Is een tweedehands MacBook nou ook écht de beste keuze? Proef op de som!

18 maart 2021

Is een tweedehands MacBook nou ook écht de beste keuze? Proef op de som!

Wanneer je toe bent aan een nieuwe MacBook, is er tegenwoordig veel keuze. Kies je voor nieuw of tweedehands? En bij tweedehands, is dit dan wel écht goedkoper? In deze blog leggen we uit waarom kiezen voor tweedehands altijd de beste keuze is!

Conditie: als nieuw!

We horen nog regelmatig dat mensen een tweedehands MacBook niet overwegen vanwege de angst voor gebruikerssporen. Een logische gedachte, maar geheel onnodig!

Als je bij macvoorminder.nl een MacBook koopt, dan is deze écht als nieuw. Dat betekent dat er geen gebruikerssporen zichtbaar zijn op de Mac. We verkopen uitsluitend modellen in de allerbeste conditie. In tegenstelling tot andere aanbieders, hebben we geen verschillende condities. Elke Mac die wij verkopen wijkt niet af van nieuw!

Tweedehands is écht goedkoper.

Wanneer je gaat voor een nieuwe Mac, dan is de prijs belangrijk. Daarom is het belangrijk om te weten of je geld kan besparen door te kiezen voor tweedehands. We nemen de proef op de som!

Koop je een nieuwe MacBook Pro 13 inch bij Apple, dan begint dit bij €1.449,00. Het betreft dan een model met 8GB werkgeheugen en een 256GB SSD (opslag). Tevens heb je dan maar 2 USB C poorten. Zonde!

Kies een tweedehands 2020 model, dan krijg je een model met 16GB RAM en een 512GB SSD voor hetzelfde bedrag (€1.449,00)! Ook heeft dit model 4 USB C poorten. Dit model heeft een veel hogere nieuwprijs, maar kost tweedehands hetzelfde! Je koopt bij ons dus een recent model met aanzienlijk betere specificaties.

Hetzelfde geldt als je gaat voor een MacBook Pro 16 inch bij Apple, deze begint bij €2.699,00. Bij Mac voor minder is hetzelfde model beschikbaar voor €2.095,00. Dat is toch een serieuze besparing! En kies je voor upgrades zoals meer RAM geheugen of een grotere SSD? Dan bespaar je nog meer!

Kies voor duurzaam!

Milieu is belangrijk, dat weten we allemaal. Een MacBook Air of MacBook Pro heeft een lange levensduur. Dit komt vanwege de aluminium behuizing en perfecte integratie tussen software en hardware. Een tweedehands MacBook is daarom een duurzame oplossing. Er hoeft immers geen nieuwe Mac meer gefabriceerd te worden. Koop tweedehands en draag je steentje bij!

Tweedehands ≠ oude hardware

Wij verkopen de nieuwste tweedehands MacBooks voor de beste prijs. Dat betekent dat het merendeel van ons aanbod slechts enkele maanden oud is. Hierdoor koop je bij ons modellen die vaak maar heel weinig zijn gebruikt.

Je koopt dus een zeer recent model als je kiest voor een tweedehands MacBook bij Mac voor minder.

Conclusie: een tweedehands MacBook is goedkoper en duurzamer dan nieuw!

Op het moment dat je bij macvoorminder.nl een Mac besteld, dan maak je de beste keuze. Je bespaart serieus geld en zorgt voor minder belasting op het milieu. Daarnaast krijg je dezelfde kwaliteit als bij nieuw!

Mac voor minder: Meest diverse aanbod!

Met trots kunnen wij vermelden dat macvoorminder.nl altijd het meest diverse aanbod heeft aan MacBook modellen. Bij ons kan je terecht van het basismodel tot aan de meest uitgebreide variant.

Elke (tweedehands) MacBook Air of Pro is als nieuw en komt met 24 maanden garantie. Je krijgt bij ons een gigantische korting maar wél de kwaliteit van nieuw!

Terug naar blog overzicht
Misschien ook interessant voor jou...

2 maart 2021

MacBook kopen tijdens corona: Hoe en wat?

Een thuiswerk MacBook moet vaak snel gekocht zijn. Want immers, het werk gaat door! Maar hoe maak je dan een keuze m.b.t. het budget?

Verder lezen: MacBook kopen tijdens corona: Hoe en wat?
Apple’s nieuwe toetsenbord met vlindermechanisme

5 juli 2018

Apple’s nieuwe toetsenbord met vlindermechanisme

Apple’s nieuwe toetsenbord met vlindermechanisme haalt krantenkoppen, helaas niet altijd positief. Wat is er precies aan de hand en is de commotie

Verder lezen: Apple’s nieuwe toetsenbord met vlindermechanisme

Conditie van het Apple product

Geen concessies in kwaliteit. Wél de tweedehands prijs.

Mac voor minder staat bekend om de perfecte product conditie. Ons aanbod biedt wél de tweedehands prijs, zonder concessies in kwaliteit. Dat is heel belangrijk. Daarom tref je bij ons – in tegenstelling tot andere aanbieders – enkel 5 sterren conditie producten aan.

Je kan er dus – altijd – vanuit gaan dat de gekozen MacBook altijd in perfecte staat is.

Waar betekent de 5 sterren conditie?

Kort gezegd: als nieuw. In veel gevallen wijkt de MacBook letterlijk 0,0 af van een splinternieuwe en ziet men niet eens het verschil. Maar om het toch nader toe te lichten, bespreken we hier een aantal aspecten waar elke 5 sterren conditie MacBook aan moet voldoen.

MacBook Pro:

De gehele behuizing is als nieuw. Dat betekent dat er geen gebruikerssporen aanwezig zijn. Er wordt nauwkeurig gekeken naar de conditie van de MacBook Pro. Deze moet perfect zijn (als nieuw), anders kopen we de MacBook niet in.

De topcase is het onderdeel dat het toetsenbord, trackpad, speakers en batterij omvat. Doordat deze regelmatig vervangen is, ontvang je effectief écht een vrijwel nieuwe Mac.

Uiteraard is de topcase (behuizing incl toetsenbord, trackpad en batterij) lang niet altijd vervangen. Deze is vaak nog in absolute nieuwstaat!  Je ontvangt dus altijd een pérfect product.

De onderplaat/onderkant is het enige onderdeel waar wellicht lichte krasjes aanwezig zijn. Dit is haast niet te voorkomen.

Conclusie:

MacBook Air:

De gehele behuizing is als nieuw. Dat betekent dat er geen zichtbare gebruikerssporen aanwezig zijn. Bij MacBook Air modellen wordt er extra nauwkeurig gekeken naar de conditie van de MacBook. Deze moet perfect zijn, anders kopen we de MacBook niet in. Ook hier kan je ervan uitgaan dat de MacBook perfect is.

De onderplaat/onderkant is het enige onderdeel waar wellicht lichte krasjes aanwezig zijn. Dit is haast niet te voorkomen.

Conclusie: