Update m.b.t. COVID-19

Het Corona virus (COVID-19) heeft betrekking op ons allemaal. Bij macvoorminder.nl houden we de updates nauwlettend in de gaten en zullen we het overheidsbeleid opvolgen om verantwoord te kunnen blijven functioneren.

Levermethode:

  • Afhalen bij Mac voor minder: Tijdelijk niet mogelijk. 👎🏻

Momenteel is het niet mogelijk om uw bestelling zelf af te halen bij Mac voor minder. Hiermee kunnen we de gezondheid van onze medewerkers garanderen en ervoor kunnen blijven zorgen dat we verantwoord te werk gaan.

  • Gratis verzending: Geen probleem! 👍🏻

Het is geen enkel probleem om een MacBook Air of MacBook Pro te bestellen bij macvoorminder.nl. PostNL geeft aan dat COVID-19 geen consequenties heeft voor de verzending van pakketpost. Hierdoor kunnen we – blijven –  garanderen dat jouw bestelling gewoon wordt afgeleverd.

Conclusie: Wat betreft bestellingen en zendingen is er vooralsnog niets veranderd!

Conditie van het Apple product

Geen concessies in kwaliteit. Wél de tweedehands prijs.

Mac voor minder staat bekend om de perfecte product conditie. Ons aanbod biedt wél de tweedehands prijs, zonder concessies in kwaliteit. Dat is heel belangrijk. Daarom tref je bij ons – in tegenstelling tot andere aanbieders – enkel 5 sterren conditie producten aan.

Je kan er dus – altijd – vanuit gaan dat de gekozen MacBook altijd in perfecte staat is.

Waar betekent de 5 sterren conditie?

Kort gezegd: als nieuw. In veel gevallen wijkt de MacBook letterlijk 0,0 af van een splinternieuwe en ziet men niet eens het verschil. Maar om het toch nader toe te lichten, bespreken we hier een aantal aspecten waar elke 5 sterren conditie MacBook aan moet voldoen.

MacBook Pro:

De gehele behuizing is als nieuw. Dat betekent dat er geen gebruikerssporen aanwezig zijn. Er wordt nauwkeurig gekeken naar de conditie van de MacBook Pro. Deze moet perfect zijn (als nieuw), anders kopen we de MacBook niet in.

De topcase is het onderdeel dat het toetsenbord, trackpad, speakers en batterij omvat. Doordat deze regelmatig vervangen is, ontvang je effectief écht een vrijwel nieuwe Mac.

Uiteraard is de topcase (behuizing incl toetsenbord, trackpad en batterij) lang niet altijd vervangen. Deze is vaak nog in absolute nieuwstaat!  Je ontvangt dus altijd een pérfect product.

De onderplaat/onderkant is het enige onderdeel waar wellicht lichte krasjes aanwezig zijn. Dit is haast niet te voorkomen.

Conclusie:

MacBook Air:

De gehele behuizing is als nieuw. Dat betekent dat er geen zichtbare gebruikerssporen aanwezig zijn. Bij MacBook Air modellen wordt er extra nauwkeurig gekeken naar de conditie van de MacBook. Deze moet perfect zijn, anders kopen we de MacBook niet in. Ook hier kan je ervan uitgaan dat de MacBook perfect is.

De onderplaat/onderkant is het enige onderdeel waar wellicht lichte krasjes aanwezig zijn. Dit is haast niet te voorkomen.

Conclusie: