Customer Success Manager

We groeien hard en zijn daarom op zoek naar een Customer Success Manager die ons team komt versterken. Wil jij graag werken bij een webshop waar je dagelijks bezig bent met de nieuwste Apple-producten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Dit vind je leuk om te doen

 • Bezig zijn met de nieuwste Apple producten en up-to-date willen blijven omtrent alles Apple.
 • Klanten helpen de juiste keuze te maken. Met jouw kennis maak jij het verschil!
 • Elke sale geeft jou een adrenaline kick én de drive om de team targets te behalen
 • Ervoor zorgen dat het productaanbod up-to-date is zodat wij de allerbeste service bieden.
 • Je vindt het leuk om in een informeel en klein team te werken

Hier herken jij jezelf in

 • Apple producten laten jouw hart sneller kloppen!
 • Met jouw vlotte babbel bel jij potentiële klanten direct op en lukt het jou om snel tot een sale te komen
 • Mensen omschrijven je als iemand met een gunfactor
 • Ook bij stressvolle situaties houd jij je hoofd koel
 • De Nederlandse en Engelse taal beheers je tot in de puntjes
 • Je hebt een afgeronde MBO of HBO opleiding (bij voorkeur commercieel of marketing)
 • Je bent woonachtig in Amsterdam en omgeving

Wat wij bieden

 • Marktconform salaris
 • De vaardigheden die wij je leren (sociale vaardigheden en verkoop- en gesprekstechnieken etc.) neem je mee als kickstart voor je verdere loopbaan
 • Jouw eigen ‘desk setup’ met Ultrawide monitor en MacBook
 • Een flexibele werkweek (minimaal 24 uur)
 • When we win, you win! Beloningen bij behalen team targets

Kom je ons team versterken? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar werkenbij@macvoorminder.nl.

Als je bij macvoorminder.nl een product aanschaft, is deze nieuw of als nieuw. Of je nu kiest voor een MacBook, Mac mini, iMac of iPad. We hanteren slechts 1 conditie: 5 sterren. Zo weet je zeker dat het áltijd exact is zoals het hoort.

Bij elk product tref je éen van deze condities:

Nieuw. Dit product is nieuw en zit in ongeopende verpakking.


Als nieuw. Dit  product wijkt – letterlijk – niet af van nieuw. Zowel optisch als technisch niet van nieuw te onderscheiden.


Als nieuw: verder toegelicht.

Als je een product kies met de conditie als nieuw, koop je een vrijwel nieuw product. Tóch lichten we graag per productgroep toe hoe we deze conditie omschrijven.

MacBook:

De gehele behuizing is als nieuw. Dat betekent dat er geen gebruikerssporen aanwezig zijn. Er wordt nauwkeurig gekeken naar de conditie van de MacBook. Deze moet perfect zijn, anders kopen we de MacBook niet in.

Dat betekent ook een perfect toetsenbord (als nieuw!) en beeldscherm. Ons uitgangspunt is dat wanneer je de MacBook voor je hebt, je niet het gevoel hebt dat deze ooit is gebruikt. We benaderen de conditie dus altijd vanuit het perspectief van de klant. Je ontvangt dus altijd een pérfect product.

De onderplaat/onderkant is het enige onderdeel waar wellicht lichte krasjes aanwezig zijn. Dit is haast niet te voorkomen.

Conclusie:


iMac

De gehele behuizing is als nieuw. Dat betekent dat er geen zichtbare gebruikerssporen aanwezig zijn. Deze moet perfect zijn, anders kopen we de iMac niet in. Ook hier kan je ervan uitgaan dat deze perfect is. Zal simpelweg niet afwijken van nieuw.

Conclusie:


iPad

De gehele behuizing is als nieuw. Dat betekent dat er geen zichtbare gebruikerssporen aanwezig zijn. Bij de iPad is het vooral belangrijk dat het beeldscherm krasvrij is. Hier kan je dus zeker van zijn! Zal simpelweg niet afwijken van nieuw.

Conclusie:

Labels: kies de Mac die bij jou past

Het kan lastig zijn om de juiste MacBook te kiezen. Zeker wanneer je eigenlijk niet precies weet waar je moet beginnen. Wat heb je nou precies nodig?

We hebben inmiddels zoveel verschillende klanten voorzien van een MacBook dat we weten voor welk gebruiksdoel een Mac geschikt is.

Op basis van echte klantervaringen tref je hier onze labels.

Onze favoriet

onze-favoriet

Dit model biedt het beste ‘all-round’ pakket binnen de categorie. Het is een Mac die zich heeft bewezen en waar – wij – er veel van hebben verkocht. Je kan er vrijwel niet de mist mee in gaan.

Ze zijn – in hun categorie – gewoon een rocksolid optie. Een voorbeeld hiervan is de MacBook Pro 16 inch van €1.649,00 . Perfect voor grafisch werk zoals foto- én videobewerking. IJzersterke prestaties voor vrijwel iedereen. Daarom is dit ‘onze favoriet’.

Je kiest hierbij voor ‘value for money‘ of ‘prijs/kwaliteitverhouding‘. Het is een MacBook die zodanig goed geprijsd is voor de prestaties die worden geleverd, dat wij dit adviseren als onze favoriet.

Bij de ‘onze favoriet’ is een vergelijkbaar alternatief vaak een stuk duurder.

Nieuw in doos

Dit product is nieuw. Dat betekent dat de doos ongeopend is. Het product is niet uit de verpakking geweest!

Open doos

Dit product is als nieuw. De doos van dit model is geopend, echter is het product nog nieuw in de verpakking. In veel gevallen van ‘open doos’, ontvang je een nieuwe Mac waar enkel de folie van de doos af is.