MacBook kopen tijdens corona: Hoe en wat?

2 maart 2021

MacBook kopen tijdens corona: Hoe en wat?

We leven in een gekke tijd, een pandemie. Dit zorgt ervoor dat we ons leven moeten aanpassen en veranderingen moeten doorvoeren. Het zorgt ervoor dat je nu een MacBook Air of MacBook Pro nodig hebt om thuis te werken.

Hoe weet je nou welke je nodig hebt? En koop je voor ‘nu’ of juist op de groei?

Thuiswerken: welk schermformaat kies je?

Veel mensen moeten nu de keuze maken om voor een MacBook te kiezen voor thuiswerken. Dan kan het lastig zijn om een keuze te moeten maken tussen een kleiner formaat MacBook Air 13 inch of júist een groter formaat MacBook Pro 16 inch.

Om hiervoor een goede keuze te kunnen maken, is het handig om te kijken naar je eigen werkruimte. Werk je aan de keukentafel of heb je een apart bureau? En, welke schermgrootte was je gewend op kantoor?

We helpen je graag bij het maken van deze keuze. Start anders een chatgesprek via de chatbox rechtsonder en stel je vraag!

Budget: ‘Snel kopen’ of op de groei?

Een thuiswerk MacBook moet vaak snel gekocht zijn. Want immers, het werk gaat door! Maar hoe maak je dan een keuze m.b.t. het budget?

We zien dat veel mensen een keuze baseren op prijs (en levertijd). Mensen moeten de Mac snél hebben en het mag niet teveel geld kosten. Dat is een prima strategie als deze keuze wordt gemaakt voor ‘nu’.

Echter zien we dat – na een paar maanden – de wensen tóch regelmatig veranderen. Thuiswerken duurt toch langer en dan had je liever een groter scherm gewild. Of je werkzaamheden omvatten ook wat grafisch werk en dan had je wellicht toch voor die MacBook Pro 16 inch moeten kiezen.

Wat je ook koopt, probeer dus verder te kijken dan enkel het ‘nu’. Vaak kan ‘iets meer‘ uitgeven ervoor zorgen dat de MacBook voor meer taken kan worden ingezet wat dus een slimmere keuze is voor de langere termijn!

Duurzaamheid: Nú is de tijd om hiervoor te kiezen!

Rethinking our decisions. Veel particulieren en bedrijven kiezen er nu voor om veranderingen aan te brengen in hun ICT hardware. Dit maakt het nú de beste tijd om te kiezen voor een duurzamer alternatief.

Duurzaamheid is niet enkel kiezen voor tweedehands, maar ook goed nadenken over welk model. Door nu de juiste Mac te kopen, kan je ervoor zorgen dat de MacBook langer wordt gebruikt binnen de organisatie. Let er dus op dat je niet enkel kijkt naar het ‘nu’, maar ook naar potentiële doeleinden voor de Mac over een paar maanden.

Door een tweedehands Mac te kopen bij macvoorminder.nl, kies je voor een duurzame oplossing zonder concessies te doen. We leveren dezelfde kwaliteit als nieuw én met dezelfde 24 maanden garantie.

Wat kan je van macvoorminder.nl verwachten?

Elke MacBook Air of MacBook Pro die bij ons de deur uitgaat, heeft een 5 sterren conditie. Dat betekent dat er nauwelijks tot geen gebruikerssporen zichtbaar zijn. Zo willen wij écht bewijzen dat je geen concessie doet bij het kopen van een tweedehands. Tweedehands is slim!

De perfecte klantenservice. macvoorminder.nll staat bekend om kwaliteit boven kwantiteit. Dat geldt dan ook voor onze service. Bij defecten, kan dit altijd direct gemeld worden via telefoon, mail of chatsupport. We reageren vrijwel direct en zorgen altijd voor een passende oplossing. Moet jouw Mac tóch gerepareerd worden? Dan gaat deze via ons uitsluitend naar een Apple Service Provider. In veel gevallen hebben we een leentoestel beschikbaar zodat je werk niet stilstaat!

Hygiene. Het is tijdens een pandemie extra belangrijk om ervoor te zorgen dat elke Mac gewoon schoon is. We vinden dit erg belangrijk en zorgen ervoor dat elke Mac ook gedesinfecteerd is. Je hoeft je tijdens een corona pandemie dus níet druk te maken om hygiene bij een tweedehands Mac.

En als laatste, de beste prijs. Wanneer je kiest voor een tweedehands Mac, dan is dan goed voor de portemonnee. Al onze modellen hebben een grote korting (vergelijk met reguliere adviesprijs). Dat betekent dat je bij ons een MacBook Air (2020) kan kopen vanaf €895,00 of een MacBook Pro 16 inch vanaf €2.095,00!

Terug naar blog overzicht
Misschien ook interessant voor jou...
De zoektocht naar de beste MacBook voor mijn studie

20 augustus 2018

De zoektocht naar de beste MacBook voor mijn studie

Het nieuwe schooljaar staat op het punt weer te beginnen. Tegenwoordig is voor vrijwel elke opleiding een goede laptop een must. Je zult deze laptop de komende jaren vaak gebruiken

Verder lezen: De zoektocht naar de beste MacBook voor mijn studie
5 voordelen van een MacBook Pro 13 inch

9 mei 2018

5 voordelen van een MacBook Pro 13 inch

5 voordelen van een MacBook Pro 13 inch Stop met twijfelen! Na het lezen van deze blog wil jij zeker de MacBook Pro 13 inch. In deze blog vind je de 5 grootste voordelen van een MacBook Pro 13 inch.

Verder lezen: 5 voordelen van een MacBook Pro 13 inch

Conditie van het Apple product

Geen concessies in kwaliteit. Wél de tweedehands prijs.

Mac voor minder staat bekend om de perfecte product conditie. Ons aanbod biedt wél de tweedehands prijs, zonder concessies in kwaliteit. Dat is heel belangrijk. Daarom tref je bij ons – in tegenstelling tot andere aanbieders – enkel 5 sterren conditie producten aan.

Je kan er dus – altijd – vanuit gaan dat de gekozen MacBook altijd in perfecte staat is.

Waar betekent de 5 sterren conditie?

Kort gezegd: als nieuw. In veel gevallen wijkt de MacBook letterlijk 0,0 af van een splinternieuwe en ziet men niet eens het verschil. Maar om het toch nader toe te lichten, bespreken we hier een aantal aspecten waar elke 5 sterren conditie MacBook aan moet voldoen.

MacBook Pro:

De gehele behuizing is als nieuw. Dat betekent dat er geen gebruikerssporen aanwezig zijn. Er wordt nauwkeurig gekeken naar de conditie van de MacBook Pro. Deze moet perfect zijn (als nieuw), anders kopen we de MacBook niet in.

De topcase is het onderdeel dat het toetsenbord, trackpad, speakers en batterij omvat. Doordat deze regelmatig vervangen is, ontvang je effectief écht een vrijwel nieuwe Mac.

Uiteraard is de topcase (behuizing incl toetsenbord, trackpad en batterij) lang niet altijd vervangen. Deze is vaak nog in absolute nieuwstaat!  Je ontvangt dus altijd een pérfect product.

De onderplaat/onderkant is het enige onderdeel waar wellicht lichte krasjes aanwezig zijn. Dit is haast niet te voorkomen.

Conclusie:

MacBook Air:

De gehele behuizing is als nieuw. Dat betekent dat er geen zichtbare gebruikerssporen aanwezig zijn. Bij MacBook Air modellen wordt er extra nauwkeurig gekeken naar de conditie van de MacBook. Deze moet perfect zijn, anders kopen we de MacBook niet in. Ook hier kan je ervan uitgaan dat de MacBook perfect is.

De onderplaat/onderkant is het enige onderdeel waar wellicht lichte krasjes aanwezig zijn. Dit is haast niet te voorkomen.

Conclusie: