiezen er nu voor om veranderingen aan te brengen in hun ICT hardware. Dit maakt het nú de beste tijd om te kiezen voor een duurzamer alternatief.

Duurzaamheid is niet enkel kiezen voor tweedehands, maar ook goed nadenken over welk model. Door nu de juiste Mac te kopen, kan je ervoor zorgen dat de MacBook langer wordt gebruikt binnen de organisatie. Let er dus op dat je niet enkel kijkt naar het ‘nu’, maar ook naar potentiële doeleinden voor de Mac over een paar maanden.

Door een tweedehands Mac te kopen bij macvoorminder.nl, kies je voor een duurzame oplossing zonder concessies te doen. We leveren dezelfde kwaliteit als nieuw én met dezelfde 24 maanden garantie.

Wat kan je van macvoorminder.nl verwachten?

Elke MacBook Air of MacBook Pro die bij ons de deur uitgaat, heeft een 5 sterren conditie. Dat betekent dat er nauwelijks tot geen gebruikerssporen zichtbaar zijn. Zo willen wij écht bewijzen dat je geen concessie doet bij het kopen van een tweedehands. Tweedehands is slim!

De perfecte klantenservice. macvoorminder.nll staat bekend om kwaliteit boven kwantiteit. Dat geldt dan ook voor onze service. Bij defecten, kan dit altijd direct gemeld worden via telefoon, mail of chatsupport. We reageren vrijwel direct en zorgen altijd voor een passende oplossing. Moet jouw Mac tóch gerepareerd worden? Dan gaat deze via ons uitsluitend naar een Apple Service Provider. In veel gevallen hebben we een leentoestel beschikbaar zodat je werk niet stilstaat!

Hygiene. Het is tijdens een pandemie extra belangrijk om ervoor te zorgen dat elke Mac gewoon schoon is. We vinden dit erg belangrijk en zorgen ervoor dat elke Mac ook gedesinfecteerd is. Je hoeft je tijdens een corona pandemie dus níet druk te maken om hygiene bij een tweedehands Mac.

En als laatste, de beste prijs. Wanneer je kiest voor een tweedehands Mac, dan is dan goed voor de portemonnee. Al onze modellen hebben een grote korting (vergelijk met reguliere adviesprijs). Dat betekent dat je bij ons een MacBook Air (2020) kan kopen vanaf €895,00 of een MacBook Pro 16 inch vanaf €2.095,00!

Terug naar blog overzicht
Misschien ook interessant voor jou...
Terugroepactie op de MacBook Pro 15 inch Mid 2015

15 juli 2019

Terugroepactie MacBook Pro 15” Mid 2015

Een korte tijd geleden heeft Apple een wereldwijde recall gedaan op bepaalde 15 inch MacBook Pro’s uit mid 2015. De terugroepactie vindt plaats omdat er accuproblemen zijn bij deze modellen.

Verder lezen: Terugroepactie MacBook Pro 15” Mid 2015
MacBook Pro met of zonder Touch Bar?

31 mei 2018

MacBook Pro met of zonder Touch Bar?

MacBook Pro met of zonder Touch Bar De snelle en krachtige MacBook Pro modellen vanaf 2016 beschikken optioneel over een Touch Bar. Maar wat is een Touch Bar eigenlijk?

Verder lezen: MacBook Pro met of zonder Touch Bar?

Geen concessies in kwaliteit. Wél de tweedehands prijs.

Mac voor minder staat bekend om de perfecte product conditie. Ons aanbod biedt wél de tweedehands prijs, zonder concessies in kwaliteit. Dat is heel belangrijk. Daarom tref je bij ons – in tegenstelling tot andere aanbieders – enkel 5 sterren conditie producten aan.

Je kan er – altijd – dus vanuit gaan dat de gekozen MacBook altijd in perfecte staat is.

Waar betekent de 5 sterren conditie?

Kort gezegd: als nieuw. In veel gevallen wijkt de MacBook letterlijk 0,0 af van een splinternieuwe en ziet men niet eens het verschil. Maar om het toch nader toe te lichten, bespreken we hier een aantal aspecten waar elke 5 sterren conditie MacBook aan moet voldoen.

MacBook Pro:

De gehele behuizing is als nieuw. Dat betekent dat er geen gebruikerssporen aanwezig zijn. Er wordt nauwkeurig gekeken naar de conditie van de MacBook Pro. Deze moet perfect zijn (als nieuw), anders kopen we de MacBook niet in.

Dat betekent ook een perfect toetsenbord (zonder slijtage!) en beeldscherm. Ons uitgangspunt is dat wanneer je de Mac voor je hebt, je niet het gevoel hebt dat deze ooit is gebruikt. We benaderen de conditie dus altijd vanuit het perspectief van de klant. Je ontvangt dus altijd een pérfect product.

De onderplaat/onderkant is het enige onderdeel waar wellicht lichte krasjes aanwezig zijn. Dit is haast niet te voorkomen.

Conclusie:

MacBook Air:

De gehele behuizing is als nieuw. Dat betekent dat er geen zichtbare gebruikerssporen aanwezig zijn. Bij MacBook Air modellen wordt er ook nauwkeurig gekeken naar de conditie van de MacBook. Deze moet perfect zijn, anders kopen we de MacBook niet in. Ook hier kan je ervan uitgaan dat de MacBook perfect is.

De onderplaat/onderkant is het enige onderdeel waar wellicht lichte krasjes aanwezig zijn. Dit is haast niet te voorkomen.

Conclusie:

Labels: kies de MacBook die bij jou past

Het kan lastig zijn om de juiste MacBook te kiezen. Zeker wanneer je eigenlijk niet precies weet waar je moet beginnen. Wat heb je nou precies nodig?

We hebben inmiddels zoveel verschillende klanten voorzien van een MacBook dat we weten voor welk gebruiksdoel een Mac geschikt is.

Op basis van echte klantervaringen tref je hier onze labels.

Beste keuze

Je kiest hierbij voor ‘value for money‘ of ‘prijs/kwaliteitverhouding‘. Het is een MacBook die zodanig goed geprijsd is voor de prestaties die worden geleverd, dat wij dit adviseren als beste keuze.

Een voorbeeld is de MacBook Pro 13 inch (2020) met 16GB werkgeheugen en 512GB SSD.  Voorzien van 16GB aan werkgeheugen én een grote 512GB opslagschijf. Combineer dat met een recent modeljaar (2020) én een prijs van minder dan €1500. Hiermee is dit de beste keuze.

Bij de ‘beste keuze’ is een vergelijkbaar alternatief vaak een stuk duurder.

Onze favoriet

onze-favoriet

Dit model biedt het beste ‘all-round’ pakket binnen de categorie. Het is een Mac die zich heeft bewezen en waar – wij – er veel van hebben verkocht. Je kan er vrijwel niet de mist mee in gaan.

Ze zijn – in hun categorie – gewoon een rocksolid optie. Een voorbeeld hiervan is de MacBook Pro 16 inch van €2295,00 . Perfect voor grafisch werk zoals foto- én videobewerking. IJzersterke prestaties voor vrijwel iedereen. Daarom is dit ‘onze favoriet’.

Studietip

Dit is onze ‘tip‘ voor de studie. Een MacBook met dit label is vaak een goed alternatief voor de ‘typische’ student. Daarmee houden we rekening dat de MacBook zich staande moet houden met taken zoals internetten, mail en tekstverwerking. Maar ook perfect is voor Netflix-en, Spotify of een statistisch programma zoals SPSS.